- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimista
aktív tag
nem feltéltlen kell a banknak adnia a kedvezményt, hanem a mobiltárca egyesületnek, hogy az ő szolgáltatásuk elrejedjen.. de nem csak a kártyaelengedésről beszélek.. hanem pl az ajándékokról, nyereményekről.. Pl mult héten nyertem 50k-t mert benne voltam a 10 legtöbbet használókban. abból kijön 12 évre a kártyadíj
-
Kezdetben Play áruhában (akkor még Market-nek nevezték) sem lehetett fizetni Mo-ról és ládd!
Szerintem a Google wallet, ha akarná a Google minden gond nélkül elérhetővé tudná tenni a szolgáltatást magyaroknak.
Mobilpénztárca Egyesület nem igen tudna mit tenni egy ilyen nagy hatalom ellen úgy sem.--------------------------------------------
@kimista: Nekem minden feltétel adott, hogy kipróbljam, de gusztustalannak tartom, hogy ezért 4000-et elkérnek.
Pont ellenkezőleg képzelném el a dolgot, hogy inkább valamilyen téren kedvezményt kapjunk azért, hogy hajlunk az új technológiák, megoldások felé.
Nem elrettenteni kéne a népet, hanem inniválni, hogy minél jobban elterjedjen ez a modern fizetési rendszer. Ezt meg sem értem tőlük.Paypass-os kártya eddig is úgy elfért az igazolványaim között, hogy meg sem éreztem, hogy ott van-e vagy nem.
Max fizetéskor nem telefont érintek az olvasóhoz, hanem igazolványtartót.
Ennyi. -
kelly416
veterán
Nézd, 82-es vagyok, a bringám tiszta véletlen velem egy évjárat. 4-5 éve a rend éber őre alig akart elengedni, mert nem tudom igazolni a drótszamár tulajdonjogát. Csak azért szabadultam el, mert a társa, aki addig telefonált, ismerősöm, és szólt, hogy mehetek. Később kérdeztem az ismerőst, mondta, hogy elméletileg akár le is foglalhatják, és ha tisztáztam, elhozhatom. Addig meg marad. Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ashes of Creation (MMO)
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest