Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat*
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NPeete
tag
Igen-igen, a probléma csak ott jelentkezik, hogy a csúcstelefonok mind egy szálig (-1) legalább 4.5-5" (vagy még nagyobb) kijelzőméretűek. Felőlem nyugodtan csináljanak akkora készülékeket, csak adják meg a választási opciót azzal, hogy csinálnak hasonló teljesítményű telefont 3.5-4" között is. Nyilván nem kell fullHD kijelző bele, még talán 720p se, de azért 1GB ramot (bár inkább többet) legalább belepakolhatnának.
Erre lehet mondani, hogy ott az iPhone, ami egyrészt igaz is. Nekem speciel nem tetszik az Apple termékpolitikája, árfekvése, meg az op.rendszer sem, de egyre inkább el kell ismernem, hogy az az egyetlen nekem ideális méretű telefon mostanában, egyre kevésbé ítélem el azokat, akik megfontoltan(!) amellett a készülék mellett kötnek ki. Én csak annyit kérek, hogy legyen választási lehetőségem, mert az most kb. nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest