Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Ma elkérte melóhelyen tőlem egy sgs 2 tulaj a lumiámat.
Azt mondta nagyon jó a rendszer. Tök jó, hogy olyan simán működik.
Ott nyomkodta negyed óráig.
-
catroot
veterán
Most jut eszembe, hogy azt akkor tudod beállítani külön-külön, ha majd csatlakoztatod az eszközt.
Amúgy most vettem egy időjárás app-ot, kicsit macerás volt:
meg kellett adnom a kártyám biztonsági kódját (hiába van regelve), aztán rákérdezett, hogy de biztos megveszem-e (a kód kérése előtt is kérdezi), majd pedig megy a vásárlás. Ami még fura, hogy az ingyenes változatot nem írja felül a teljes app, hanem külön települ.
Szóval nekem sok minden szimpatikusabb a WP-ben.
(de elég frankó rendszer ez is, azt meg kell hagyni)
[ Szerkesztve ]
-
nauro
aktív tag
Ki tudom valahogyan kapcsolni a helyesírás ellenőrzést? Ékezet nélkül írok, magyar szavak amúgy sincsenek benne alapból, de nincs is rá szükségem. De azért az jó lenne, ha nem húzna alá minden egyes szót amit leírok
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Droid_ #19374 üzenetére
Zuneba megadod a zenéid helyét....megjelenik benne az összes szám/album...amelyiket akarod jobb klikkel leszinkeled a telóval, amit ugye ilyenkor már csatlakoztattál.
Nincs mappa alapján rendezés...más lejátszót nem kerestem. Az összes zeném előadó alapján van rendezve és alatta dátum+albumcímmel szerepel minden. Lassan egy lejátszóba se...
[ Szerkesztve ]
-
Droid_
tag
Pont témába vág:
Ez a Zune pontosan hogy működik zene téren? Van egy mappa belemásolod, feldugod telót, szinkornizálod és fenn van telón? Zeneszámokat tartalmazó mappákat is fel lehet másolni a zene részébe. Ha igen, van olyan zenelejátszó ami nem csak stílus/előadó/album alapján játszik le zenét, hanem mappa alapján is? (nekem ez egy telefonnál majdnem kizáró ok)
-
btudos
nagyúr
válasz
#32711680 #19371 üzenetére
Én (részben) az iTunes miatt eladtam az iPod-omat
Zune-nal egyébként semmi baj nincs, ha az ember tudja a módját, hogy hogyan lehet a leginkább kordában tartani, és rendszerezni a benne futó médiatartalmakat (én pl. WMP-vel gyártok listákat azokról a zenékről amiket fel akarok dobni a telefonra, és csókolom, 2 kattintás erejéig kell a Zune
)
-
Lall
veterán
válasz
gzbotii #19364 üzenetére
Soha nem kellett még iTune-sal dolgoznom, de épp most értem haza, mert egy haverom vett egy iPhone-t és sötét hülye mindenhez és állítsam már be. Bazz, ez az iTunes a Zune-hoz képest egy rakat fos.
Nekem nagyon nem egyértelmű, persze lehet, hogy megszokás kérdése. De a zenéknél ez a kategorizálás amit Te is írtál mekkora nagy baromság már. Miért nem egy mappát szinkronizál, amit kijelölsz oszt csókolom. Na mind1, nekem nagyon nem jött be.
-
varsam
őstag
Most úgy néz ki lesz egy másik Lumia 800-am.
Hogy tudok a leggyorsabban átköltözni az egyikből a másikba? Jó lenne ha nem kellene a fiókokat, beállításokat újra hozzáadni. Van erre megoldás?
-
neooen
aktív tag
Így lesz a WP7 topikból szépen lassan iOS topik, rafináltan csináljátok, téglák
.
-
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Plazmacucci #19318 üzenetére
Na, ja az MS van ott mindehol, nem is a gugli: google search, google drive, gmail, google maps, google translate, Chrome OS, ChromeBook, Chrome Browser, youtube, android, gtalk, google plus, stb
-
Oppenheimer
nagyúr
Már csak 6 nap
-
btudos
nagyúr
válasz
::Trunks:: #19347 üzenetére
Calendar-->...-->Settings es ott kivalasztod mit akarsz latni es mit nem.
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok.
WP7-en,hogy lehet kikapcsolni,hogy a facebook ne emlekeztessen a szulinapokra elotte 1 nappal? Koszi. /angol menu/ -
bumbalaci55
tag
Kezd rosszalkodni a telefon
Alaphelyzetben semmi baj de fényképezésnél nem viszi át a képet és nem kezd el következő képet készíteni csak megmerevedik a kép és semmi... alig lehet kilépni ,kikapcsolni.
Zseblámpázásnál is befagy a vaku.
