- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimista
aktív tag
nem feltéltlen kell a banknak adnia a kedvezményt, hanem a mobiltárca egyesületnek, hogy az ő szolgáltatásuk elrejedjen.. de nem csak a kártyaelengedésről beszélek.. hanem pl az ajándékokról, nyereményekről.. Pl mult héten nyertem 50k-t mert benne voltam a 10 legtöbbet használókban. abból kijön 12 évre a kártyadíj
-
Kezdetben Play áruhában (akkor még Market-nek nevezték) sem lehetett fizetni Mo-ról és ládd!
Szerintem a Google wallet, ha akarná a Google minden gond nélkül elérhetővé tudná tenni a szolgáltatást magyaroknak.
Mobilpénztárca Egyesület nem igen tudna mit tenni egy ilyen nagy hatalom ellen úgy sem.--------------------------------------------
@kimista: Nekem minden feltétel adott, hogy kipróbljam, de gusztustalannak tartom, hogy ezért 4000-et elkérnek.
Pont ellenkezőleg képzelném el a dolgot, hogy inkább valamilyen téren kedvezményt kapjunk azért, hogy hajlunk az új technológiák, megoldások felé.
Nem elrettenteni kéne a népet, hanem inniválni, hogy minél jobban elterjedjen ez a modern fizetési rendszer. Ezt meg sem értem tőlük.Paypass-os kártya eddig is úgy elfért az igazolványaim között, hogy meg sem éreztem, hogy ott van-e vagy nem.
Max fizetéskor nem telefont érintek az olvasóhoz, hanem igazolványtartót.
Ennyi. -
kelly416
veterán
Nézd, 82-es vagyok, a bringám tiszta véletlen velem egy évjárat. 4-5 éve a rend éber őre alig akart elengedni, mert nem tudom igazolni a drótszamár tulajdonjogát. Csak azért szabadultam el, mert a társa, aki addig telefonált, ismerősöm, és szólt, hogy mehetek. Később kérdeztem az ismerőst, mondta, hogy elméletileg akár le is foglalhatják, és ha tisztáztam, elhozhatom. Addig meg marad. Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Jogász topic
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest