Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Értem én, hogy nem "átnevezés", de nekem amatőrnek "csak" az tűnik fel, hogy mindkét teló
- 4.3" kijelző
- 2 magos, 1.2 GHz órajelű
- 1 GB RAMAz extráknál van eltérés (anyaghasználat ismeretlen jelenleg az "e" esetében):
- befoglaló méreteik közel azonosak (pár milliméter eltéréssel), itt vékonyabb lesz az "e"
- akku combosabb az "e" esetében
- FM rádió van az "e"ben
- 2 SIM-es az "e", míg a razr 1
- kamera talán jobb a razr-ben
- belső táhely nagyobb a razr-benA szakik persze meglátják az apó dolgokat is amiért nem lehet "átszabás"-ról beszélni, de ettől függetlenül:
számomra ez egy sima razr "átszabás", még ha nem is szó szerint erről van szó. Az árkategória indulást nem keverném ide, mert ma a razr sem akkora árral indulna, mint anno. Én lényegében a hozzávetőleges összteljesítmény (lásd első három "azonos" tulajdonság) alapján írtam a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest