- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimista
aktív tag
ha aktív a kártya az alkalmazásban, akkor nem kell felodlani a kijelzőt se, 5000ig mehet pin nélkül. pont mint a kártya. 5000 felett kell pin.
vagy ha ez vkinek nem túl biztonságos (pedig pont ennyit tud a kártya is) akkor lehet úgy h csak alkalmazásból induljon a fizetés, ahhoz meg telefonfeloldás, illetve alklmazás pinkód is kell -
kimista
aktív tag
nem feltéltlen kell a banknak adnia a kedvezményt, hanem a mobiltárca egyesületnek, hogy az ő szolgáltatásuk elrejedjen.. de nem csak a kártyaelengedésről beszélek.. hanem pl az ajándékokról, nyereményekről.. Pl mult héten nyertem 50k-t mert benne voltam a 10 legtöbbet használókban. abból kijön 12 évre a kártyadíj
-
kimista
aktív tag
lehet poénkodni, de nincs alternatíva, akármennyire is nehéz beismerni
nyilván az vonzóbb lenne, ha egy ilyen friss tech elterjedése érdekében a használók kedvezményeket kapnának (pl a kártyadíj v vmilyen kedvezmény vásárlásból)
de örüljünk h egyáltalán vki bevezette ezt a tech-t -
kimista
aktív tag
én jónak azt nevezem, ami működik. mutass alternatívát, amivel holnap fizethetek. jah, hogy nem tudsz..
itt a vége. lehet szidni meg isteníteni a többit, de van más alternatíva jelenleg? nincs. és itt a vége. ha majd lesz, akkor lehet hasonlítgatni.
az új technológiát meg nem kötelező használni. lehet maradni a trabantnál is meg a nokia 3210-nél. meg gondolom otthon is crt monitor, stb..
nem kötelező semmi, de akkor ne szapuljuk már azt, ami jó. -
kimista
aktív tag
te hol élsz?
előveszem a telefont, odatartom, működik.
nem kell aktív kijelző.. feloldani se kell..nfc-t minek kapcsolod ki? rányomni se kell, ha be van kapcsolva folyamatosan (pont mint a bankártyád) app se kell, se pinkód.. el vagy tévedve..a pénztárosok meg lámák, főleg az öregebbje, fél hogy meghekkeljük a rendszert és inkabb maradjunk a kártyánál.. ilyenkor erőszakoskodni kell, meg hívni a vezetőt.. én csináltam már, és érdekes módon működött..
-
kimista
aktív tag
én is voltam tesztelő anno, és én is azt olvastam h a 3000 kiválsztott főből olyan 1000 db tényleges tesztelő volt.
azzal indkolták, hogy sokan csak az ingyen teló miatt regisztráltak (merthogy anno ugye adtak vmi gagyi samut hozzá)
persze az gáz, h utana nem szoltak a maradéknak h haver mégis van lehetőség..anyway, csak ismételni tudom magam.. ez egy adott tech azoknak, akik OTP-sek, és nem sajnálnak egy kevés pénzt arra, hogy használják. a többiek szidhatják, nekem emgéri azt a kevés pénzt, h telefonnal fizessek.
-
kimista
aktív tag
zuggsm-es xperiamon fut a mobiltárca minden probléma nélkül nálam.
arra, meg h bohockodas az egesz, csak ezt tudom mondani.. ezt nézni se bírom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest