Hirdetés
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
LTwinHU
üzenetére
Még 20 szint, és tök jó lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A mi 22x22.es oszlopunkhoz majdnem 3 nagy láda cobble fogyott el, mire a map aljától a tetejéig megépült, plusz volt még 6 szint oldalt, amik becsatlakoztak alul a gyilok szinten. Ha jól emlékszem, valami 30-40 perc körül telt meg az üres inventory a loottal.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
LTwinHU
üzenetére
Kaktusz nem jó, minden itemet eltüntet. Ha rádobsz bármit, azt is lenyeli. Láva + létra a megoldás jelenleg.
Am. ha minden igaz, később csak akkor lesz loot, ha személyesen öljük meg a mobot, ami a csapdákat értelmetlenné teszi. Azért remélem ez nem valósul meg, és csak az XP bogyók nem fognak jönni, de loot igen. -
föccer
nagyúr
-
Megtaláltam az ultimate megoldást!
Szeretném ha a szerver a PH hivatalos Minecraft szervere lenne. Azaz csak itt regisztráltak játszhatnának, természetesen csak eredeti játékkal. A lehető legkevesebb pluginnal, a legszabadabban. Mindig a legfrissebb szerverpakkal (ahogy kijön mindenhez az update)
Hardverileg legalább 25 slot amit biztosan gyorsan és hibamentesen elbír a szerver és leginkább csak a sávszél kevés hozzá, ha meglesz az új netem akkor 50-75 slot lehetséges.Szóval mit szólnátok egy PH szeverhez?
(már ha a modik engedik hogy ez legyen a neve)
-
-
LTwinHU
tag
Meg szerintem rakhatnál még be pluginokat (persze csak ha meglesz a min.10) pl. 1 Towny szerintem mindenképp jól jönne meg 1 LWC sem ártana sőt az szerintem fontos lenne a lopások elkerülése végett!! Meg amúgy az NCP boltot azt hogy gondoltad vagyis hogy hogy kellene majd vásárolni stb.?
-
Henryk
aktív tag
Ha nem frissen telepített szerver akkor elvileg kell lennie egy world mappának a szerver gyökérkönyvtárában, mellé beteszed eltérő néven, pl. world2 a kinézett map könyvtárát, amiben a level.dat fájl van, majd átírod a config fájlban a world-ot az új mappa nevére, pl. world2 és kész. így megmarad az előző is, és a config átírásával visszacserélhető.
ui.: Ha neked is Linux szervered van be kell még állítani a jogosultságokat hogy hozzáférjen a maphoz.
-
norbiphu
őstag
helyileg ilyesmi nincs, én úgy szoktam hogy lemegyek 12-re és elkezdek folyósokat ásni irányban, mondjuk 50 hosszúakat (vagy amilyet akarsz).
ha egy kész visszamegyek és ettől arrébb (2 vagy 3 kockát kihagyva) egy másikat nyitok, az előzővel párhuzamosan és ott megyek előre. előbb utóbb lesz gyémánt (meg mellette sok más is
) -
norbiphu
őstag
én 12-16 között szoktam bányászni, ott valamennyivel kevesebb a láva a gyakoriság meg lényegében ugyanaz.
(egyébként meg érdemes vinni 1 vagy 2 vödör vizet bányászáshoz és ha lávát látsz akkor öntsd egy nem láva kockára -> kicsit vársz míg szétfolyik -> vizet felszed -> örül, nincs láva.
) -
brd
nagyúr
Nem, de a userprofilod alatti Application Data\.minecraft könyvtár tartalmazza a mentéskori állapotot, tehát ha még egy jó helyzetben mentesz egyet (kimész a főmenübe), majd elmásolod a nevezett könyvtár tartalmát, akkor azt később a játék bezárása után vissza tudod másolni, és a játékot elindítva a régi állapot fogad. Persze ez nyilván csak a single-re vonatkozik, mert multiban a server tárolja az aktuális állapotot.
Egyébként láva közelében tarts magadnál egy vödör vizet, úgy könnyen meg tudod úszni a halált (kiöntöd magad mellé, és belesétálsz, így eloltja a tüzet).
-
Henryk
aktív tag
-
Nyiscsák
aktív tag
Ha jól értelmezem akkor ez még csak terv és nincs még beleépítve a rendes játékba. (de aki tud angolul és erre jár lefordíthatja)
Gyémántot nem nehéz találni. Áss le kb a 13. szintre és ott kezdj el bányászni vízszintesen. Csinálj egy 2*2-es folyosót majd ebből a folyosóból 1széles 2 magas járatokban 2 kockát kihagyva bányássz. Vagy ha van egy nagyobb barlangrendszer akkor a láva környékén szokott lenni gyémánt, de mindenképp mélyen van. A szintet láthatod ha megnyomod az F3-at és az y koordinátát nézed.
-
-
Nyiscsák
aktív tag
Én is megmutatom akkor:
Tengerparti ház
Ház belseje
A kert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)