- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimista
aktív tag
nem feltéltlen kell a banknak adnia a kedvezményt, hanem a mobiltárca egyesületnek, hogy az ő szolgáltatásuk elrejedjen.. de nem csak a kártyaelengedésről beszélek.. hanem pl az ajándékokról, nyereményekről.. Pl mult héten nyertem 50k-t mert benne voltam a 10 legtöbbet használókban. abból kijön 12 évre a kártyadíj
-
Kezdetben Play áruhában (akkor még Market-nek nevezték) sem lehetett fizetni Mo-ról és ládd!
Szerintem a Google wallet, ha akarná a Google minden gond nélkül elérhetővé tudná tenni a szolgáltatást magyaroknak.
Mobilpénztárca Egyesület nem igen tudna mit tenni egy ilyen nagy hatalom ellen úgy sem.--------------------------------------------
@kimista: Nekem minden feltétel adott, hogy kipróbljam, de gusztustalannak tartom, hogy ezért 4000-et elkérnek.
Pont ellenkezőleg képzelném el a dolgot, hogy inkább valamilyen téren kedvezményt kapjunk azért, hogy hajlunk az új technológiák, megoldások felé.
Nem elrettenteni kéne a népet, hanem inniválni, hogy minél jobban elterjedjen ez a modern fizetési rendszer. Ezt meg sem értem tőlük.Paypass-os kártya eddig is úgy elfért az igazolványaim között, hogy meg sem éreztem, hogy ott van-e vagy nem.
Max fizetéskor nem telefont érintek az olvasóhoz, hanem igazolványtartót.
Ennyi. -
kelly416
veterán
Nézd, 82-es vagyok, a bringám tiszta véletlen velem egy évjárat. 4-5 éve a rend éber őre alig akart elengedni, mert nem tudom igazolni a drótszamár tulajdonjogát. Csak azért szabadultam el, mert a társa, aki addig telefonált, ismerősöm, és szólt, hogy mehetek. Később kérdeztem az ismerőst, mondta, hogy elméletileg akár le is foglalhatják, és ha tisztáztam, elhozhatom. Addig meg marad. Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest