Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Én meg most jöttem rá hogy RFTools-hoz (asszem átköltöznék Void World-be mert kezdek beesni 100 fps alá a bázison
) bele kell nyúlni Botania-ba és Thaumcraftba is rendesen, plusz Draconic Evolutionba. Előbbit már játszogattam régebben, utóbbi kettőhöz meg síkhülye vagyok. Valaki ígért itt valamikor egy Thaumcraft 4 teljes leírást magyarul, az elkészült már nem tudja valaki? A Thaumonomicon nekem még elég káoszosnak tűnik a sok cuccával és nehézkesen értelmezem a benne leírtakat (Bár lehet csak túl sok az új info áradat). Draconicot meg egyáltalán nem ismerem, csak láttam videón hogy azzal lehet újraéleszteni az Ender Dragont, meg dob valami szívet amivel lehet csinálni az Awakened Draconium cuccokat, kb ennyi. És én még azt hittem már közeledek a modpack végéhez 
Új hozzászólás Aktív témák
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) bele kell nyúlni Botania-ba és Thaumcraftba is rendesen, plusz Draconic Evolutionba. Előbbit már játszogattam régebben, utóbbi kettőhöz meg síkhülye vagyok. Valaki ígért itt valamikor egy Thaumcraft 4 teljes leírást magyarul, az elkészült már nem tudja valaki? A Thaumonomicon nekem még elég káoszosnak tűnik a sok cuccával és nehézkesen értelmezem a benne leírtakat (Bár lehet csak túl sok az új info áradat). Draconicot meg egyáltalán nem ismerem, csak láttam videón hogy azzal lehet újraéleszteni az Ender Dragont, meg dob valami szívet amivel lehet csinálni az Awakened Draconium cuccokat, kb ennyi. És én még azt hittem már közeledek a modpack végéhez