- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért az nem elhanyagolható, hogy ezt most olyan 260-280€-ért be lehet szerezni újonnan, a Z2 pedig egy jó ideig tuti 650-700€ körül lesz (gondolom az is annyin nyit majd). Szóval azért két és félszeres árkülönbség nem elhanyagolható, amikor megítéled.
Amúgy biztosan jó lesz a Z2, de szerintem jó eséllyel csak annyi változik, hogy talán kicsit nagyobb akksit, meg SD835 lesz benne. Méretben nem hiszem, hogy más lenne (a modok miatt), a képernyő felbontását növelni sincs értelme, és igazából több RAM sem feltétlen kell. Szóval én nem várnék rá annyira, mert jóval drágább lesz, és nem hiszem, hogy annyira sokat ad. Akkor inkább már az X4, az méretben em lenne neked olyan idegen, és a nagyobb akksi meg takarékosabb SoC miatt jó választás lehet.
Amúgy szerintem nem olyan sérülékeny. Persze dobálni nem kell, de a hátlapra simán felteszed a gyárilag hozzá adott borítót, vagy vehetsz is hozzá másikat, ha az alap nem tetszik, és máris nem üveg. Illetve lehet hozzá tokot használni, meg ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest