- Google Pixel topik
- Magisk
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okosórát?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Veszettül gondolkozom egy ilyen telefon megvételén. Nagyon tetszik, igaz fél collal nagyobb mint a jelenlegi Nexus5 telefonom, de szerintem túlélem. Amitől igazán félek, hogy eltörik, mert elöl-hátul üveg.
Szerintetek megéri várni a MotoZ2-re, vagy nem éri meg? Amire szükségem van, azt igazából tudja, csak az időtállóság miatt kérdezem, ez a telefonom is megvan több mint 3 éve, kb ennyi időre veszek telefont, nem vagyok az a nagy csereberélő ember.
A másik dilemmám, hogy egyáltalán kell-e nekem flagship telefon 200k körüli összegért, most hogy nem látja a galileoanyámtyúkja műholdat, meg nem a legbrutálisabb proci van benne, na ez nem izgat. Viszont nem szeretnék befürödni, hogy kb egy évig még talán talán jön rá a friss rom, aztán meg közlik, hogy túl gyenge, és nem kapsz semmit. (Még a régi szép időkben a moto defy pont így járt, gyengébb hulladékok kaptak frissítést, a moto meg tojt a fejünkre)
Szóval megy a nagy dilemma, vagy ez, vagy egy oneplus5(bár kicsit se tetszik kinézetre, viszont a hardver kitart 2-3 évig biztosan). Tehát a kérdés az, hogy akinek most ilyen telefonja van, az hogy érzi: kitart ez még 2 évig, vagy már most gyengécske, és vagy várjak a kettes változatra, vagy vegyek egy másik típust?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- Windows 10
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Szólánc.
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest