- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g
csendes tag
Sziasztok!
Elkelne ismét egy kis segítség...
Le szeretném menteni a ROM-ot. A root-olás minden gond nélkül elsőre sikerült (SU települt + Root Check-kel is ellenőriztem), de a Defy 2ndInit-et nem tudom telepíteni. Adatkapcsolat Wi-Fi-n keresztül (tesztelve, böngészni tudok), Background data bekapcsolva. Indítás után a letöltési fázisból nem lép tovább. Többször vártam már 10-15 percet, de nem történt semmi. Türelmetlen voltam? Aki telepítette annak kb. hány percig töltött?
Már a root sikerességére gyanakodtam (nem volt None-ra állítva az USB kapcsolat először), ezért unroot-oltam, majd ismét root-oltam, de semmi előrelépés.
Jó lenne túljutni ezen az akadályon, mert mielőtt elkezdem erőteljesebben belakni a készüléket, szeretnék egy viszonylag steril ROM-mentést arra az esetre, ha becsap e mennykő...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest