- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
NPeete
tag
Igen-igen, a probléma csak ott jelentkezik, hogy a csúcstelefonok mind egy szálig (-1) legalább 4.5-5" (vagy még nagyobb) kijelzőméretűek. Felőlem nyugodtan csináljanak akkora készülékeket, csak adják meg a választási opciót azzal, hogy csinálnak hasonló teljesítményű telefont 3.5-4" között is. Nyilván nem kell fullHD kijelző bele, még talán 720p se, de azért 1GB ramot (bár inkább többet) legalább belepakolhatnának.
Erre lehet mondani, hogy ott az iPhone, ami egyrészt igaz is. Nekem speciel nem tetszik az Apple termékpolitikája, árfekvése, meg az op.rendszer sem, de egyre inkább el kell ismernem, hogy az az egyetlen nekem ideális méretű telefon mostanában, egyre kevésbé ítélem el azokat, akik megfontoltan(!) amellett a készülék mellett kötnek ki. Én csak annyit kérek, hogy legyen választási lehetőségem, mert az most kb. nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged