Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
#96302336 #86 üzenetére
Höhö, már keletebbre is létezik!!
A &@~ߤ magyarról az utolsó utáni bőrt is lehúzza a kartell, természetesen kormányzati jóváhagyással, mert oda is csurran-cseppen, legfeljebb a zsírnyakú strómanoknak kell naponta újabb és újabb gázos szerelőcéget alapítani, de hát ahhoz semmi közünk, tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim!
-
gerii
addikt
válasz
#96302336 #139 üzenetére
15 éve vagyok itt előfizus, de idén komolyan elgondolkodtam a feltöltőkártyás megoldáson. 20k/50k/100k-t befizetek, abból elélnék fél-egy évig, nincs ki nem használt és kifizetett szolgáltatás, fele annyi a percdíj... szóval tényleg az előfizu a jobb, vagy csak hozzászokott a nép, és a domino lett ciki? Mert egy ideje úgy érzem, hogy qrvára fordítva ülünk a lovon, előfizusok.
Ha megcsinálnánk azt, hogy minden előfizus átvált dominóra, és 2 évig úgy használná a számát, fele akkora percdíjakkal, akkor szerintem a telekom letérdelne a picsába.
Rohadjon el az összes menedzsermajom és döntéshozó vámpír.
-
motown5l
senior tag
válasz
#96302336 #72 üzenetére
Miert ne tudna.megcsinalni.Az osztrakot miert erdekelne az hogy hol hasznalja a telefonjat.Ha elofizet akkor teljesen mind1 hogy hol,mikor telefonal.Nekem is kulfoldi elofizetesem van.Mikor otthon vagyok magyarorszagon,tok ingyen hasznalom az internetrt.Van 20Gb adatforgalmam,amit otthon is le tudok internetezni.Es nem szamolnak fel penzt erte.
-
Brandynew
őstag
válasz
#96302336 #86 üzenetére
Tényleg baromi drága nálunk a mobil.
Az Egyesült Királyságban, ahol ugyebár jóval magasabbak a bérek, tehát az árak is; 7 ezer Ft a korlátlan telefon+sms, 20 GB mobilnet: https://www.vodafone.co.uk/shop/bundles-and-sims/sim-only-deals/
Van valahol az UK-ben korlátlan mobilnet opció?
Szerk.: az létezik, hogy 11 ezer Ft-ért minden korlátlan? Sms, telefon, mobilnet: http://www.three.co.uk/Store/SIM/Plans_for_phones?id=1666&aidset=1#?contract=All&data=All-you-can-eat&minutes=All-you-can-eat&type=alltype
-
tomiee85
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest