- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Értem én, hogy nem "átnevezés", de nekem amatőrnek "csak" az tűnik fel, hogy mindkét teló
- 4.3" kijelző
- 2 magos, 1.2 GHz órajelű
- 1 GB RAMAz extráknál van eltérés (anyaghasználat ismeretlen jelenleg az "e" esetében):
- befoglaló méreteik közel azonosak (pár milliméter eltéréssel), itt vékonyabb lesz az "e"
- akku combosabb az "e" esetében
- FM rádió van az "e"ben
- 2 SIM-es az "e", míg a razr 1
- kamera talán jobb a razr-ben
- belső táhely nagyobb a razr-benA szakik persze meglátják az apó dolgokat is amiért nem lehet "átszabás"-ról beszélni, de ettől függetlenül:
számomra ez egy sima razr "átszabás", még ha nem is szó szerint erről van szó. Az árkategória indulást nem keverném ide, mert ma a razr sem akkora árral indulna, mint anno. Én lényegében a hozzávetőleges összteljesítmény (lásd első három "azonos" tulajdonság) alapján írtam a véleményem.
-
babkukta
senior tag
Ki mondta h egy kategóriai? Külsőről volt szó, ott pedig a 4,3" 4,3". Nem a Snapi 800at hasonlítom én a Motohoz, nem tudom ez mennyire tűnt fel. Csak mert "elvileg" nagyon csinos telefon lesz, és ahoz írtam a paramétereket, h lássuk mégis mi számít csinosnak. Te lehet nem értetted meg az én szempontom, de én meg valszeg a tiédet... nem azt mondtam h a Moto E legyen olyan mint egy Z1C, csupán vázoltam a házat itt meg ott.
-
törölt tag
-
törölt tag
A Motorola már a Lenovo tulajdona, szóval maga a Motorola a telefonon már csak egy felirat. A stratégia, hogy hol és milyen néven lesznek elérhetőek a telefonjaik a Lenovo döntésén múlik. EU és US szinte biztosan marad Motorola, a többi régió, főleg Ázsia, meg Lenovo.
Nyilván a még a Motorola által fejlesztett telefonok szép lassan el fognak tűnni. Majd lesz helyettük Motorola feliratú Lenovo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- Xbox Series X|S
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest