Új hozzászólás Aktív témák
-
tomatos
aktív tag
A kép az csal, azon fehér van, de fehéret magyarországon még nem láttam sehol sajnos. Ezüst van és fekete. Feljebb linkeltem egy képet, hogy mi a különbség a fehér és az ezüst között.
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
tomatos
aktív tag
Ha valaki függetlent akar itt tud venni, még van pár darabjuk fekete és ezüst színben gyári dobozosan 1+1év garral:
Premium GSMHa nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
tomatos
aktív tag
Itt a nyitáshoz az info:
Unlock bootloaderViszont ha T-s szerintem felejtsd el, nem romtól függ a bootloader, legalábbis azthiszem a Sony régebben ezt már lenyilatkozta és sokan bajba is voltak akik akkor Xperia arc-ot vettek vodába és t-be.
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
tomatos
aktív tag
-
tomatos
aktív tag
Biztos hogy micro sim. A gyártó oldalán is így van feltüntetve és régiónként nem csinálnak különbözőt, sőt a sim foglalat egységes szerintem mindenhol egy telefonon belül.
-
tomatos
aktív tag
Én körbekérdeztem már néhány GSM boltot, de semmi info. Tegnap találtam cseh, lengyel boltokat ahol lehet venni és persze németbe, ausztriába, hollandiába és franciáknál és az angoloknál kapható. Ja és expansys-nél is kapható, de átszámolva mindenhol kb 130-138 ezer közötti összegek között mozog.
Elég sok külföldi helyen pedig az van írva, hogy hamarosan, vagy épp nincs készleten.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest