- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Értem én, hogy nem "átnevezés", de nekem amatőrnek "csak" az tűnik fel, hogy mindkét teló
- 4.3" kijelző
- 2 magos, 1.2 GHz órajelű
- 1 GB RAMAz extráknál van eltérés (anyaghasználat ismeretlen jelenleg az "e" esetében):
- befoglaló méreteik közel azonosak (pár milliméter eltéréssel), itt vékonyabb lesz az "e"
- akku combosabb az "e" esetében
- FM rádió van az "e"ben
- 2 SIM-es az "e", míg a razr 1
- kamera talán jobb a razr-ben
- belső táhely nagyobb a razr-benA szakik persze meglátják az apó dolgokat is amiért nem lehet "átszabás"-ról beszélni, de ettől függetlenül:
számomra ez egy sima razr "átszabás", még ha nem is szó szerint erről van szó. Az árkategória indulást nem keverném ide, mert ma a razr sem akkora árral indulna, mint anno. Én lényegében a hozzávetőleges összteljesítmény (lásd első három "azonos" tulajdonság) alapján írtam a véleményem.
-
babkukta
senior tag
Ki mondta h egy kategóriai? Külsőről volt szó, ott pedig a 4,3" 4,3". Nem a Snapi 800at hasonlítom én a Motohoz, nem tudom ez mennyire tűnt fel. Csak mert "elvileg" nagyon csinos telefon lesz, és ahoz írtam a paramétereket, h lássuk mégis mi számít csinosnak. Te lehet nem értetted meg az én szempontom, de én meg valszeg a tiédet... nem azt mondtam h a Moto E legyen olyan mint egy Z1C, csupán vázoltam a házat itt meg ott.
-
törölt tag
-
törölt tag
A Motorola már a Lenovo tulajdona, szóval maga a Motorola a telefonon már csak egy felirat. A stratégia, hogy hol és milyen néven lesznek elérhetőek a telefonjaik a Lenovo döntésén múlik. EU és US szinte biztosan marad Motorola, a többi régió, főleg Ázsia, meg Lenovo.
Nyilván a még a Motorola által fejlesztett telefonok szép lassan el fognak tűnni. Majd lesz helyettük Motorola feliratú Lenovo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest