Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
markyy18
aktív tag
Igen ilyen hangot ad ki nekem is csak tudnám h miért kerreg ennyire fókuszálás közben. de azért nem végzetes hiba nagyon jó telefon attól még.
Amennyire napfényes időnk van még nem volt alkalmam vizsgálgatni napfényben. Elég jónak tűnik de azért vannak masszívabb fényerejű telefonok de teszem hozzá én sosem szoktam fullon használni egyik telómat se és nem is volt bajom az olvashatósággal. -
markyy18
aktív tag
Ezt nem szeretem bennük hogy egy gyártó van olyan kedves és ad a telefonjai mellé valamit akkor ők miért veszik ki belőle vagy adnak olyan áron telefont mintha minden lenne mellé Közben meg olyan csomagot rendelnek be amihez alapból nincs tartozék vagy ugye kibontják és kiveszik belőle.
-
Kis@
tag
Kicsit tömör lett ezért voltam félreérthető. A lényeg az, hogy nem félek a voda sim lockos telótól, mert tudom, hogy nem fogok a frissítésekre várni hónapokig, mint a t-mobilosok. De félek a sim lockos telótól olyan értelemben, hogy vajon tudom-e majd rootolni. Tehát ha a vodásat közel lehetetlen rootolni, akkor nem vennék olyat.
Kis@
-
Carasc0
őstag
Én betippelem, hogy Ajánlott-at fog kapni! Bár minden teszt szubjektív. Nekem akkor is tetszeni fog. Amúgy kicsit megállt bennem az ütő mikor kiderült hogy ez megverte a Tegra 3-at. Az lol. Ezen sem akad akkor semmi.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest