- One mobilszolgáltatások
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
Ki mondta h egy kategóriai? Külsőről volt szó, ott pedig a 4,3" 4,3". Nem a Snapi 800at hasonlítom én a Motohoz, nem tudom ez mennyire tűnt fel. Csak mert "elvileg" nagyon csinos telefon lesz, és ahoz írtam a paramétereket, h lássuk mégis mi számít csinosnak. Te lehet nem értetted meg az én szempontom, de én meg valszeg a tiédet... nem azt mondtam h a Moto E legyen olyan mint egy Z1C, csupán vázoltam a házat itt meg ott.
-
babkukta
senior tag
Nem akarok rosszmájú lenni, de ezen se lesz olyan pici káva...
a Z1 Compactnál sírt mindenki, h mekkora a káva, és az is 4,3"os, hát akkor lássuk:
Moto E : 124,8 x 64,8 x 6,2
Z1 C: 127 x 64,9 x 9,5Hát... így elnézve azért csak nem tűnik annyira picinek...
Vagy ha a Sonynak van nagy kávája, az sz.r, de a Motonak lehet. Ja, így már más!
Oké, vékonyabb a moto, de nem vízálló, + a Sonyban nagyobb is az akksi. Úgyhogy nem azért, de egyáltalán nem csinos ez a készülék, max vastagságra / vékonyságra
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest