- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskasza77
csendes tag
Hy!
Én is Sevenrock 01.17-es romját használom pár napja elsőre nagyon gáz volt ; eldobta a hívást stb de egy pár újra indítás, futó alkalmazások engedélyezése 2-re véve. Csak 2g hálózat. Így nekem szépen fut és persze sok marhaság nincs letöltve a play-ről. Játék egy ;Angrybirds.
Szerintem elég jó már amit kezdő defy+ tulajként látok. Ha véletlen valami gáz van akkor meg rádobom többek által javallott nyuszitIgen az biztos hogy nekem speciel sok fölösleges alkalmazás volt telepítve és lehet ezt nem csípte ez a rom nem tudom mert ennyire mélyen nem értek hozzá de most hogy csak a leg szükségesebbek vannak fent így FACCA
Egy kérdés lehet lerágott csont de nincs kedvem visszaolvasni száz oldalt; hol lehet rá szerezni valami kemény szilokon tokot aminek az alja kivan gyárilag vágva tehát nem süket telefon lesz belőle, mert én nem találtam itthon épkézlábat vagy csak nem jó helyen nézelődtem.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest