- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Értem én, hogy nem "átnevezés", de nekem amatőrnek "csak" az tűnik fel, hogy mindkét teló
- 4.3" kijelző
- 2 magos, 1.2 GHz órajelű
- 1 GB RAMAz extráknál van eltérés (anyaghasználat ismeretlen jelenleg az "e" esetében):
- befoglaló méreteik közel azonosak (pár milliméter eltéréssel), itt vékonyabb lesz az "e"
- akku combosabb az "e" esetében
- FM rádió van az "e"ben
- 2 SIM-es az "e", míg a razr 1
- kamera talán jobb a razr-ben
- belső táhely nagyobb a razr-benA szakik persze meglátják az apó dolgokat is amiért nem lehet "átszabás"-ról beszélni, de ettől függetlenül:
számomra ez egy sima razr "átszabás", még ha nem is szó szerint erről van szó. Az árkategória indulást nem keverném ide, mert ma a razr sem akkora árral indulna, mint anno. Én lényegében a hozzávetőleges összteljesítmény (lásd első három "azonos" tulajdonság) alapján írtam a véleményem.
-
AtHoS
nagyúr
Átszabják a razr-t?
Eléggé razr közeli speckókat írnak, imitt-amott butitva/javítva rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest