- iGO Primo
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
Új hozzászólás Aktív témák
-
NPeete
tag
Igen-igen, a probléma csak ott jelentkezik, hogy a csúcstelefonok mind egy szálig (-1) legalább 4.5-5" (vagy még nagyobb) kijelzőméretűek. Felőlem nyugodtan csináljanak akkora készülékeket, csak adják meg a választási opciót azzal, hogy csinálnak hasonló teljesítményű telefont 3.5-4" között is. Nyilván nem kell fullHD kijelző bele, még talán 720p se, de azért 1GB ramot (bár inkább többet) legalább belepakolhatnának.
Erre lehet mondani, hogy ott az iPhone, ami egyrészt igaz is. Nekem speciel nem tetszik az Apple termékpolitikája, árfekvése, meg az op.rendszer sem, de egyre inkább el kell ismernem, hogy az az egyetlen nekem ideális méretű telefon mostanában, egyre kevésbé ítélem el azokat, akik megfontoltan(!) amellett a készülék mellett kötnek ki. Én csak annyit kérek, hogy legyen választási lehetőségem, mert az most kb. nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged