- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
ebben biztos vagy? csak azért mert te ezt preferálod? nagyon sok embertől hallom hogy nagy már neki a manapság árult tepsi. minimum fele-fele arányban lehet a dolog. van akinek ez, van akinek az kell.
én a régi 2,4 col-os kijelzős telefonomat sem emeltem az orromhoz hogy elolvassak egy SMS-t.
(ezek szerint te látásproblémákkal küzdhetsz hogy ez a fő szempont) -
DS39
nagyúr
nem férfiakról beszéltem, hanem úgy általában az emberekről. a legtöbb nő táskában hordja a tepsiphoneját, ami vicces, mert ezért vált meg az emberiség a féltégla telefonoktól hogy könnyen zsebben vagy nyakba akasztón tudja hordani a kis mobilt. erre most fejlődünk visszafelé.
szerk: szemrontás? akinek nem jó a szeme, az vegyen tepsit, aki jól lát, annak a 4 col, standard felbontással is tökéletes. (másrészt nem kell 3 méterről nézni)
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
miért lenne az gyenge? a legtöbb kétmagos gép ennél gyengébb aksival szerelt, pl Samu és Sony masinák, az LG ilyen szempontból dícsérendő. de ha azt nézzük a Moto G a négy mag mellé kapott 2000-es (tehát csak 100 mAh-val nagyobb) aksit
ez egy igen jó vétel lehet szvsz, és üzemidőben is veri majd nagyobb testvérét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged