Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Próbálok belehelyezkedni a perspektívádba, de nem nagyon megy. Azt mondanám: te ülsz fordítva a lovon. Annak hívnám, hogy tényleg nagyon hamar elmegy 50 Mb. Még sosem használtál ilyet, ezért elképzeled valahogy. De nem jól. Semmi fillérbaszás nincs a dologban, egész egyszerűen ez egy ilyen konstrukció. Csak a fogalmi súlyozásokat kellene jól kezelni (nem személyeskedésből írom).
-
7Heads Drago
veterán
Jelenleg a vodánál vok. 5000 ft-ot fizetek 150 percért és 500 mega netért. És ebbe nem fér bele a 32 kb/s net?
Ha te nem fizetsz érte, az érdekes. Én fizetek. 5000-et. És nekem jó volt. Ha kicsit szétnézel a topikban, pár ország már fel lett sorolva hol mennyi a tarifa. És ehhez képest itt nálunk dőzsölnek a szolgáltatók. És a 30 mb/s -hez képest a 32 kb/s nem 50km/h. Ezen még egy kicsit matekoz.
A másik érdekes golog, hogy ha elvileg mobil a csomag neve, és te rakhatod össze, hogy mit kérsz bele, akkor a lassítos net miért nem opció? Max 1-2 százast tenne az összegre. De így hogy emelkedtek az árak, nem érti az ember, hogy ez miért nem fért bele a magasabb árba, ha a régibe meg igen.
Sztem azok akik eddig otthon kábeles neten voltak (nagy sávszélleségel) és csak 1-2 előfizu volt, azok most jó eséllyel mennek másik szolgáltatóhoz. Mivel kevés lesz a költség csökkentő opció. -
janeszgol
félisten
De értsd már meg, hogy ingyen kell. Természetesen elvárják, hogy mindenhol legyen 4G, hogy 32 kilobittel használhassák. Az akkumulátorról nem is beszélve. Sírnak, hogy csak 3-5 óra SoT, aztán megy a 32 kilobit per sec.
3pdavid véletlenül elindított jutub videó? Anyuci fogja a kezed még? Én örülök annak, hogy nincs lassítás. Drága telóra telik, internetre nem? Havi 1500ft 1 giga net. Négy kiló kenyér ára.
-
3pdavid
csendes tag
Én ezt másképp látom. Sokáig használtam a legalapabb 50 megát pont arra amire ki volt találva, hiszen senki nem gondolta 50 mega bármire is elég, lényegében azonnal elfogyott. Ez pontosan a kotlázott használatra volt kitalálva annak aki nem multimédiát akar, csak folyamatosan elérhető lenni email vagy más üzenetek által anélkül, hogy pl egy véletlenül elindított youtube video 2 mp alatt elvigye a keretet. Pont annyit ért amennyibe került. Garantált, hülyebiztos alapvető hozzáférés volt, gyárilag minimális használatra korlátozva. Szerintem sokan voltak akinek ez elég volt. Ez szűnik meg azért, hogy a minőségre hivatkozva még jobban lehúzhassák a parasztot.
-
Tin
veterán
kivéve, ha nem tudod, mert céges gép. és előfordul, ahogy az is, hogy mondjuk pont az ő remek otthoni netszolgáltatásuk megy el, és kénytelen vagy fizetni a mobilnetjükért, az ő hibájuk miatt. ugye?
ez a 32-es csökkentés elvétele szerintem szimpla genyóság. mondhatta volna, hogy túllépés esetén max 100 MB-ot forgalmazhatsz még alacsony sebességen, és utána az is megszűnik, de ez szimplán arra megy ki, hogy lehúzzanak. ugyanis amit pluszban vásárolsz, az a fordulónapon elveszik. tehát ha 2 nappal korábban elfogy az 1GB-os kereted, vegyél egy 200 MB-os minimumot 700 Ft-ért, amiből felhasználsz mondjuk 30-at, a többi meg kuka.
-
Tin
veterán
nem feltétlenül fillérb.szás. mondjuk alkalmilag használod a kisebb (1 gigás) mobilnet csomagod munkára is, megosztod hotspotként, a windows meg leránt a háttérben egy frissítést, és elugrott a kereted. vagy a rosszul beállított telefon rántja le a frissítést. önhibádon kívül. a 32-es lassítás meg arra bőven elég volt, hogy legalább a leveleidet megkapd. most elvették, és emelték is az árat. megszűntek a korlátlan webcsomagok is. nehéz ezt jól kimagyarázni.
-
totron
addikt
Kicsit statikus a gondolkodásod. Nézd már meg mi pénzeket beszednek a szolgáltatók egyéb országokhoz képest, meg egyébként is. A lassított állapot is benne tud lenni az árban, ahogy eddig is benne volt, nem valami extra jófejség volt a társaságok részéről, sem pedig vonalon kívüli színezgetésről volt szó, csak akkor az volt a trend, most meg emez. Olcsójánosos, piti nyerészkedésként állítod be, holott a fejlődés része - volt. Tudni kellene különbséget tenni a titánhekkerek/pitiánerek és a nembirka fogyasztók között.
-
s4tch
veterán
-
janeszgol
félisten
Azt nem tisztázták, melyik oldalnak fogja megérni az új csomagösszeállítás.
Attól tartok, hogy a Voda is átveszi ezt a moduláris baromságot. Akkor viszont, ha drágább lesz, mit a mostanim, kihasználom az kötbér nélküli lelépés lehetőségét. (Amúgy sem akarok hosszabbítani a Tuti miatt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest