- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
4 napja nyüstöljük. Angol amazonon vettem 36ezer volt tokkal vonóval szállítással.
Ennnyi pénzért szerintem ez a teló teljesen rendben van. Kamera természetesen gyenge pontja, de ez nem is titkolt, továbbá, hogy az akku nem cserélhető...na bummm.
Feleségemnek vettük. Egyelőre imádja. Bővebben írok majd pár hét használat után.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
NPeete
tag
Igen-igen, a probléma csak ott jelentkezik, hogy a csúcstelefonok mind egy szálig (-1) legalább 4.5-5" (vagy még nagyobb) kijelzőméretűek. Felőlem nyugodtan csináljanak akkora készülékeket, csak adják meg a választási opciót azzal, hogy csinálnak hasonló teljesítményű telefont 3.5-4" között is. Nyilván nem kell fullHD kijelző bele, még talán 720p se, de azért 1GB ramot (bár inkább többet) legalább belepakolhatnának.
Erre lehet mondani, hogy ott az iPhone, ami egyrészt igaz is. Nekem speciel nem tetszik az Apple termékpolitikája, árfekvése, meg az op.rendszer sem, de egyre inkább el kell ismernem, hogy az az egyetlen nekem ideális méretű telefon mostanában, egyre kevésbé ítélem el azokat, akik megfontoltan(!) amellett a készülék mellett kötnek ki. Én csak annyit kérek, hogy legyen választási lehetőségem, mert az most kb. nincs...
-
AtHoS
nagyúr
Értem én, hogy nem "átnevezés", de nekem amatőrnek "csak" az tűnik fel, hogy mindkét teló
- 4.3" kijelző
- 2 magos, 1.2 GHz órajelű
- 1 GB RAMAz extráknál van eltérés (anyaghasználat ismeretlen jelenleg az "e" esetében):
- befoglaló méreteik közel azonosak (pár milliméter eltéréssel), itt vékonyabb lesz az "e"
- akku combosabb az "e" esetében
- FM rádió van az "e"ben
- 2 SIM-es az "e", míg a razr 1
- kamera talán jobb a razr-ben
- belső táhely nagyobb a razr-benA szakik persze meglátják az apó dolgokat is amiért nem lehet "átszabás"-ról beszélni, de ettől függetlenül:
számomra ez egy sima razr "átszabás", még ha nem is szó szerint erről van szó. Az árkategória indulást nem keverném ide, mert ma a razr sem akkora árral indulna, mint anno. Én lényegében a hozzávetőleges összteljesítmény (lásd első három "azonos" tulajdonság) alapján írtam a véleményem.
read-only mode on the forum
-
tjb007
nagyúr
„Lenovo égisze alatt működő Motorola Mobility”
Még mindig nem zárult le az akvizíció. Vagy lemaradtam valamiről
-
Paul119
addikt
válasz Quasi_modo #63 üzenetére
nyilvan ezert is irtam igy
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
M5Norbi
őstag
Kinek mi az ingerküszöbe....
Van kinek a 3,5 colos a kényelmes van aki az 5,5 colost is simán kényelmesnek tartja.
Én 4,5-5 col közt szeretem. Kinek mi a megfelelő.....
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
ALBY
senior tag
-
ALBY
senior tag
Semmi gond, de lehet félreértesz,
a telefon a zsebben, mikor telefonálni akarok vagy ha állva akarok valamit hirtelen neten nézni akkor szedem elő. (És az aksija sincs kínozva)
Tablet akkor játszik, mikor ül az ember, akkor viszont sokkal jobb mint bármilyen telefon.
Aztán bevágom a táskába mikor leszállok.
(7"-al meg sem próbálnék telefonálni )
(Mozifilmet meg komoly játékot meg otthon kell játszani,
Gyűrűk Urát buszon nézni megalázó a filmre is.)A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
M5Norbi
őstag
Jaja tök hülyék ahogy bénáznak a nagy tepsifonnal...... bezzeg te a tablettel....
Ez csak egy kis irónia nem kötözködöm....
De kinek mi.... meg mekkora......
Én a 4,8 assal jól elvagyok. Elfér a zsebben,jó netezni és néha egy film vagy játék is élvezhető rajta.
Én meg nem cipelnék egy tabletet mellé. Akkor lehetne egy sima régi Nokiám is mellé.
De ez meg én vagyok.
Mindenki más. Ennyi....
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
ALBY
senior tag
Az idő 95%-ában a telefon a zsebben van,
már ha beleférne,üljél le a buszon a zsebedben 5-6" géppel, fussál vele, bulizzál vele, éljél vele, ááá...
... aztán vehetsz hozzá retikült meg a zokosórát ...
ehhez képest szenvednek hogy nem kényelmes a telefonon netezni meg CoD-ozni,
arra más kell, nem a telefont elbarmolniSzóval van értelmes igény a 4-4,3" droidos telefonra IS.
Be kel látnom és ki kell mondanom hogy az általam nem annyira kedvelt Apple-nek volt igaza,
4"-on telefonálni kell (persze elérhető minden netes baromság ha muszáj),
aztán + tablet kell ha komolyabban akarsz valamit csinálni, nem bénázni a tepsiphonnal.
Szánalmas mikor látnom bkv-n, mikor táska mellett telefont szorongatva a kezükben közdenek emberek hogy zenét hallgassanak az 5"-os géppel, vagy ha már leültek, a 200ezres erőtelefonon 5"-on szenvednek egy filmmel vagy játékkal, én meg egy 40ezres tablettel sokkal jobbon elvihogok a filmecskéimmal, játékaimmal.Figyelem ezt a Moto E-t mert azért szimpi, nem olyan vastag mint a G, de félő hogy már túl halvány a hardware.
Motorola Droid Mini az szerintem egy példás darab, csak nekünk nem adják el.
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
M5Norbi
őstag
Én értem mire gondolt.
NOS:
EZ egy olcsó telefon lesz.A kis káva nemigen szerepelhet elvárásként hisz a bonyolítás drágítaná.
Z1C:
Na ez egy csúcstelefon kompakt méretben. Viszont ezért az árért már joggal lehet elvárni hogy ne legyen akkora kávája.
Oké így is sok telefonnál kompaktabb de lehetett volna még jobb is.Ennyi.
-
babkukta
senior tag
Ki mondta h egy kategóriai? Külsőről volt szó, ott pedig a 4,3" 4,3". Nem a Snapi 800at hasonlítom én a Motohoz, nem tudom ez mennyire tűnt fel. Csak mert "elvileg" nagyon csinos telefon lesz, és ahoz írtam a paramétereket, h lássuk mégis mi számít csinosnak. Te lehet nem értetted meg az én szempontom, de én meg valszeg a tiédet... nem azt mondtam h a Moto E legyen olyan mint egy Z1C, csupán vázoltam a házat itt meg ott.
Üdvözlettel, Tibi
-
Graphics
Jómunkásember
Nem egy árkategóriában indult anno a RazR, mint ez.
Teljesen más a SoC is..
@daa-raa: És még lehet akkor is megéri kintről rendelni , lekopogom a Lenovom 1 év után is hibátlan, én nem találkoztam még hardveres meghibásodással. Szoftverrel pedig bármit lehet orvosolni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy dolgot leszámítva: amint lesz hivatalos forgalmazás és képviselet, egyből minden példányon ott lesz a vám és az ÁFA (ebben az országban esetleg egy Artisjus sarc is). Nem pedig "Vajon megfogják-e a fináncok?". És akkor odalesz az árelőny is szinte teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Motorola már a Lenovo tulajdona, szóval maga a Motorola a telefonon már csak egy felirat. A stratégia, hogy hol és milyen néven lesznek elérhetőek a telefonjaik a Lenovo döntésén múlik. EU és US szinte biztosan marad Motorola, a többi régió, főleg Ázsia, meg Lenovo.
Nyilván a még a Motorola által fejlesztett telefonok szép lassan el fognak tűnni. Majd lesz helyettük Motorola feliratú Lenovo.
-
AtHoS
nagyúr
Átszabják a razr-t?
Eléggé razr közeli speckókat írnak, imitt-amott butitva/javítva rajta
read-only mode on the forum
-
babkukta
senior tag
Nem akarok rosszmájú lenni, de ezen se lesz olyan pici káva...
a Z1 Compactnál sírt mindenki, h mekkora a káva, és az is 4,3"os, hát akkor lássuk:
Moto E : 124,8 x 64,8 x 6,2
Z1 C: 127 x 64,9 x 9,5Hát... így elnézve azért csak nem tűnik annyira picinek... Vagy ha a Sonynak van nagy kávája, az sz.r, de a Motonak lehet. Ja, így már más!
Oké, vékonyabb a moto, de nem vízálló, + a Sonyban nagyobb is az akksi. Úgyhogy nem azért, de egyáltalán nem csinos ez a készülék, max vastagságra / vékonyságra
Üdvözlettel, Tibi
-
-Faceless-
őstag
Na már csak az lenne röhejes, ha a stock android miatt nem engednék az appok sd-re áthelyezését.
Föl tudod rakni a hírolvasódat, és a flappy birds-öt utána meg már fotózni se tudsz majd... -
Graphics
Jómunkásember
válasz #65675776 #44 üzenetére
Annyira nem apróság, ha azt nézzük, mi melyik régióban elérhető... És mi van benne..
Lenovo-t szerintem nem hozzák ide. És a Motorolákban is egyelőre Qualcomm SoC-ok vannak.
Oké, egy kassza... De aki Lenovo-t szeretne... az egy Motorolával nem lesz kielégítve.
És egyelőre még nem zárult le a felvásárlás sem.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #65675776 #42 üzenetére
Motorola lesz nem Lenovo... ebben az évben tuti..
Ahol kapható az Ukrajna, illetve még egy EU országban elérhető, de ezt nem tudom pontosan / Horvátország talán
De amit az én hozzászólásomban írtam, az a Motorolára vonatkozik, mivel az előző hozzászólásra reagáltam.
Globális ár-stratégiában pedig a Motorola az érintett, ha EU-t nézzük.
[ Szerkesztve ]
-
válasz gyurkikrisz #33 üzenetére
Ott írja alól TV Digital vagy az mit jelképez?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Graphics
Jómunkásember
Hé héé....
OFF-nak legyen már vége
-
iMaverick
addikt
A TV-s kibeszélő és szappanopera meg társai műsorösszeállításra is igény van, abban meg egyet tudunk érteni, hogy ezzel lehet a leginkább butítani a parasztot.
Nekem az tetszik, hogy ahány ismerősömmel beszéltem, mindenki tagadja, hogy nézné a ValóVilágot, meg a többi ilyen f@st. Munkatársak is elzárkóztak... Aki ki nézi???
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
kelly416
veterán
A TV-s kibeszélő és szappanopera meg társai műsorösszeállításra is igény van, abban meg egyet tudunk érteni, hogy ezzel lehet a leginkább butítani a parasztot.
Csak annyit akartam mondani, hogy nem mindig jó az, amire igény van, vagy nem mindig a jóra van igény. Jelen esetben meg örüljünk, hogy van RAZR I meg Z1C és még néhány társuk, egyes esetekben szifon, mert aki nem úgy látja, mint Te, az is megkapja az igényeinek megfelelőt.
-
DS39
nagyúr
ebben biztos vagy? csak azért mert te ezt preferálod? nagyon sok embertől hallom hogy nagy már neki a manapság árult tepsi. minimum fele-fele arányban lehet a dolog. van akinek ez, van akinek az kell.
én a régi 2,4 col-os kijelzős telefonomat sem emeltem az orromhoz hogy elolvassak egy SMS-t.
(ezek szerint te látásproblémákkal küzdhetsz hogy ez a fő szempont)[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz tothmaxy182 #32 üzenetére
Csak szimplan vicces hogy ilyenen nyavajognak hogy miert nincs kicsiben
DS39: nezopont kerdese hogy mi a vissza fejlodes erre van NAGYOBB igeny ezt kell szeretni,az sem jobb ha az orrodba kell dugni hogy lass is valamit
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
DS39
nagyúr
nem férfiakról beszéltem, hanem úgy általában az emberekről. a legtöbb nő táskában hordja a tepsiphoneját, ami vicces, mert ezért vált meg az emberiség a féltégla telefonoktól hogy könnyen zsebben vagy nyakba akasztón tudja hordani a kis mobilt. erre most fejlődünk visszafelé.
szerk: szemrontás? akinek nem jó a szeme, az vegyen tepsit, aki jól lát, annak a 4 col, standard felbontással is tökéletes. (másrészt nem kell 3 méterről nézni)
[ Szerkesztve ]
-
tothmaxy182
őstag
Most komolyan azon veszekedtek, hogy ki milyen kijelzőméretet részesít előnyben? Ez nem az óvoda, nőjetek fel. Valakinek 4 colos a kényelmes, valakinek a 6. Nehogy már megpróbáljátok magyarázni másoknak, hogy a saját ízlésetek a nyerő mindenkinek.
Minden szavam magánvélemény!
-
Paul119
addikt
Max annak az aki lanyos kacsoval renselkezik en meg azokon nevetek akik 4 colon rontjak a szemuket lo.... felbontason
BulletBill27: nfc fules,vagy sima fules,problem solved[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
játéktelefon, mi? ne vicceljünk már, akkor az iPhone játéktelefon?
én szintén azt nem értem, hogy bírnak az emberek 5 colos tepsikkel járkálni, tök idiótán áll a kezükben amikor a fülükhöz téve telefonálnak (féltégla, csak nem keresztben, hanem hosszában elvágva)[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Nem hiszem hogy elszállnának az árral.Jól tudja a Lenovó mivel lehet tarolni.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem nem, tökéletes lehetőség ez arra, hogy elszeparálják a márkát, ámbár fejlesztés szempontjából jó lenne.
Mivel szerintem ez még a Google égisze alatt indult fejlesztés, így nem MTK.
Viszont 4.4.2-es MTK-s cuccok megjelenése nincs már távol.
A proci nem hinném ,hogy Snap400 lenne, sokkal valószínűbb a 200-as családból.
@Crytek: miért lenne visszalépés egy erős kétmagos?
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
Nem a soc támogatja az operációs rendszert, hanem az operációs rendszer a soc-ot... (Lásd mekkora "hír" volt, amikor a Linux támogatási listájáról kikerült a 386-os proci.)
Nem-nem, itt az a nagy probléma, hogy a MediaTek nem csináltatja meg a mérnökeivel. (Meg is lepődtem, amikor utólag kiderült, hogy a 6589 támogatott)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
DS39
nagyúr
miért lenne az gyenge? a legtöbb kétmagos gép ennél gyengébb aksival szerelt, pl Samu és Sony masinák, az LG ilyen szempontból dícsérendő. de ha azt nézzük a Moto G a négy mag mellé kapott 2000-es (tehát csak 100 mAh-val nagyobb) aksit
ez egy igen jó vétel lehet szvsz, és üzemidőben is veri majd nagyobb testvérét.
[ Szerkesztve ]
-
roli543
őstag
Szerintem Snapi400 lesz benne.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
C$abi
aktív tag
(#1) Blyan:
Nem hiszem, hogy Mediatek processzorral lenne szerelve, nagyobb a valószínűsége a Snapdragon 400-as, MSM8930-asnak, mert annak a max. órajele az 1.2GHz (pl.: Optimus F6).
A kijelző gondolom IPS lesz, qHD felbontással, de lehet, de az is lehetséges, hogy TFT technológiájú lesz, hogy olcsóbb alkatrészekből lehessen összerakni a telefont, a Moto G ára alá való bejutás érdekében. Az ára gondolom 125-140 dollár körül fog alakulni. Csak legyen már hivatalos Motorola support itt Magyarországon.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Dual Core és 1900-as aksi -> vissza a múltba
Next PC Upgrade: 2022
-
cairojack
aktív tag
4 colos telójuk miért nincs?
4 col fölött minden phablet... nekem 4 colnál nagyobb telefon, soha az életben nem kellene. Ha fizetnének se...
-
Látom tv is lesz benne,nahát.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Blyan
félisten
válasz Mr President #5 üzenetére
Miért nem veszel neki egy G-t? Olcsó és HD kijelző van benne.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Mr President
senior tag
Nagyon jól hangzik, egy HD kijelzőt bele és barátnőmnek tökéletes telefon lesz egy jó árazással.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
blade zte
őstag
Jó, csak nem azért a 200 dolcsiért amennyiért adni fogják.
Oppo find 7 astro black
-
Picike8
aktív tag
Moto G vékonyan, gyengusz akksival...
-
Blyan
félisten
MTK proci?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest