Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
markyy18
aktív tag
Igen ilyen hangot ad ki nekem is csak tudnám h miért kerreg ennyire fókuszálás közben.
de azért nem végzetes hiba nagyon jó telefon attól még.
Amennyire napfényes időnk van még nem volt alkalmam vizsgálgatni napfényben. Elég jónak tűnik de azért vannak masszívabb fényerejű telefonok de teszem hozzá én sosem szoktam fullon használni egyik telómat se és nem is volt bajom az olvashatósággal. -
markyy18
aktív tag
Ezt nem szeretem bennük hogy egy gyártó van olyan kedves és ad a telefonjai mellé valamit akkor ők miért veszik ki belőle vagy adnak olyan áron telefont mintha minden lenne mellé
Közben meg olyan csomagot rendelnek be amihez alapból nincs tartozék vagy ugye kibontják és kiveszik belőle.
-
Kis@
tag
Kicsit tömör lett ezért voltam félreérthető. A lényeg az, hogy nem félek a voda sim lockos telótól, mert tudom, hogy nem fogok a frissítésekre várni hónapokig, mint a t-mobilosok. De félek a sim lockos telótól olyan értelemben, hogy vajon tudom-e majd rootolni. Tehát ha a vodásat közel lehetetlen rootolni, akkor nem vennék olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe a Sony nemrég bemutatott zászlóshajója: Snapdragon S4, HD kijelző és Ice Cream Sandwich a fedélzeten.
- Gigabyte Z590 Aorus Ultra-I7 11700K-G.Skill 3600-C16 Samsung B-die 16Gb
- ASUS TUF 4080 SUPER JAVITOTT + AJANDEK
- SATA to SAS átalakító tray caddy hdd keretbe
- Lego 10497 - Galaxy Explorer - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Vincent van Gogh - Csillagos éj (21333) - Egyszer összerakott, hiánytalan
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest