- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz
janeszgol #342 üzenetére
Ez a része sokkal korrektebb. Viszont annyiban teljesen nem igaz, hogy Telekomnál csak Next S, M és XL-re volt rejtett bukta a készülékre, a többi csomagra egyáltalán nem. Pl. Next M és S, Move M ATK-ra komoly kedvezmények voltak. Pl. Én Huawei Novát vettem januárban 40000-es "ajándék" bluetooothos hangfallal 43 körül. Iga,z az 50000 magentás kedvezménnyel. De februárban ez lement 35-re. Ekkor a magentás cucc nélkül 15 %-os akcióban 73 volt egy3400 forintos csomagra. A Nova listaára függetlenül 120 (Nem T-nél), és ott van még a hangfal is. Most az 50000 kedvezménnyel együtt 73!
-
-
Tin
veterán
válasz
janeszgol #246 üzenetére
de itt egyébként nem erről van szó! az elmúlt nem tudom, talán 5 évben egyetlen egyszer sem léptem túl az 1GB-ot, sőt szerintem a felét is csak 2x használtam el eddig. emailre, valamennyi webezésre, navigációra nincs szükség többre.
csak tudod, van egy szolgáltatásválaszték X lehetőséggel Y forintért. lesz belőle egy X*0.7 lehetőséggel Y*1.2 forintért. tudjuk, miért: a kormány szétadóztatja a szektort, ráadásul a brüsszeli majmok is kitalálták, hogy bizony a "zeuba márpödig ugyanannyiér kell net!", és áttolják a szolgáltatókon, akik emiatt kénytelenek a 10-ből 1 használó többletköltségét a másik 9-re is ráhárítani. átlag EU polgárnak zsírmindegy, hogy a másik országban mennyi a roaming, mert nem megy oda!
egyébként: az áremelés ilyen, nincs mit tenni ellene. a magyar tűri a szétadóztató kormányt, a szolgáltató meg beárazza. elég korszerű a magyar hálózat, nem mondhatják, hogy nincs fejlesztés, csak éppen 2017-ben nem ott kéne tartani, hogy
a 32-re korlátozott sebességről pedig leírtam már: ez nettó genyózás. a T-nek erősen 0 forinthoz konvergál ennek költsége, és ha a notórius túlfogyasztók ellen akarna fellépni, akkor kizárhatná belőle a roamingot és limitálhatná mondjuk 50/100 MB-ra a korlátozás fenntartását, amíg teljesen kikapcsol. így annak, aki tényleg csak online akar maradni és leveleket kapni, ha elfogy a kerete, megmaradna a lehetősége. de most, ebből is csinált egy bizniszt, hogy rendeljél. és te azt mondod, 1500 Ft (egyébként 2000 Ft) az 1 GB bővítés, én meg azt, hogy 700 Ft a 200 MB, amiből egy hó végi lejáratnál pont elhasználsz mondjuk 30 MB-ot, a többit meg éppúgy a semmiért fizeted, mint a parkolóórába dobott pénz, ha a parkolási idő vége előtt érsz vissza.értsd: pofánverheted a vásárlót, de ha nincs belőle kimutatható hasznod, akkor akár adhatsz is neki egy ingyen cukorkát a pénztárnál, ha már árat emelsz.
-
3pdavid
csendes tag
válasz
janeszgol #235 üzenetére
Pl úgy hogy egy gyengébb wifi lefedettségű helyen észrevétlenül eldobja a jelet és azonnal elfogy a mobilnet, ami eddig nem is volt gáz, de most már fizethetek ez miatt pluszban. Még akkor is ha Te nem tudod elképzelni hogy valakinek nincs szüksége 4g-re, csak arra hogy megkapja az emailjeit, de nem akar sok ezret fizetni, dacára hogy egy hihetetlenül drága telefonra meg telik... Van ilyen csupi?
-
Brandynew
őstag
válasz
janeszgol #80 üzenetére
Semmi gond nem lenne a moduláris összeállítással, ha ez nem jelentene drágulást. A 2 ezer Ft-os Move XS ugye azért lesz drágább, mert 30 MB helyett min. 400 MB-ot lehet mellé választani. Egy ideális világban percszám, MB szám, sms szám alapján fizethetnék, szóval ha nekem nem kell 400 MB mobilnet, csak 160, akkor részarányosan csökkenjen az ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest