- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Thunderzolee #24179 üzenetére
Az első aranyat és gyémántot megtalálni haladóknak nem nehéz. Az első szett gyémántcucc amihez kell 29 gyémánt (armor, csákány, kard) az már időigényesebb.
A gyémánt fontos, mert az adja a legerősebb cuccokat. Az aranynak nincs értéke, a mai napig alapjáték szinten nem találtak ki neki értelmes dolgot, csak van. Amióta nem kraftolható az erősebbik aranyalma azóta beacon alá dísznek jó meg ilyenek. -
greenlizard
csendes tag
válasz
Thunderzolee #17149 üzenetére
Szia, bar nem irok sokszor a forumba, nekem is nagy kedvencem az MC.
Nekem az elozo laptopomban egy GT 635M volt, ami egy atnevezett 540M. Nehany forum a 720M-et az 540M es 550M koze teszi. Szamomra nagyon kellemesen jatszhato volt igy a jatek, fullhd-ban es a szokasos laptop (1333x768) felbontason is kozepes latotavolsag mellett altalaban megvolt a 60 fps, bar egy i5-os processzorral, es 8 giga memoriaval.
Most egy intel integralt 5100-as kartyaval jatszok, es ezzel sem szenvedes (tobbszor hajlamos a megakadasra, foleg erdosebb reszeken, illetve processzor miatt ott, ahol sok a redstone eszkoz).
Szerintem is hasznalhato egy ilyen gep mar MC-ra, maximum a jovoben memoriat kell boviteni, esetleg egy ssd-t betenni.[szerk]: persze modok nelkuli verzio
-
törölt tag
válasz
Szerintem ez már jó, a VGAnál az a lényeg, hogy ne régi integrált legyen, mert a driverekkel bugolhat a játék. A dedikált már oké, nem kell bikának lennie, csak dedikált legyen. Bár tényleg nem egy erőgép az az őskövület Fermi átmatricázva 126. verzióban, de azért a Minecraftot már elviszi.
-
törölt tag
válasz
a Minecraft inkább CPU igényes, mint GPU, de többszálúság nem erénye. az i3-ban kellene elég erőnek lennie az alap Minecrafthoz. 4GB RAM talán kicsit karcsú, de ezt meglátod. GT720M nem sok, de "butított" grafikával mennie kell a Minecraft-nak.
ha nem, akkor még mindig ott a lehetőség telepíteni egy Optifine nevű modot, amitől ~csillió fps-ed lesz. 'hivatalos' szervereken is elfogadják azon klienseket, amiken ez telepítve van.
szerintem mennie kéne, ha nem, reszelünk rajta. -
törölt tag
válasz
Thunderzolee #17135 üzenetére
a quadro nem igazán ad hozzá az mc-hez semmit, nem sok értelme van abban gondolkozni.
dedikált vga 4 giga ram, ssd, már ha nem full grafon akarja csapatni valszeg elég lesz. de sok múlik a procin, modok nélkül elkarcol majd rajta, de egy komolyabb packon visszabutított grafikával, visszavett látótávval is izzadni tud ennél sokkal jobb gép is.
sajnos a játék elég csúnyán skálázódik, és bár meglepően egyszerűnek néz ki, azért hw igénye helyenként indokolatlanul durva
-
janos1988
addikt
válasz
Thunderzolee #17128 üzenetére
Szürkefarkas megelőzött. Szóval csak ismétlésképp. Az MC-hez nagyon ajánlott a sok memória és egy erős proci.
-
törölt tag
válasz
Thunderzolee #17130 üzenetére
Egy ideje a Hardveraprós linkeket se engedik, nem csak a hirdetést, hanem Hardveraprós linket se, szigorítva lettek a szabályok talán 1-2 éve, meg most pár hónapja is.
-
törölt tag
válasz
Thunderzolee #17128 üzenetére
Ami fontos, ne ilyen Intel GMA GPU legyen benne, mert azzal bugolhat, mindenképp dedikált VGA-s. És legyen 4 Giga ram és kétmagos proci legalább 2.5 GHz. Persze az órajel is csak egy szám, az ezerféle prociból ami mind más erősségű tud lenni ugyanakkora órajelen. Szóval ne ilyen 1.2 GHz-es HTPC szintű szemét legyen.
Aztán ennyi, ez az alap ami kell alá. 30-ból notiból ezt lehet kihozni. -
törölt tag
válasz
Thunderzolee #17124 üzenetére
Nem nagyon szeretik a Hardveraprós linkeket szakmai topikokban.
Nekem Thinkpad T500 volt, abból van dGPU-s verzió is, a proci ugyan ez, az lenne a minimum őszintén szólva amin érdemes elkezdeni játszani. Most is ilyen 50 körül mennek talán a megbízható forrásból származóak.
Ennél többet nem nagyon tudok a notikról, nem vagyok oda értük, meg is szabadultam hamar tőle. Asztali gép ezerszer komfortosabb. -
janos1988
addikt
válasz
Thunderzolee #17124 üzenetére
Azt nem teheted meg, hogy inkább az önerőbe befizeted ezt a 25-30k-t és 1 évre bevállalsz egy árú hitelt?
Ezek már régi/elavult gépek én biztos nem vennék ilyet. Vagy esetleg nagyon max. egy használt notikkal foglalkozó megbízható cégtől, akik garanciát is vállalnak rá. -
törölt tag
válasz
Thunderzolee #17116 üzenetére
Ezekkel a régi Inteles integrált cuccokkal bugolhat sajnos. A proci az elég, bár le kell majd venni a látótávot és ha gyorsan futsz előre akkor akadni fog egy kis ideig de utána megszűnik.
A 2 Giga ram is kevés lehet, eleve 1 Gigát eszik a játék. -
törölt tag
válasz
Thunderzolee #16134 üzenetére
hali
az alap minecraft, a vanilla az appdata/roaming/.minecraft alatt található alapértelmezésben. a c gyökérbe semmit nem fog telepíteni, vagy oda menteni.
a metnések helye /saves alatt van, itt tárolja az összes világ összes adatát.
ezt a backup mappát valószínűleg valaki kézzel kimentette onnan, mert ilyen nevűt én még nem láttam gyárilag csinálni.
azok a mappa nevek meg a világok nevei, gyakorlatilag mentések, de azt a játék aktívan nem használja. ha akarod törölheted attól még fog futni a játék, csak gondolom a tulaj kézzel csinált backupot tuti ami biztos esetlegesen régebbi állásokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest