- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz zsoltzsolt #401 üzenetére
gonosz
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
addikt
Én tegnap voltam bent, átkötni a next M ATK telefon XL + 1gb netre, mert így 9810 helyett 8800ft havonta. A Telekomos ügyintéző csak egy sanda mosolyt ejtett arra az észrevételemre, hogy "jól látom-e, hogy a Telekom arra halad, hogy letudja magáról a mobil árusítást, avval, hogy a jövőben nem éri meg náluk mobilt venni, mert a rendszer akkor büntet plusz költséggel, ha mobilt veszek?"
Kicsit bosszant, hogy az ATK mellé nem vettem készüléket, mert úgy voltam, megvárom az S8-t, így most se honor 8 jó áron, se S8 a Telekomtól.... Viszont ha nem veszek telefont, Nekem havi 820 ft-tal olcsóbb a két előfizum. Mobilt meg ezentúl gyártói garis függetlent veszek.My name is Bond, James... Dean.
-
7Heads Drago
veterán
Én jól jártam:
Mobil L csomag br 6500.- + NET 4gb 4000.- 10.500 Ft lenne kedvezmények nélkül.
- interneten kapjuk a számlát és ott is fizetem -1000 ft
- nem vettem telefont -1500 ft
- 25% kedvezmény mindkét csomagra (2-nek számít a net és mobil) ez - 2x1000 ft
- és mivel a vodá-tól jöttem át szám hordozással kaptam még -1000 ft
Ez így már azt jelenti, hogy br 5000 ft -ért kaptam:
- t-mobilen belül mindenkit ingyen hívok
- hálózaton kívülre van 150 percem
- 4 gb net
A legnagyobb baja az egésznek csak az hogy perc alapú a hívás. Viszont a vodánál kijöttem mindig a 150 percből. Viszont jó pár családtag volt vodás.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
söncö
tag
Nem ,nem próbálom megmagyarázni de pl az előttem szólók sem azt mondják mekkor vackok az új csomagok vagy ,hogy drágábbak. Fogalmazzunk úgy ,hogy kedvezőbbek.
Mindössze meglepődtem azon hogy mennyire ragaszkodik mindenki a régi rendszerhez és nem akarnak nyitni az újdonság felé ami a maga módján jobb mint a régi.Szeretném jelezni ,hogy pont nem a t-nél dolgozok ,de éppen maradjon az én titkom. Nehogy egy másik témában megkapjam jogosan amit most próbálsz rám ruházni.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Megismétlem. Valakinek kedvezőbbek, valakinek sokkal drágábbak. Általánosítva egyszerűen nem igaz, amit írsz.
Ha nincs több szolgáltatásod, akkor valószínűleg drágább. Ha van, akkor csomagtól függően lehet olcsóbb és drágább is. A kiegészítő adatcsomagok ára komolyan megemelkedett.És nehéz lenne pl. rólam azt állítani, hogy nem vagyok nyitott, ugyanis aznap átváltottam azt a csomagot, amelyiknél megérte. Még ha az ügyintézők még nem is értették a csomagokat.
Egy viszont bátran kijelenthető. Azzal, hogy kivezették az összes olyan csomagot, aminél nem volt árkülönbség a készül nélküli és a készülékes havidíj között, és hogy brutálisan megemelték a telefonok árát, egyértelműen a készülék nélküli előfizetés irányába terelik az előfizetőket.
És eltörölték a lassítást. Engem ez nem érdekel, de sokaknak ez komoly szigorítás.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
söncö
tag
Igen ha több van egyszerre. Az ilyen turbo netet ne is nézzük az eddig is rablás volt. Sosem használtam.
Váltani akkor is tudsz ha van még hűséged az adott díjcsomagodra?
Pl Van egy Move csomagod amiről elméletileg simán válthatsz ,viszont ott mi lesz a maradék hűségeddel?Szerk:A lassitás eltörlése szerintem egy jó dolog. Ezidáig a lejárt net sebessége után vonták le a konzekvenciát sokan. Na mostmár csak arra fognak emlékezni mennyire gyors netük volt! "Volt"
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Tudsz váltani akkor is, a hűség marad ugyanannyi, amennyi volt. Viszont nem kapod meg a havidíjkedvezményt. Mármint amit a készülék nélküliségre adnak, a többit igen. Nálam ez 300 forint volt Mobil S-nél, még így is sokkal jobban jártam, főleg annak fényében, hogy 43-ért (igaz, az 50000-rel együtt) vettem azt a telót a régi előfizura, ami most 135 az újra. Viszont Next M ATK-nál 4000 havonta a meg nem kapott kedvezmény.
Én se használom, használtam, de ha valaki kifogy, kénytelen lesz venni valamit, mert már lassítás sincs. Ennél még az is jobb, ha felvált 4 GB-ra ha a hónap második felében fogy el, aztán meg elsején levált. És akkor 4 GB-ot kap kb. 2000-ért, nem egyet. Egyébként én egyetemista koromban is ezt csináltam. Sokkal jobban megérte, mert csak törthavi részt kellett fizetni, de az egész adatot megkapta az ember. Igaz, csak kéthavonta lehet optimálisan megoldani.
Szerintem is előremutató a lassítás letörlése, mármint akkor lenne az, ha ÁFA-csökkentés után nem áremeléssel járna együtt, hanem csökkentéssel.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
313313
addikt
Azért azt ne felejtsük el, hogy folyamatosan csiszolják a rendszert.
Régen működött, hogy megrendeltél x netet, lemondtad pár nap múlva, fizettél gombokat, fordulónapig meg használhattad a keretet. Most már úgy van, ha lemondod a rendelt netet, max másnap elveszik az adatkeretet is, igaz továbbra is az igénybevétel után fizetsz, de nem marad adatkereted a fordulónapig...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
gianone
őstag
Nem lemondani kell, hanem visszaváltani egy kisebbre, ami amúgy is van a csomagban. Ezt most is meg lehet csinálni. Mivel csak egyszer lehet ingyenesen váltani egy hónapban, ezt kéthavonta lehet eljátszani. Bár mostanában nem próbáltam, de elvi akadálya semmi nem lehet. Max. ha net felváltása is csak hűséggel megy. Ez eddig nem volt így, az biztos.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
313313
addikt
Amit írtam az is működött...
Május 1-el nem nagyon tudod eljátszani, mert ha lemondod, elvész (lezárt díjcsomagokat nem aktiválhatsz)
Most még a 4* adatkerettel lehet trükközni, megrendeled x csomagot, kapsz 4* netet, lemondod másnap, fizet gombot 2 hónapig használhatod az adott adatcsomag 3*-át ingyen... Nekem szeptembertől február közepéig így volt mobilnetem[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
gianone
őstag
De azt értsd meg, ha két hétig használja a magasabb csomagot, az új netet, akkor törthónapként fizet kb. 2000-t a 4 GB-ért, ugyanannyit, mintha venne plusz 1 GB-ot. Aztán hónap elején levált az eredeti csomagjára, és ennyi. Már ha engedik Visszaváltani. Eddig havonta egyszer lehetett csomagokat váltani. Felfelé hűség nélkül. A kérdés az, most is lehet-e.
Azt értem, amit te mondasz.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Felhívtam őket, a régi díjcsomagom hűsége alatt, azaz majdnem két évig, ezt nyugodtan megtehetem. Azt már nem kérdeztem meg, az újat kötők megtehetik-e. Szóval elmegyek nyaralni, fellövöm a 10 GB-ot előtte, majd utána vissza az 1 GB-ra, és roamingozhatok bátran pár ezer forintért törthónapként. Vannak előnyei az új csomagnak.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
313313
addikt
Értem mit mondasz
Arra azért kíváncsi vagyok, ha másjus 1-el lezárják a díjcsomagokat, hogy rendelheted meg utána. Én rákérdeznék személyesen is. Most biztos nagy a kavar...Szerk.: Jah igen, te már új csomagba vagy, akkor a második bekezdés tárgytalan
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
gerii
addikt
válasz 7Heads Drago #404 üzenetére
A 25% kedvezményt hogy kaptad, amikor azok egy csomagban vannak?
-
gianone
őstag
Ha lenne otthonija. De egyébként totál rosszul számol.
10500 a listaár. Epackkel 9500. Havidíjkedvezmény készülék nélkül 1500. Tehát 8000 a csomag mindenkinek.
Számhordozásért jár 1000. Az 7000. És ebből jön le a legvégén a 25 %. Az 5250.
Kevéssé hihető így a története.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
7Heads Drago
veterán
Hát pedig ezt a t-homes csaj írta le nekem. Nem a saját kútfejemből vettem. A legjobb az lenne ha a 10.500-ból venné le a 25%-ot. De erre vonatkozólag nincs sehol leírás, hogy mit mi után hogy von. Mert a 25%, egy kisebb összegnél már kevesebb. De azért köszönöm ezt a nagy fokú bizalmat.
A 25% a net plussz oldalon külön fel van tüntetve. Sztem a számlán is külön tétel lesz a net plussz. Mivel ez választható csak. De nem kötelező.
A számolásról pedig: A t-homes ügyintéző szerint a 25%-ot 3-ik tételként vonja le. és 4-ikként vonja ki a számhordozást. De nem azon a 250 ft-on múlik. Kíváncsi leszek, hogy fogják a számlán számolni. A szerződésen ez nem szerepel.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz enginev3.0 #418 üzenetére
Mert sztem neked kisebb a csomagod. Nekem a Mobil L csomag lett. A tied meg a Mobil M lesz.
Amúgy az ügyintézők se tudják. Egy elégé komoly kinyomtatót puskát használnak. Meg is kérdeztem a csajtól, nem-e le tudná ezt nekem másolni. De azt mondta, hogy ezt nem tudja.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
gianone
őstag
válasz enginev3.0 #418 üzenetére
Eleve a 9500-at írja ki, de ha rámész a csomagra:
Az e-Pack kedvezmény igénybevételének feltétele elektronikus számla igénylése, elektronikus csatornán történő számlafizetés, a számlák időben történő kiegyenlítése. Amennyiben az adott hónapban a feltételek nem teljesülnek, a havi 1000 Ft e-Pack kedvezmény nem érvényesül.
A számlázás egyperces mérési egységben történik.
7Heads Drago
Bocsi a bizalmatlanságért! Csak már eleve úgy írtad, hogy megvan, gondoltam, akkor tudod. Itt leírják, hogy a kedvezmények után vonják a 25 %-ot.
Nekem csak a dominós van, számhordozás nincs, viszont -bár a szövegben nem nevesítik - ez elég egyértelmű. Az ügyintézők nagy része még semmit nem tud.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
goop
őstag
Ez a számhordozás is érdekes, mert azt írják, hogy ebben az esetben nem jár a telekom kedvezmény, ha kapod a számhordozásra a pár száz forintot.
-
gianone
őstag
Én hűség alatt váltottam régiről újra, és mindkettőt megkaptam. Pontosabban a Dominóra-bevitel maradt meg. A készülékkedvezményem nincs, mert vettem a régire, de az csak 300 forint. A 425 dominóssal és a 25 %-kal 2681,25 forint. Eddig 3400 volt. A net a duplja, és kb. 50 helyett 80-at beszélhetek le. És igénybe vettem az 50000 magentás kedvezményt, eladtam a telóhoz kapott hangfalat 20-ért, 23-ba jött a Nova. Ez a két évem nem lesz drága ezzel a számmal.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Arthuro_Adam
őstag
Júliustól, ha megszünik a roaming, akkor mondjuk a Mobil L csomag belföldi korlátlan része használható az EU-ban roamingként, ugye?
-
zsoltzsolt
addikt
Érdemes most előfizetni a korlátlan böngészés és email opcióra?
-
313313
addikt
válasz zsoltzsolt #428 üzenetére
Még 28 napig teheted meg. Megrendelni megrendelheted, még le nem mondod használhatod, ha lesz helyette jobb, maximum lemondod.
-
enginev3.0
félisten
válasz zsoltzsolt #428 üzenetére
Nagyon érdemes
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
zsoltzsolt
addikt
válasz enginev3.0 #430 üzenetére
Köszi, megrendelem, s ha lesz jobb legfeljebb lemondom.
-
zsoltzsolt
addikt
Most néztem, hogy van még öt hónap hűségem a díjcsomagomra, amiben vagyok. De néztem, hogy mit ajánl fel, hogy váltsak.
Most engedélyezett olcsóbb havi díjas összetételt választanom??? -
seria
tag
Olvasgatok olvasgatok és egyre jobban húzom fel magam a T szemétségein!
A net áfája csökkent és mégis emelkednek az árak! Sok embert bepaliztak, hogy ha elfogy a net "nálunk csak lassítás van" és láss csodát, kikapcsolják mint a többi szolgáltató!
Domino most 9forint/perc. Igen tök jó meg minden de meddig? Júniusig? Igen!
Miért? Mert kurv@ sokan lettek! Utána "domino most" eltörlés és kedvezményesen átmehetnek havidíjas előfizetőnek!
Kb az emberek pár %-a nézi át a dolgokat a többi vakon aláír az új csomagokra mert hát 25%-kal olcsobb lesz neki. Azt persze nem nézi, hogy kedvezményesen is drágább mint a konkurencia!
Nyáron lejár az otthoni tv-net-telefon és1 éven belül az összes előfizetésem, addig pedig alaposan körül nézek a piacon vagy netán aktuális lesz a digi is!
Azt várom már, hogy a pofájukba mondhatom, vége, ennyi volt! Tudom, nagy ívbe lesz@rják de nekem jólesik!
Hacsak persze nem dobnak meg előfizetésenként 2-3 ezer forint kedvezménnyel amint meghallják, hogy fel akarom mondani a szerződéseket![ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
Tehát mindened naluk van ami lejar? Ergo Magenta1-es vagy? Hat annal sztem nem tudsz kedvezobbet osszedobni. En is abban vagyok. De ha megis sikerulne ird meg, nekem is lejar masfel ho mulva
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
goop
őstag
válasz zsoltzsolt #432 üzenetére
Inkább üzletben érdeklődnék a helyedben, mielőtt kötbéres csomagba sikerül váltanod.
Az új csomagra ha váltasz, nem lesz korlátlan opciód.
-
Atlantis
veterán
válasz zsoltzsolt #432 üzenetére
Nem fogja engedni, a vállalt minimum költésnek meg kell maradnia. Ezt egyébként én is inkább személyesen vagy max telefonon intézném, a webes felületben nem bízok ilyen szinten. Nekik van egy jobb szoftverük rá, hogy milyen váltást enged kötbérmentesen és milyet nem.
seria: kár felháborodni, minden cég egyelőre maga határozza meg a számára fontos irányokat, aztán vagy bejön vagy nem a stratégia. Ha neked ez nem jó irány, lehet váltani.
Szerintem a Telekom most látszólag arra megy rá, hogy olyan előfizetőik legyenek, akiknek minden fronton szolgáltat, ergo az IPTV-t nyomja a mobil előfizetéshez, tehát Magenta 1 ügyfelet akar minél többet. Ezt csak abból gondolom, hogy a Sat-TV áraikat is szépen emelgették és kártyás mobil csomagjuk sem éppen a legjobb.
Példaként nézd meg a K&H tavalyi KGFB-árait: meg akarták szüntetni azt a szolgáltatást, ergo olyan árakat ajánlottak, hogy minden épeszű ember röhögve távozott tőlük.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
addikt
válasz Atlantis #436 üzenetére
Én inkább úgy érzem, hogy a Telekom ki akar vonulni a telefon árusításból és annak minden logisztikai nyűgéből. Ezért ad kedvezményt azért, ha nem veszel mobilt, és min 96e ft plusz, ha veszel.
A K&H KGFB nem értem?? Én évek óta náluk vagyok, és forduló esetén a netrisk évek óta nem tudott érdemben olcsóbbat ajánlani. Idén talán 1e ft/ év drágább, mint tavaly. De mindegyik biztosító emelt. A K&H-nál meg legalább korrekt az ügyfélszolgálat és el lehet őket érni.
My name is Bond, James... Dean.
-
Atlantis
veterán
Vazze, elírtam, nem K&H, hanem MKB...tudtam, hogy valamelyik bankos...
Amúgy igaz, telefont sem akarnak árulni.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
seria
tag
válasz Atlantis #436 üzenetére
Igazad van felesleges felháborodni! Kettőn áll a vásár! A magentába az a rossz, hogy vonalas telefon is kell amit elèg kevesen használják ki. Sokan azèrt csapatják hozzá, hogy meg legyen a magenta csomag. Mèg ha 3000 forinttal több is így az előfizetès! Sima átvágás a többsègnek!
-
Atlantis
veterán
Hát nem tudom....a Magenta miatt sokkal több kedvezményt kapsz, mint amennyibe az a 2k-s vonalas telefon kerül. Ugyan teljesen nem világos, mit hogyan számolnak, de ha összeadom a számlán azokat a tételeket, amik Magenta-kedvezmény néven szerepelnek, elég szép össze jön ki, messze több, mint amibe a vonalas telefon kerül (amit egyébként mi sem használunk) és most még mellé jön a mobil-előfizetésből is a 25%.
Szerintem ez nem rossz.
-
7Heads Drago
veterán
Na mert a voda nem drágult? Dehogynem. Normális sebességű netet meg vidéken csak a t-home tud. Vagy mobil net, de az meg adat mennyiség korlátos lesz.
A magenta nagy vonzása a korlátlan tv go. Én is gondolkoztam rajta- De nem érzem annyira fontosnak, hogy telefononként 1500 ft-ért fizessek érte. Alig lenne idő nézni is. És ha vonalasra amúgy sincs kimenő, akkor meg a sima alap csomag nekünk csak 300 ft kedvezményekkel.
Az is vicc, hogy ha viszed magaddal a számodat kapsz 1000 ft kedvezményt 2 éven keresztül. (Mobil L csomag) Ki az a marha aki inkább új számot kér? Sztem ezzel direkte össze akarják kavarni a 20-30-70 számok eddigi átláthatóságát. Persze volt aki eddig is váltott, de most már ki az aki nem?[ Szerkesztve ]
-
seria
tag
válasz Atlantis #442 üzenetére
Nekem a magenta csomag, tv+ 10m net+hoppá plusz az kereken 9000forint ès erre jön rá a 5490ft nextS! A magenta kedvezmèny az 900 forint mert 9900 volt elötte. A 25%kedvezmèny az az amennyivel emeltèk az árát! Sőt! Most a netcsökkenès miatt a nextS 5310ft lett ès a mobil L az 5600ft. Nem beszèlve arról, hogy csak 150 perc van másik irányba. Az 10perc különbsèg, 350 Ft! Az epack is 400 forinttal többet kerül ha nem kèred. Összessègèben nem nagy összegek de azèrt mègis számottevő több előfizetèsnèl 2 èvre számolva!
-
Atlantis
veterán
Érdekes.
Megnéztem az utsó számlám tételeit, a Magenta otthoni része nekem 8105 HUF, 120-as nettel, Hoppá+ vonalassal és a középső TV-csomag HD-vel együtt, felvételi opcióval és MoziKlub-bal. Ez listaáron 25306 HUF lenne, ebből a Magenta-kedvezmény 9968 HUF és még adnak kedvezményt a hűségre, valamint a mobil előfizetésre 25%-ot, így jött ki a 7815 az ÁFA-csökkentés után, de a RTL és TV2 már fizetős, így arra 290 extra díjat kell fizetnem.
Emellé jött most a két Mobil S+1GB, összesen 8k helyett 6k, mert ott is megadták a 25%-ot, a lecserélt díjcsomagokért közel 7,4k-t fizettem és az újjal még 500MB nettel több is lett.
Ezért mondom, nekem nem rossz ez így, de azért mindig határozott és karcos stílusú fellépés kell hozzá, hogy ezt megadják. Most szeptemberben megint kezdődik majd velük a harc, talán megegyezünk megint.
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Ez azért elég nagy fass*ág, hogy mobilnet nélkül nincs előfizu. Ha veszek egy nagyifont a nagyimnak, akkor ő hogy használja ki a kötelezően előfizetendő mobilnetet, mobilnet képtelen telefonnal?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
zsolt501
nagyúr
Az őket egyáltalán nem érdekli.
Több idősebb ismerősöm is van akik egyáltalán nem rendelkeznek mobil net előfizetéssel, és nincs is rá szükségük.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
seria
tag
válasz 7Heads Drago #443 üzenetére
Dehogynem, a voda is drágult!
Tavaly kellett volna átváltanom telenorra akkor 4150forintért. Hálózaton belül ingyenes +180perc másikba!
Akkor jár jól az ember ha ide oda ugrál a szolgáltatók között 2évente!A Tvgo engem nem érint mert nem megy a telefonomon! (Xiaomi)
Fizetni kell a tvgo-ért magentába? Szerintem nem. De nem néztem utána mostanában. -
RaveForce
veterán
Nocsak. Ez erdekes. Xiaomin nem megy a tvgo?!
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
7Heads Drago
veterán
válasz RaveForce #451 üzenetére
Megy az, max ha nincs benne b20 és akkor problémás.
seria:
Én nem vagyok magentás. Megy a Go csak adatforgalmat generál és lezabálja a netet. Ha magentás vagy akkor nem. De csak ezért meg sajnálom a hoppát megrendelni, amikor nem is használjuk a vezetékest.[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz 7Heads Drago #452 üzenetére
De csak ezért meg sajnálom a hoppát megrendelni, amikor nem is használjuk a vezetékest.
De ha megrendeled, akkor több kedvezményt kapsz mint a hoppá havidíja. Azaz még olcsóbb is lesz a csomagod. Akkor meg kit érdekel hogy használod vagy sem. Sokan vannak akiknél nincs is rádugva semmi a telefon portra, csak azért kötik hogy olcsóbb legyen a havidíj miatta. De te tudod.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
seria
tag
Én is úgy tudtam de mondom nem foglakoztam vele! Azt hittem változtattak rajta.
(#451) RaveForce
(#452) 7Heads Drago
Nem megy rajta! (Redmi note2)(#453) gianone
Nem rootolt de a tvgo rootoltnak érzi! (hiba történt a lejátszás során) ezt írja ki.
Nem futnak rajta a root jogot kérő programok!
Felhívtam a T ügyfélszolgálatát és azt mondták, hogy nem kompatibilis a Tvgo-val![ Szerkesztve ]
-
seria
tag
válasz 7Heads Drago #452 üzenetére
Akkor bocs, félreértettem! Azt hittem magentás vagy.
-
Atlantis
veterán
válasz 7Heads Drago #457 üzenetére
A Magenta miatt szerintem is több kedvezményt kapsz, mint amennyibe a Hoppá+ kerül.
Nekem egy ajánlatkérést megérhetne adott esetben.
-
Upo
addikt
válasz 7Heads Drago #457 üzenetére
Hát te tudod. A magentához kellett a hoppá is, csak azért mentem bele mert olcsóbb lett miatta az egész. Az már csak hab a tortán hogy így jópár dolog ingyenes. Most legutóbb pl. az derült ki, hogy az egymás közötti havi ingyen duma is ingyenes magentában, pedig úgy mentem neki hogy azt a 300 vagy hány ft-ot bevállalom. Ezt a tvgo dolgot nem is tudtam hogy nem számít az adatkeretbe, de nekem nincs olyan készülék itthon amin működne. Mindenkinex xiaomi telója van, nem megy. Egyéb kínai telók: lenovo, motorola, zte, stb. nem megy. Tabletek, nexus7, samsung tab cm/lineage rommal szintén nem megy, úgyhogy lényegtelen.
Úgyhogy nehogy véletlenül rákérdezz, mert a végén még lehet hogy jobban jársz...Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Atlantis
veterán
Ez nekem is új, nem mintha használnám bármire is a TV Go-t, pedig szerintem nálam működne is. Egyszer kipróbálom, bár 4,7"-on TV-t nézni...
Egyébként jogos, a Családi opció is nagyon jó, hogy ingyenes Magentásoknak.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Szerintem simán lehet tévézni telón. Szoktam TVGO-n pl. meccset nézni utazás közben. De nyaraláskor tabletre is jó. Vagy adott esetben ahol nem volt Spíler, kilőttem a meccset okostévére. Pár rádiót is betehetnének.
Wifi fon is ingyenes Magentában, ha szerencsés helyen lakik az ember. Családi házban pl. simán megéri, úgyse nagyon megy ki az utcára a wifi, ha mégis, nem sokan fognak a kapu előtt álldogálni. Egyébként még mindig nem tudják megmondani, melyik új mobilis csomagokhoz fog járni.
Tavaly nyáron meg pl. korlátlan mobilnet volt az összes magentás számlán lévő előfizetésre.[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
petymeg
addikt
válasz zsolt501 #447 üzenetére
Itt az a gáz, hogy kifizettetik a mobilnet csomagot, ha használod, ha nem. Ugyanis mobilnet nélkül a 13.000 Ft-os csomag van csak.
De am. tényleg jobb a Domino, 9 Ft-os percdíj is van már.[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
7Heads Drago
veterán
Rá fogok kérdezni a magentára.
Ezt a xiaomis dolgot nem értem. Miért nem megy nektek rajta a tv go? A lányomnak itt van a teloja előttem. Xiaomi redmi 3 pro és simán viszi a tv go-t. Meg is néztem rajta hogy mi megy most a tv2-ön.
gianone: A wifi fon az igazából nekem Telekom fon és az nekem is megy, csak regisztrálni kellet rá.[ Szerkesztve ]
-
seria
tag
válasz 7Heads Drago #463 üzenetére
Lehet, hogy a redmi3 pro az eu-s már ès azèrt megy!
-
seria
tag
válasz 7Heads Drago #465 üzenetére
Nekem is eleinte eustockos ROM volt rajta de azzal se ment és most a eu-s fejlesztői van, ezzel se megy!
Mindegy, amúgy se használnám! Tavaly nyáron az európabajnokság volt a lényeg de az megoldottam a tablettel![ Szerkesztve ]
-
seria
tag
válasz 7Heads Drago #467 üzenetére
Redmi note2 prime!
-
Hubzsi
tag
Sziasztok!
A mobil m csomag eseteben a havidíj leforgalmazható? Vagy csak annyi hogy hálózaton belul korlátlan es ha más halozatot hívok az plussz költség? A neten nem találtam errol infót vagy csak nem voltam elég alapos...
Köszi! -
313313
addikt
Honlapon tájékozódva, Mobil M hálózaton belül korlátlan (ráadásúl ez is cak belföldön), mást nem tartalmaz. Tehát ha hálózaton kívül hívsz, az plusz pénz. Mellette a Mobile L-nél írja, hogy korlátlan hálózaton belül és kapsz 150 perc/sms-t belföldi hálózatra.
Ha rákattintasz a Mobil M-re, behozza a részletes adatlapját, és ott részletesen írja is: "Egységesen 35 Ft/perc és 23 Ft/SMS bármely magyar hálózatba, alapdíjas irányba." ami ugye az előfizetési díjon felül fizetendő.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
zsoltzsolt
addikt
Most beleszámít vagy sem a Telenor mytv nézése az adatforgalomba sem?
-
Armahun
addikt
válasz zsoltzsolt #472 üzenetére
Telekomosoknak igen.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest