Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g
csendes tag
Sziasztok!
Elkelne ismét egy kis segítség...
Le szeretném menteni a ROM-ot. A root-olás minden gond nélkül elsőre sikerült (SU települt + Root Check-kel is ellenőriztem), de a Defy 2ndInit-et nem tudom telepíteni. Adatkapcsolat Wi-Fi-n keresztül (tesztelve, böngészni tudok), Background data bekapcsolva. Indítás után a letöltési fázisból nem lép tovább. Többször vártam már 10-15 percet, de nem történt semmi. Türelmetlen voltam? Aki telepítette annak kb. hány percig töltött?
Már a root sikerességére gyanakodtam (nem volt None-ra állítva az USB kapcsolat először), ezért unroot-oltam, majd ismét root-oltam, de semmi előrelépés.
Jó lenne túljutni ezen az akadályon, mert mielőtt elkezdem erőteljesebben belakni a készüléket, szeretnék egy viszonylag steril ROM-mentést arra az esetre, ha becsap e mennykő...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest