Hirdetés
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Hm a rögzitett adást nézve,nagy a háttér zaj,nem lehett érteni,miröl van szó? Valamint a MHL-HDM-használatát is bekellene mutatni,háát kicsit gyengécske,maga a bemutató,leirás.//Bocs már van fenti kütyü 4 hó/ többet vártam fentiektöl,de azért köszi,útólag!
föolvaso
-
nyikust
csendes tag
Heyhooo!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogyan tudnám kikapcsolni azt a funkciót, amikor pl játszok vagy akármi, és véletlen rányomok hosszabban a kis házikó "gomb"-ra kilép a kezdő képernyőre, ez kicsit már kezd idegesíteni!
Xperia T voltam!
[ Szerkesztve ]
-
Rozzo
tag
Must have lenne csak ez az aksi nem bírja sokáig így................ Rakhattak volna 2x nagyobbat bele
-
MODERÁTOR
válasz joynor1970 #349 üzenetére
Elvileg amúgy is karcálló a kijelző
Szóval ha nem esel neki nagy késsel vagy hasonlóval normál használatnál kizárt, hogy karcolódjon.[ Szerkesztve ]
-
zermi
aktív tag
válasz joynor1970 #347 üzenetére
Komoly. Tényleg van rajta. Én is csak nagyítóval vettem észre. Nagyon precízen van felrakva, lagálábbis az én készülékemen.Szerintem csak akkor cserélj ha már feltétlenül muszály.
-
joynor1970
csendes tag
válasz szabogabor10 #343 üzenetére
Hali!
Ez most komoly?Akkor én egy béna vaksi vagyok Már rendeltem is új fóliát mert egy pici karcot vettem észre ,de akkor az csak az általam láthatatlan fólián van ezek szerint.
Érdemes kicserélni ?Amúgy a gyárit levenni nehéz?
Köszi -
zermi
aktív tag
-
veterán
-
zermi
aktív tag
Tulajoktól:
Szerintetek védő fólia van rajta? Különösebben nem
lehet észrevenni csak az előlapi hangszórónál van egy perem.
A kivágás kicsikét nagyobb, mint a hangszóró nyílása.
Legalábbis az én készülékemen.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
MODERÁTOR
Bocsánat. Előre láttam, hogy ebből kavarodás lesz. Az előbbi hozzászólásomnál a T, T-mobile akart lenni.
Az Xperia T re pedig még nincs JB, majd január-február tájékán.Szerk:
A JB-vel pedig elvileg jobban optimalizált lesz.
Néhány hasznos infó:
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #337 üzenetére
Én is a Mini Pro-mon. Júniusban kijött rá az ICS a T azóta se adta ki... Kár várni
-
veterán
-
veterán
-
Carasc0
őstag
válasz szabogabor10 #327 üzenetére
Ez mit takar pontosan? JB?
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
petipetya
nagyúr
Előre szólok, hogy a mobilarénások kameratesztjei nem fedik a valóságot. Ez ügyben inkább máshol olvass/nézz majd utána. Azt viszont kijelenthetem, hogy akár már most nyugdíjba küldheted az N8-at.
A teszt kint van: Sony Xperia T
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
oggy71
tag
A tesztet nagyon várom már, főleg a kemera érdekelne., ha az jó lesz lehet nyugdíjazom az N8-at.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új szoftver a láthatáron: 7.0.A.3.193.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
MODERÁTOR
-
B Adrian
csendes tag
Valaki irta az elején hogy várható rá a JB frissitést! azt nem lehet tudni hogy az Xperia S re lesz e?!
-
zermi
aktív tag
Pont egy hete van meg a teló, T-s. SXS-ről váltottam és kijelenthetem, hogy megérte váltani.
A doboz tartalma igen szegényes, hál.töltő, füles, papírok.
Az S-hez lépest nekem jobban kézra áll, nem akar kicsúszni a kezemből mint az elődje. A képernyő színek életszerűbbek.
Az aksi jobban bírja, este 10-kor töltőről lehúzva reggel hatkot 97 %-on állt. Igaz én úgy kezdtem, hogy egyből rootoltam és a felesleges appokat kigyomláltam. A rootolást a runme.bat, leírást itt találtok hozzá.[ Szerkesztve ]
-
tomatos
aktív tag
A kép az csal, azon fehér van, de fehéret magyarországon még nem láttam sehol sajnos. Ezüst van és fekete. Feljebb linkeltem egy képet, hogy mi a különbség a fehér és az ezüst között.
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
Kis@
tag
Mára ígérte Kind a tesztet, ugye? Már nagyon várom, hogy több nap használat után mit ír majd róla.
Kis@
-
tomatos
aktív tag
Ha valaki függetlent akar itt tud venni, még van pár darabjuk fekete és ezüst színben gyári dobozosan 1+1év garral:
Premium GSMHa nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
taxy88
aktív tag
Nekem ahc-360
Mivel én nagyon white-fülű vagyok, azt vettem észre, hogy az alacsonyabb frekvenciák nem jött ki annyira jól.De szerencsére a power amp nagyon jól testre szabható equalizerrel van felszerelve és így tökéletes lett a hangzás.A gyári walkman-ről nem tudok nyilatkozni, azt nem használom.
más:
1, nem tudom esett-e róla , de van neki ledes értesítője ami sajnos elég picikére sikerült.
2, a képernyő lezáró/feloldó gomb szerintem túl közel van a hangerő gombokhoz(sokszor nyúlok mellé)
Ezeket leszámítva nagyon megvagyok elégdve. -
taxy88
aktív tag
Saját mérés:
-
Brumi
senior tag
A másik topikban már próbálkoztam, de azóta az kihalt, így itt is feltenném a kérdést a hozzáértőknek:
Ha autóban használom és beleteszem a tartóba, akkor hogyan tudom leszedni a billentyűzárat? Elvileg a tartókarok takarják a gombokat, van valami más megoldás a kioldásra? Sosem volt Androidos telefonom, nem tudom ez hogyan működik.
Most Nokia C7-et használok és azon ez nem gond, mert van elől gomb.
A Nokiához van autóstöltőm (micro USB-s), azt használhatom ehhez a telefonhoz is?Előre is köszi!
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
markyy18
aktív tag
válasz szabogabor10 #303 üzenetére
Nálam is erősen rezeg meg minden csak kicsit csörög miközben rezeg. Ha megnyomom valahol fent a telefont akkor nem adja ki azt a csörgő hangot.
-
veterán
-
taxy88
aktív tag
válasz szabogabor10 #299 üzenetére
Viszont ezen a videón én úgy láttam hogy a tartozékok bizony Sony Ericsson mind.Ráadásul az én fülesem nem is ilyen, mint a videón.
markyy18: akkor a tiéddel lehet hogy valami gáz, itt van előttem 2 xperia t is és mindkettőnek rendben van a rezgése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest