- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #198 üzenetére
Persze. Tökéletesen.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #196 üzenetére
Megvolt.
Ugyanúgy ment minden.Kipróbáltam azt is, hogy kikapcsolom a mobiladatforgalmat.
Ha bent van a SIM kártya, akkor onnantól ha ki van kapcsolva az adatforgalom akkor is eldobja a wifi a jelet - legfeljebb onnantól a nagy semmi van. -
Gábor-KJ
őstag
Ha nincs benne SIM kártya akkor nem dobja el a wifi-t, hanem stabilan tartja azt az esetleges gyengébb vételi pontokon is.
A gond akkor van amikor a SIM kártya is jelen van és okkal, ok nélkül behúzza magának az adatátvitel jogát.
Ez a jelenség sem a Moto X 2nd Gen-nél ami Android 6.xx se a Galaxy S6-nál ami Android 7.xx nincsen.
Konkrétan a középső opció van jelen, pedig nincs bekapcsolva. -
Gábor-KJ
őstag
Én is csatlakoztam egy fekete német piacos single SIM verzióval.
Minden király viszont Nougat óta bitang szirszar a wifi. Konkrétan picit gyengébb jelnél azonnal dobja a dolgot a mobilnetre!
Ilyen mutatványt már régen láttam és itt sem volt a 6-os androidnál.
Remélem orvosolva lesz, mert amúgy minden ok.Megjegyzés: a fejlesztői beállításokban van egy ilyen funkció, hogy gyengébb jelnél agresszívabban tolja át a wifi-t mobilnetre és ez a funkció ki van kapcsolva, de a viselkedése olyan mintha mégis aktív lenne.
-
Kobak 27
tag
válasz
#31631410 #192 üzenetére
Rövid válaszom 3 szavas:
1.nem
2. Hasselblad modKicsit bővebben:
- én használom néhány hete, fotóztam is vele, egyáltalán nem tűnik rossznak, bár minden relatív, a tökörreflexes gépemnél természetesen rosszabb képet csinál, de ne várjunk csodát egy ekkora objektívtől
- ha sokkal jobbat szeretnél, akkor ott a Hasselblad modul, ami szerintem nem rossz, csak arany áron vanNálam soha nem a fényképezőgép döntötte el, hogy milyen telefont veszek, de ez megint egyéni dolog. Viszont mondjuk az nagyon jól működik, hogy 2x megforgatod és bekapcsol a kamera. Ezt más telefon nem tudja egyelőre.
-
törölt tag
sziasztok. vennek egy ilyen keszuleket... sok rosszat olvastam a kamerarol...tenyleg eleg rossz a kamera ???ezen mulik...
-
acura13
aktív tag
válasz
Kobak 27 #190 üzenetére
Szia
én hasznalok üvegfoliát, noname kinai, aliexpressröl..
ha akkorát kap a telo ugyis törik, ha meg kicsit, ez is megfogja, + olcsobb cserélni...
üzemidöben 1,5-2 nap, hasznalat függö, Modot egy akksi modot akartam venni, de Tkomnál fingjuk sem volt mit tud, mutatni sem tudtak, aztán el is tünt a kinálatukból..... -
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Néhány hete én is boldog tulajdonosa vagyok egy Moto Z-nek és ehhez kapcsolódóan lenne 1-2 kérdésem.
Az első, hogy használ e valaki a képernyőre üveg fóliát és ha igen, akkor milyet? Valamit mindenképpen vennék rá, mert félek, hogy odaverem valahova vagy megkarcolódik és kár lenne érte.
A másik, hogy használja e valaki az Incipio autós tartót? Nagyon mozgatja a fantáziámat, de sajnos itthon nem igazán beszerezhető. Nem olcsó, de egyszerűen nem találom a helyét a telefonomnak a kocsiban, a korábbi autós tartóm nem rossz, de nem akarom abba tenni.
Amúgy az első tapasztalatok alapján amúgy nagyon tetszik a telefon. Gyors, nagyon jól használható, minden megy rajta ami kell. Nálam normál használattal simán kibír egy napot, ha sokat játszom rajta, akkor persze nem, de ez nem is elvárható. A gyors töltője viszont tényleg jó, már nem hagyom éjszakára töltőn a telefont, csak reggel dugom be kb 1 órára.
A JBL mod jó, tényleg meglepően jól szól. Más modot még nem vettem hozzá, de a Hasselblad mozgatja a fantáziámat, csak ne lenne annyira drága hozzá... -
szero77
csendes tag
Nekem Moto z-m van, és az aksi méretével arányos a fogyasztása a telefonnak. Ugyanazokat a programokat használom, a szokásaimon sem változtattam, és így mondom hogy kevesebb az akkuidő, ami szerintem normális. Viszont nagyon gyorsan tölti fel a telefont, és beszereztem egy BlitzWolf autós töltőt is, igy minden ok.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Lacika2013 #186 üzenetére
Neked nem Z Played volt/van?
-
szero77
csendes tag
Üdv.! Két hónapja váltottam S7-ről.Telekomnál vettem, és tényleg független a telefon! Véleményem: Prémium minőség , kicsit kevesebb akkuidő, rendszeres update, villámgyors szinte gyári rendszer, jó kamera, gyönyörű nagy kijelző és tökéletes összeszerelés. A kiegészítők (mods) még mindig drágák, és nehezen érkeznek új módok. Összességében elégedett vagyok!
-
Lacika2013
tag
Sziasztok.Nincs valakinél eladó Z play kijelző?
Sikeresen leejtettem. -
burriebonz
tag
Ki szál be a kickstarter projektembe? Hátlap ami ki van egyensúlyozva, tehát újra ki lehet csapni a telót meetingen, akármin és pergetni ezerrel!
-
SL-27
tag
Megérkezett a Telekomhoz...
Moto Z+modulok -
ghiottone
nagyúr
válasz
Lacika2013 #173 üzenetére
Nincs B20, lassabban frissül, tele felesleges appal, nincs magyar nyelv.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Lacika2013 #171 üzenetére
Biztos, hogy nincs rajta magyar nyelv? Még a brazil rom is tartalmazta a magyart, és az olasz is. Elvileg csak a Verizonos Droid verzióban nincs magyar tudomasom szerint. - itt több Play tulaj van.
Amúgy rávarázsolni azért nem egyszerű dolog - nyitni kellene a bootloadert, custom recoveryt felrakni, rootolni, a szükséges appokat leszedni, utána szétbontani, a magyar nyelvi .xml-eket belerakni, visszacsomagolni, majd felflashelni.
-
Lacika2013
tag
Sziasztok.
Angol moto z play-re lehet varázsolni valahogy magyar nyelvet?Valamint van valami negativuma a magyar nyelv hiányán kivul?
Köszönöm. -
SL-27
tag
Aki még nem szánta rá magát, annak csak jól jön, hogy zuhan a Moto Z ára.
-
amzso
tag
Sziasztok!
Bocs, ha ez reklámnak minősül. Hamarosan megyek haza Amerikából, és viszek egy használt de kiváló állapotú Moto Z Play Droid telefont, amit itt használok. Akit érdekel, írjon privit. -
szlac77
csendes tag
Egy pár napig volt ilyenem (dual sim).
(Húzok a motorola felé, bár ez a moto g-nek köszönhető, elnyűhetetlennek bizonyult.)Ami tetszett: szép, jól működő készülék volt, le a kalappal, hogy a 'butított' processzorral hozta amit a többi a rendes változattal. Kijelző fantasztikus, design szintén, tényleg vékony, minőségi.
Ami nem tetszett:
Gyengébb cpu (órajel) a single sim változathoz képest. Kicsi akksi, relatív gyors merülés - de úgy tűnik, ez ennek a teljesítmény-kategóriának általános jellemzője. A méretéből (és a kezeméből) adódóan kicsit túl nagy, elejtés veszély.
Nagyon buta (csupasz) rendszer, rootolt custom ROM-ért ordított (gyakorlatilag évek óta adblockolt egyedi romokat használtam, a gyáriaktól hamar forr az agyam).
Nem sikerült összehozni az otthoni wifivel, és mivel nagyon keresett ritkaság, szó nélkül visszavették.Összességében, bár tetszett, nem volt a "pont ezt vártam - kerestem" érzés, hanem volt mellé némi rossz mellékíz.
(Végül minimálisan többért követte egy S7, amivel nagyon elégedett vagyok - de a gugli haszonleséséből fakadó, rendszerbe integrált reklám orrba-szájba egyedi ROM-ért kiált, szerintem nem várom meg a garancia lejárását...) -
gretzky77
veterán
válasz
ghiottone #163 üzenetére
Köszönöm csak holnap reggel lehet majd megnyitni mert most 404-es hibát dob!? Minél előbb kéne infó mert attól függene,hogy ma elviszik a V10-et és holnap lecsapnék a zitta által hirdetett Z playre! A 800-as lte-vel hogy áll a teló? Pár sort esetleg írnál addig is akár privatban? Köszönöm
Ui: modulok hol szerethetőek be? -
ghiottone
nagyúr
válasz
gretzky77 #162 üzenetére
Elég, de holnap reggel a logouton megjelenik a részletes bemutatóm a Moto Z Play-ről.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok azoktól kérdezném akik Z playt használnak!
Milyen a rendszer a 3 gb mennyire elég illetve a 625 elég az akadásmentes használatra? LG V10-et használok de nagyon tetszik a moto Z család és gondoltam cserélnék!
Nagyon szeretem az Lg-t semmi gondom vele és kicsit tartok a gyengébb soc-tól már amennyiben gyengébb! Érdekelne a kamera minősége illetve. hogy van e manuális mód valamint a zeneminőség! Köszönöm előre is -
törölt tag
Nekem a sima van.Ez a telón keresztűl tölti fel (közvetlen nem lehet).Ha tudod inkább ezt az új 3300mha Mophie szerezd meg az egy ismert jó márka.Ez az incipo ismeretlen valami és mostanában szarakodik is nálam.Pl kiirja,hogy 53% aztán bizonyos idő elteltével 0.(Van rá 2 év garim) ?Persze 2 így is jobb mint 1 de én is megpróbálok beszerezni egy Mophie-t.
-
acura13
aktív tag
na akkor egy kis magyarázat aki még mindig az akksin lovagol..
van egy kocsid 30 literes tankkal, ami 5 litert fogyaszt, meg van egy másik, 50literes tankkal 15 literes fogyasztással...
Számit a benzintank??
ha jol van optimalizálva a hardver, a szoftver, a képernyö keveset fogyaszt, akkor mi a lof@,,nak bele xxxx kapacitásu akksi????? nagyobb lehessen?? nehezebb???
A nagy akksi a nagyfogyasztásu telok velejároja (vannak persze kivételek) -
ghiottone
nagyúr
2 féle Incipio Power Pack van és csak az egyik tudja a wireless charging-ot. 10 dolcsi az eltérés. + Még ugye ott vannak a designer edition-ök is (Tumi, Kate Spade New York)
Nillkin Magic Disk III - szerintem nem rossz.
-
ghiottone
nagyúr
Az X Play 5.1.1-el indult és januárban kapja a 7.1.1-et Snapdragon 615-el. Szerintem itt se lesz gond. Az akku miatt viszont megérte nekem a váltás Mi 5s-ről, + a hangminőség, + a dual sim kezelés, + a pontos ujjlenyomatolvasó, + a kijelző minőség, + az atombiztos rendszer és a Moto cuccai, amit szoftveresen hozzátesz. Csak a kameraszoftveren kell csiszolni, mert a G4 Plusunk ugyanezzel a szenzorral jobb képeket lő, itt pedig vannak beégések a széleken.
-
ShadowX
őstag
válasz
ghiottone #141 üzenetére
Nem is tudom...a mostani N6P-ról visszalépés lenne (az akkut kivéve). Volt már dolgom ilyen mid-range procival, de nekem nem annyira jött be. Jó néhány tesztet olvastam erről a készülékről is, és a fejemben is megfordult. De jön a szokásos középkategóriás mizéria...mikor fogják rá a hardverre, hogy nem elég az új android frissítéséhez.
-
ghiottone
nagyúr
A mágnes eléggé erős. Pár napja kipróbáltam egy Aukey mágneses autós tartóval. A hátlapon keresztül is érezhető volt a mágnes, de azt leszedve simán rácuppant a hátoldalára és megtartotta a telefont a 165 grammjával együtt a szellőzőn.
Én nem költök 100 fölött telóra és a Z Play még belefért a keretbe. Snapdragon 821-es Mi 5s-ről "váltottam vissza" a 625-ösre és a mindennapi felhasználásba semmi hátrányát nem látom, csak az erőforrás igényesebb játékok töltenek be lassabban, de telefonon amúgy sem érek rá játszani. + az aksija nagyon brutál
A Z Playnél ezt lefordítva valós használatra: az első 2 tesztnap eredményeként 100%-ról 1%-ra merítve 8 óra 41 perc kijelző időt jelentett. Ebben volt 1 óra MindigTV HD teszt 50%-os fényerőn, ami 6-7%-ot csípett le az akksiból. 1 óra 14 perc Waze navigáció, pár gigabyte adat letöltése, Antutu + 1-2 teszt háromszori lefuttatása, 30 perc játék maximum grafikán (6-7%), YouTube, Chrome, e-mailek, 30 kép, egy rövid videó, 1 óra 9 perc telefon beszélgetés, 2 SIM kártyával és a 48 órában 2x8 órányi 4G adatkapcsolattal, mert a Wifi rossz volt bent a munkahelyen.
Most 4 napot ment 6 óra kijelzőidővel, 47 perc telefonálással.
-
ShadowX
őstag
Erősen gondolkodóba estem, hogy vissza kellene térni a motorolához. Igaz, hogy az akku sovány, de ha hozzá pattint az ember egy battery packet, akkor már 4800mAh-ból lehet gazdálkodni. Tetszik, hogy elöl van az ujjlenyomat olvasó, plusz hiányzik az active display és az apró módosítások, amiket a moto a szoftverhez ad.
Az viszont aggaszt, hogy nem tudom mennyire lesz tartós a mágneses rögzítés. Esetleg akinek van ilyen készüléke megírhatná mennyire erősen rögzít.
-
vicze
félisten
-
törölt tag
Nekem ilyen van incipo battery moddal.
Egy kèt dologra reagàlnèk.
Sandragon 821 -et is tehettek volna bele.Nem mível 3 hónapja vettem.
Drága.
Relatív.2 stock androidos van a piacon google pixel ,moto z + battery + 200gb micros sd + hasselband kamera!!! és még nem értem el a pixel árát
Ide vehetjük még a one plus 3 illetve 3t.
Haver csak álmodik az android 7 ről ,nekem már 3 hete meg van.Fényerő kb a három negyede a moto z hez képest.
Nekem kb 200 fájt 500 font ingyen akksival így megvan a 2600+ 2200 mha 4700 mah miközben a telo átlagos vastagságú és nem lóg ki a kamera sem mint a one plus 3 nak.
Sokkal szebb mint a one plus ,printfinger reader kisebb legjobb a piacon.Micros sim+ név márka lenovo
Meg is látszik a supporton pl android 7.
Nekem megérte .Iphone 7 plus-ról.
Kimerem jelenteni,hogy a pixel melett a 2. Legjobb mobil a piacon.Ha nem így lenne menne a süllyesztőbe.
Bármilyen mobilra nyitoott vagyok kívéve samsung. -
törölt tag
"Gondoljunk bele: egy kis településen valaki boldogan hozzájut a Moto Z-hez, és kicsomagoláskor derül ki, hogy nem tud csak úgy adatot átvinni rá a számítógépről, vagy több gigányi családi videót a másik irányba. Nem mindenkinek van a közelében méretes elektronikai üzlet, nem mindenki jártas az online vásárlásban, és még kevesebb használója van az AirDroid-féle (egyébként roppant hasznos) WiFi-alapú fájlátvitelnek."
Ha olyan csóringer faluról beszélünk, akkor biztos egy ilyen olcsó készülék fog az adott illetőnél kikötni...
-
Csapo83
aktív tag
válasz
Rigormortiis #118 üzenetére
Számít az AMOLED is de amiről kevesebb teszt szól az az a tény hogy az Exynos nagyon jól bánik az akkuval bár azért ha nagyon megizzasztod akkor bizony tud zabálni ő is.
Nekem pl az S7 EDGE-t sikerült csúnyán felmelegítenem pár VR alkalmazással de a fogyasztása akkor is rendkívül baráti volt.
Azok a gyártók akik a Snapdragont használják lehet hogy tesztekben magasabb pontokat kapnak ( ez teszi eladhatóvá a telefonokat ) de cserébe az üzemidő ha nem is drasztikusan de romlik.Két módon lehet növelni az üzemidőt:
1.: Csökkented a fogyasztást
2.: Növeled az akkutA Samu a kettőt kombinálva ér el masszív üzemidőt a kínaiak inkább az akkut növelik de azt valami irgalmatlan ügyesen.
Jelenleg csak a Meizu az a kínai gyártó aki inkább a Samu SOC-t választotta a Snapi helyett.
-
Gábor-KJ
őstag
Emberke!
Fogtal mar ilyet a kezedben? Gondolom nem.
En is ezt mondtam (mint te) ameddig nem kerult hozzam egy ilyen Z. Play valtozata.
Nagyon rendben van es a rendszer sebessege kifejezetten peldas.
Remeljuk hamarosan tenyleg kaphato lesz valamelyik szolgaltato kinalataban es akkor majd eladja magat a termek - mindenfele hype nelkul - mert hogy neki nincs szuksege ra.
Engem 30 perc alatt meggyozott.
-
notafa3
tag
Na a motorolából is csúnya lenovo lett.
-
vicze
félisten
Előre szólok, hogy hosszú lesz.
Tisztában vagyok vele hogy mit mondasz, de te ezek szerint nem.Aktív átalakíó: USB Audio Device Class 2.0-n keresztül digitális jelet ad ki a csatlakozó, ezt a jelet át kell alakítani a csatlakozó után valahol analóg jellé, amihez kell egy DAC.
Passzív "átalakító": USB Audio Device Class 3.0-n keresztül analóg jelet ad ki, amit 2016 szeptember 27.-én véglegesítettek. Ezen szabvány esetében kizárólag USB-C csatlakozóval rendelkező eszközök képesek analóg jelet kiadni. Ehhez HW támogatás és SW támogatás is szükséges egyaránt. Nyilván itt már nincs szükség további átalakításra, max. más fajta csatlakozóra.Jelenleg nincs a picon olyan HW ami a 3.0-as szabányt támogatná, és így nyilván ilyen SW(OS támogatás) sincs. Valószínűleg majd valmikor 2017-ben az új Intel chipset fogja támogatni.
Így helyesen írtam, nem létezik jelnleg passzív átalakítóval használható eszköz.Miért nem lesz egyhamar? Mire a szabvány elterjed addigra elég sok idő fog eltelni. Androidba talán ha 2018-ra bekerül akkor szerencsések vagyunk.(A 2006-os 2.0 támogatás a Lollipopba került bele 2014-ben.) Szóval a piacon annyi aktív átalakítót igénylő eszköz lesz, hogy a analóg kimentes USB-C kb. értelmeteln lesz a gyártók részéről. Értsd aki ilyen fülest vagy átalakítót gyárt az a piac nagyon kis részét fedi le, míg aktívat gyártva a piac egészét.
Ha van bármi jövője az USB-C-nek analóg audió szempontjából, akkor az nagyon sokára kb. 5-6év múlva várható, ha a HW és SW oldali támogatása eléggé elterjedt.
Így érthető már remélem, hogy miért az a helyes válasz, hogy nics.
-
Rigormortiis
veterán
Dettó. Nekem is Exynososo s7e-m van, és a céges alma fanok nem hiszik el, amikor a fél éve nyúzott galaxym 6 órás kijelzőidőket hoz úgy, hogy strapálva van rendesen.
Nem értem, hogy a többi flagship-gyártó miért nem tud hasonló időket kihozni. Vagy ennyit számítana az amoled kijelző?
-
Csapo83
aktív tag
Az a gond hogy az Almaphone sem az üzemidejéről híres. Kollégám megvette az iPhone 7 Plust én pedig minden nap kiröhögöm amikor káromkodik délután hogy le fog merülni ( én akkor még bőven 35-50% körül vagyok azonos használat mellett az S7 EDGE-vel ).
A Snapi 820 pedig nem sokkal de éhesebb jószág mint a 8890-es Exynos és ebben nagy jelentősége van a GPU-nak is.
Szóval szerintem is elég harmatos a 2600mA ( egy egész napot biztos nem bír ki ha tényleg használod is a telót és abban is kételkedek hogy annyit bír e mint az iPhone 7 Plus )
-
ghiottone
nagyúr
Ha valakinek kell usb type c fülhallgató akkor tessék.
-
Titmouse09
aktív tag
Szívesen látnék egy olyan megoldást jack téren, mint a Sony mágneses töltő csatlakozója. Akkor nem kopna semmi csatlakozó, vízállóság sem romlana egy újabb lyuk által.
Meg létezik ugye 2.5mm jack is, ahhoz is lehetne minőségi átalakítót csinálni, de gondolom a gyártók sem zárkóznának el attól, hogy ilyennel (is) szereljék a füleseiket.Nekem a tablet 5.6mm vastag és van rajta jack, de tényleg durva, hogy ha bedugom a fülest, vastagabb a kilógó része a tabletnél.
-
Dr.FantastiK
őstag
.meghogy 2 Tb SD kartya ! ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Apple iPhone 11 - népalma
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elfelejtettem a film címét
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest