- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimista
aktív tag
nem feltéltlen kell a banknak adnia a kedvezményt, hanem a mobiltárca egyesületnek, hogy az ő szolgáltatásuk elrejedjen.. de nem csak a kártyaelengedésről beszélek.. hanem pl az ajándékokról, nyereményekről.. Pl mult héten nyertem 50k-t mert benne voltam a 10 legtöbbet használókban. abból kijön 12 évre a kártyadíj
-
Kezdetben Play áruhában (akkor még Market-nek nevezték) sem lehetett fizetni Mo-ról és ládd!
Szerintem a Google wallet, ha akarná a Google minden gond nélkül elérhetővé tudná tenni a szolgáltatást magyaroknak.
Mobilpénztárca Egyesület nem igen tudna mit tenni egy ilyen nagy hatalom ellen úgy sem.--------------------------------------------
@kimista: Nekem minden feltétel adott, hogy kipróbljam, de gusztustalannak tartom, hogy ezért 4000-et elkérnek.
Pont ellenkezőleg képzelném el a dolgot, hogy inkább valamilyen téren kedvezményt kapjunk azért, hogy hajlunk az új technológiák, megoldások felé.
Nem elrettenteni kéne a népet, hanem inniválni, hogy minél jobban elterjedjen ez a modern fizetési rendszer. Ezt meg sem értem tőlük.Paypass-os kártya eddig is úgy elfért az igazolványaim között, hogy meg sem éreztem, hogy ott van-e vagy nem.
Max fizetéskor nem telefont érintek az olvasóhoz, hanem igazolványtartót.
Ennyi. -
kelly416
veterán
Nézd, 82-es vagyok, a bringám tiszta véletlen velem egy évjárat. 4-5 éve a rend éber őre alig akart elengedni, mert nem tudom igazolni a drótszamár tulajdonjogát. Csak azért szabadultam el, mert a társa, aki addig telefonált, ismerősöm, és szólt, hogy mehetek. Később kérdeztem az ismerőst, mondta, hogy elméletileg akár le is foglalhatják, és ha tisztáztam, elhozhatom. Addig meg marad. Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged