Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nézd, 82-es vagyok, a bringám tiszta véletlen velem egy évjárat. 4-5 éve a rend éber őre alig akart elengedni, mert nem tudom igazolni a drótszamár tulajdonjogát. Csak azért szabadultam el, mert a társa, aki addig telefonált, ismerősöm, és szólt, hogy mehetek. Később kérdeztem az ismerőst, mondta, hogy elméletileg akár le is foglalhatják, és ha tisztáztam, elhozhatom. Addig meg marad. Köszi...
-
kelly416
veterán
válasz
Lionking01 #39 üzenetére
Ej, de lusta vagy. Egyszer bemenni a szolgáltatóhoz meg egyszer a bankba nekem sokkal jobban megéri, mint kifizetni a 4000Ft-os kártyadíjat. Vagy ha már mindenképpen ki kell fizetni, akkor meg kukába a számlavezetési díjakkal, merthogy ugye nem is egy számláról van szó még egyazon banknál sem, meg kukába minden más kártyával. Szerintem sokkal bosszantóbb, hogy a nem kis tárcám olyan szinten tele van, hogy pénz nem is fér bele, és a feléért fizetem a havi/éves díjakat is.
De ha már itt tartunk, fentebb írta valaki, hogy elmegy tekerni, beugrik egy sörre valahol és csak a telefonját viszi magával. Vajon Őt hányszor állította meg eddig a rend éber őre tekerés közben? Mert igazolnia kell magát, a kerékpár tulajdonjogát, arról már nem is beszélünk, hogy egy sör után még állítólag lehet tekerni, de két embernél sem ugyanúgy mutatja ki a szonda az ittasságot, ott meg még nagyobb galiba lehet.
Szóval a lényege, hogy nem értem, miért nem lehet egyetlen azonosító kártyája a polgárnak, ami utat enged a bankhoz is, a rendőröknek is megfelelő adatokkal szolgál, még akár otthonra is beengedheti a tulajt egyes kaputelefonos megoldásoknál... -
kelly416
veterán
Mennyi bajotok van... én fogtam a tokot, bele tettem a paypass-os kártyámat, utána bújtattam bele a telefont, és kész is. Nem meríti a telefont, nem fagy le, nem kell új sim, nem kell másik számlát nyitnom, még at otp-hez sem kell átigazolnom, mégis fizethetek a "telefonommal".
Na jó, nem, engem nem zavar, hogy a bal zsebem helyett a jobba kell nyúljak, de simán kivitelezhető megoldás annak, aki "csak a felvágás kedvéért akar telefonnal fizetni".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A bevezető után rögtön a lényegre térünk. Mire van szükségünk, ha mobillal szeretnénk fizetni?
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple TV eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest