Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz szabogabor10 #303 üzenetére
Nálam is erősen rezeg meg minden csak kicsit csörög miközben rezeg. Ha megnyomom valahol fent a telefont akkor nem adja ki azt a csörgő hangot.
-
markyy18
aktív tag
Hát akkor nem tudom de én is láttam több helyen h adnak HDMI kábelt, fóliát meg Tageket. Igaz lehet a T alapból olyan csomagot rendel amiben ezek alapból nincsenek ez valószínűbb is. Hidd el elfér az van róla videó amiben az általam felsorolt dolgok benne vannak.
Taxy88: Hát erősnek erős az tuti csak nekem kicsit csörög is ha rezeg. Ha a sarkát nyomom akkor nem csinálja.
Hanati1: bizony az HDMI kábel.
szabogabor10: Inkább az lesz h alapból olyan csomagot rendelnek be amiben "gyárilag" nincsenek is benne. A tartozékok régiónként eltérhetnek. Van a dobozon 2 fehér papír zárócsík az nekem át volt vágva mikor kihozta a raktárból.
[ Szerkesztve ]
-
markyy18
aktív tag
Persze ez a fókuszálási hang csak kicsit erős. Neked ha rezeg a telefon nem olyan mintha szét akarna esni?? Olyan nekem kicsit mintha szét akarna esni a telefonnak a felső fele.
Fényképezésben és ahogy írtad makróban nagyon ott van a telefon. Csak ez kicsit fura h videónál így zajong.[ Szerkesztve ]
-
markyy18
aktív tag
Igen ilyen hangot ad ki nekem is csak tudnám h miért kerreg ennyire fókuszálás közben. de azért nem végzetes hiba nagyon jó telefon attól még.
Amennyire napfényes időnk van még nem volt alkalmam vizsgálgatni napfényben. Elég jónak tűnik de azért vannak masszívabb fényerejű telefonok de teszem hozzá én sosem szoktam fullon használni egyik telómat se és nem is volt bajom az olvashatósággal. -
markyy18
aktív tag
válasz mrlujoak #285 üzenetére
Sajnos nem fullos csomagban küldik de már mindegy a telefon jó és kész.
Más: tapasztalta más is a T tulajok közül hogy videózás közben mikor fókuszál a telefon ilyen kerregő hangot ad ki? Ez nem lenne baj csak a mikrofon is felveszi ezt a hangot ami egy csendes videónál elég illúzió romboló.
-
markyy18
aktív tag
Ezt nem szeretem bennük hogy egy gyártó van olyan kedves és ad a telefonjai mellé valamit akkor ők miért veszik ki belőle vagy adnak olyan áron telefont mintha minden lenne mellé Közben meg olyan csomagot rendelnek be amihez alapból nincs tartozék vagy ugye kibontják és kiveszik belőle.
-
markyy18
aktív tag
-
markyy18
aktív tag
válasz joynor1970 #219 üzenetére
Én is így jártam. Azt sem tudták hogy van ilyen telefonjuk. Mondom van az csak szét kellene nézni. Lett is.
-
markyy18
aktív tag
Ep880-as töltő van hozzá az gyors töltőnek számít.
-
markyy18
aktív tag
Ma vettem és nagyon szuper eddig a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest