Új hozzászólás Aktív témák
-
seria
tag
válasz
7Heads Drago #467 üzenetére
Redmi note2 prime!
-
seria
tag
válasz
7Heads Drago #465 üzenetére
Nekem is eleinte eustockos ROM volt rajta de azzal se ment és most a eu-s fejlesztői van, ezzel se megy!
Mindegy, amúgy se használnám! Tavaly nyáron az európabajnokság volt a lényeg de az megoldottam a tablettel! -
seria
tag
válasz
7Heads Drago #463 üzenetére
Lehet, hogy a redmi3 pro az eu-s már ès azèrt megy!
-
Upo
addikt
válasz
7Heads Drago #457 üzenetére
Hát te tudod. A magentához kellett a hoppá is, csak azért mentem bele mert olcsóbb lett miatta az egész. Az már csak hab a tortán hogy így jópár dolog ingyenes. Most legutóbb pl. az derült ki, hogy az egymás közötti havi ingyen duma is ingyenes magentában, pedig úgy mentem neki hogy azt a 300 vagy hány ft-ot bevállalom. Ezt a tvgo dolgot nem is tudtam hogy nem számít az adatkeretbe, de nekem nincs olyan készülék itthon amin működne. Mindenkinex xiaomi telója van, nem megy. Egyéb kínai telók: lenovo, motorola, zte, stb. nem megy. Tabletek, nexus7, samsung tab cm/lineage rommal szintén nem megy, úgyhogy lényegtelen.
Úgyhogy nehogy véletlenül rákérdezz, mert a végén még lehet hogy jobban jársz... -
Atlantis
veterán
válasz
7Heads Drago #457 üzenetére
A Magenta miatt szerintem is több kedvezményt kapsz, mint amennyibe a Hoppá+ kerül.
Nekem egy ajánlatkérést megérhetne adott esetben.
-
seria
tag
válasz
7Heads Drago #452 üzenetére
Akkor bocs, félreértettem! Azt hittem magentás vagy.
-
Upo
addikt
válasz
7Heads Drago #452 üzenetére
De csak ezért meg sajnálom a hoppát megrendelni, amikor nem is használjuk a vezetékest.
De ha megrendeled, akkor több kedvezményt kapsz mint a hoppá havidíja. Azaz még olcsóbb is lesz a csomagod. Akkor meg kit érdekel hogy használod vagy sem. Sokan vannak akiknél nincs is rádugva semmi a telefon portra, csak azért kötik hogy olcsóbb legyen a havidíj miatta. De te tudod.
-
seria
tag
válasz
7Heads Drago #443 üzenetére
Dehogynem, a voda is drágult!
Tavaly kellett volna átváltanom telenorra akkor 4150forintért. Hálózaton belül ingyenes +180perc másikba!
Akkor jár jól az ember ha ide oda ugrál a szolgáltatók között 2évente!A Tvgo engem nem érint mert nem megy a telefonomon!
(Xiaomi)
Fizetni kell a tvgo-ért magentába? Szerintem nem. De nem néztem utána mostanában. -
gerii
addikt
válasz
7Heads Drago #404 üzenetére
A 25% kedvezményt hogy kaptad, amikor azok egy csomagban vannak?
-
mbalint987
aktív tag
válasz
7Heads Drago #318 üzenetére
A szülőké az előfizetés, akik tuti nem lesznek flottásak egy ismeretlen szolgáltatónál. Vagy maradnak a jelenlegi flottájukban, vagy visszalépnek publikus csomagra az előzőleg írt ajánlat alapján.
Kétség kívül, egyébként ezek elég jó ajánlatok.
-
Atlantis
veterán
válasz
7Heads Drago #319 üzenetére
Nem mindenkinél, csak akinél ők akarják, ott kialakítanak Wi-Fi pontot és akkor az illető felhasználó kap elérhetőséget a Wi Fi Fonhoz.
-
gianone
őstag
válasz
7Heads Drago #319 üzenetére
Eddig úgy volt, csak akkor, ha olyan helyen lakik, ahol alkalmas a hálózat a wifi fonra, és hozzá is járul, hogy nála is legyen.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
7Heads Drago #316 üzenetére
Elsősorban a saját igényeimet vettem figyelembe. Amugy ha veszel Telenor kártyásat otthon meg Digis neted van akkor még olcsóbb mintha itt kapnál kedvezményt
-
válasz
7Heads Drago #303 üzenetére
Elírtam, csak már nem tudtam szerkeszteni. 10810 .
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #260 üzenetére
Kiváló ötlet. A lassítós 32 kilobites net lehetne opció havi 1-2 ezerért pluszban. .
Van a Telenornál havi 5500 körül 10 gigabát net, ami lassítós, ha valakinek erre van igénye. 128 kilobitre lassított. Tehát van ilyen opció a csak adatopcióknál. Ja hogy nekünk az 50 megáshoz kell, amit ingyen ad (jaj bocs, benne van a 890 forintos haviban Telekom feltöltősként) a szolgáltató? Akkor mégis a fillérb-ről szól a dolog, ahogy fentebb írták? -
Deck
titán
válasz
7Heads Drago #158 üzenetére
A hivatalos válaszuk:
"irritációt váltott ki az a korábbi gyakorlat, hogy az adatkeret elfogyása után jelentősen lassítottuk a szolgáltatást". A szolgáltató azt tapasztalta, hogy "a lassítás csak rövid idejű, áthidaló megoldást jelentett számukra, azonban nem pótolta a megszokott mobilinternet-élményt és gyorsaságot".
Erre a megoldásuk, hogy kikapcsolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged