Hirdetés
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
nem rossz az, ha vannak elvárásaid egy drága készülékkel szemben, pláne, ha azok reálisak is. ugyanakkor tény, hogy ez a röccenésmentesség (smoothness, vagy ahogy itt a fórumon olvastam egyszer - smoothosság
) már központi kérdéssé nőtte ki magát, mindezt úgy, hogy mindenkinél mást jelent, hiszen nincs mérőszáma/mértékegysége, és nem lehet benchmarkkal tesztelni. én pl úgy vagyok vele, hogy ha a telefon használatának gördülékenységét akadályozza a "röcögés", akkor egyértelmű negatívum, de ha pusztán esztétikai szempontból marad el egyéb készülékek mögött, funkcionálisan semmiféle hátránnyal nem bír, tehát nem jelent pl sebességbeli elmaradást, akkor leszarom. csak ugye jelen korban az eye-candy oly' mértékben túl van értékelve, hogy a funkcionalitást háttérbe söpörve sokan ez alapján ítélik meg egy készülék használati (!) értékét. -
tvamos
nagyúr
A konzervek.. van aki azért eszik inkább kész kaját, mert nem időmilliomos, és mondjuk szigorlatok előtt, nem a főzéssel szeretne foglalkozni, csak élvezni a kaját, jóllakni, hogy utána foglalkozhasson az aktuális feladatával
Ugy emlekszem, szigorlatok elott orultem, ha ehettem valami, szo sem volt elvezetrol.
En fontolgattam az i4S-t. Ide meg azt probaltam leirni, hogy teljesen felvallalhato kompromisszum ez a telefon, ha mar az iPhone-ra sajnaltam a penzt.
Szemely szerint neked meg azt, hogy az a tapasztalatom, hogy nem kell ROM-ok utan vadaszni, a gyari 2.3.4 mukodik, csak a launchert kell lecserelni, ami meg 5 perc. Ha fontos a kinezet, erdemes 2-3 orat vadaszni a neten, melyik nez ki jobban... mik a tapasztalatok, melyik a gyorsab... ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anime filmek és sorozatok
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) már központi kérdéssé nőtte ki magát, mindezt úgy, hogy mindenkinél mást jelent, hiszen nincs mérőszáma/mértékegysége, és nem lehet benchmarkkal tesztelni. én pl úgy vagyok vele, hogy ha a telefon használatának gördülékenységét akadályozza a "röcögés", akkor egyértelmű negatívum, de ha pusztán esztétikai szempontból marad el egyéb készülékek mögött, funkcionálisan semmiféle hátránnyal nem bír, tehát nem jelent pl sebességbeli elmaradást, akkor leszarom. csak ugye jelen korban az eye-candy oly' mértékben túl van értékelve, hogy a funkcionalitást háttérbe söpörve sokan ez alapján ítélik meg egy készülék használati (!) értékét.