Másik dolog tárhely elfogy telefon haldoklik (1Giga alatt már veszélyes)
minek telepítek annyi mindent? csak mert azért van hogy telepítsek 16 G a kapacitás játékmániás vagyok de ha fogy a hely akkor nagyon csúnya dolgokat csinál, vagyis nem csinál mert nem tud reagálni volt már aksi kivételes újraindítás is
A játékokat amik vannak nagyon szeretem félek újra kell építenem a ''birodalmat''
szoktam csinálni sorsolást minden nap hogy melyiket távolítsam el de szoktak újak is települni -
bumbalaci55
tag
válasz
bumbalaci55 #19341 üzenetére
Olvasgattam az újságot és meg kel említenem hogy nagyszerű a szerkesztők munkája szépen leírják a dolgokat; készülék használat, xbox360, windows 8 kapcsolat, fejlesztői riportok alkalmazások bemutatása, szerintem jó.
ui.:picit hamarabb is lehetett volna ilyen kiadvány, vagy jöhetne folytatás is
[ Szerkesztve ]
-
bumbalaci55
tag
válasz
mukibuci #19333 üzenetére
Hú válaszolok erre a kérdésre de nehéz(lehet az újságárusok megdádáznak
)
aki nem ismeri a rendszert és szeretne megismerkedni vele vagy kérdései vannak annak megéri.
Aki ismeri a WP7-et és birtokában van a telefon már régóta az inkább 895-Ft-ért egy alkalmazást vagy egy jó játékot vásároljon ennyi pénzért.(magyar fejlesztőktől)
Aki fanatikus annak is megéri hogy van ilyenje is. -
-
NGA
addikt
Ezt nem értem. Lekapcsolja a kijelzőt, és nem lép le wifiről. Minden üzenetem megérkezik wifi-n, mobilnet kikapcsolva. Másnál is igy megy?
Optimus 7 -
válasz
bumbalaci55 #19331 üzenetére
érdemes megvenni? eléggé szkeptikus vagyok
-
Droid_
tag
Érdekesség képpen kérdezem, ki mit vár a WP8-tól?
-
bumbalaci55
tag
Vacsora után elszaladtam az újságoshoz és ezt találtam 895.-Ft-ért
:
http://nonstopmobil.hu/tamadnak-a-lapkak-itt-a-windows-phone-superguide-20120613.html
-
-
nauro
aktív tag
Az mitol van, hogy beallitok egy kepet egy contactnak, de az idovel lerontja a minoseget? Beallitas utan ha felhiv okes minden, de nemsokara ra mar teljesen pixeles az egesz.
-
balcsida
senior tag
válasz
Sajnos volt itt történet (már nem tudom, ki mesélte) hogy a vevő bement az áruházba, az eladó meg megmutatott neki valamilyen WP-s készüléket nagyon tetszett neki, majd amikor rákérdezett, hogy milyen rendszer ez, megmondták neki, hogy Windows Phone. "Á, a windóz az sz*r, otthon is csak a baj van vele, nekem olyan androidos telefon kell"
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz
Na bazz, most rombolod le az Android instabil, megbízhatatlanságról szóló legendáját.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
btudos #19316 üzenetére
Hát kb ja. Valami Wildfire, csak telefonnak használja meg fészbúkra. igazából azért vette mert lila....
(#19317) balcsida
Érdekes, ezt máshol is hallottam. Mármint, hogy lebeszélnek. Vajon miért? Rossz berögződés? Mármint, hogy Windóz. Mondjuk barátnőm sem szereti, aszongya undorító májkroszoft mindenhol ott van már.
[ Szerkesztve ]
-
balcsida
senior tag
válasz
Plazmacucci #19314 üzenetére
Ne aggódj, nem csak te hallasz hülyeséget!
Múltkor az egyik szolgáltatónál beszélték le a WP-ről az ismerősömet, mert hogy tele van vírussal. Erre adtak neki egy Note-ot. Ja várjál, nem a droid marketje van tele adatlopó appokkal? -
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci #19314 üzenetére
1 éve?
Azért mindennek van határa
-
Sequoyah
tag
válasz
Plazmacucci #19308 üzenetére
Faszság, enyém csak akkor indul újra, ha frissítem, vagy véletlenül benyomódik a gomb a zsebemben, viszont fut minden mint a kisangyal.
-
Akkor jó srácok, én is furán néztem, és most végre nem a másik fél volt az okos hanem én
Barátnőm telefonja is megy egy éve folyamatosan. Még ő is tudta, hogy ezeket nem kell újraindítgatni.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Ekkora marhasagot reg nem haalotam. Ez nem Win98 vagy WM6 ...
-
válasz
a számítógépet is csak akkor indítom újra, amikor már nagyon-nagyon basztat a windows update
Kb havonta 1x
A telefonom meg néha lemerül, de elég ritka az is.
-
válasz
Sysinfo szerint majus huszonvalahanyadika ota megy a telefonom, restart nelkul (akkortol, amikor vettem).
-
catroot
veterán
válasz
Hát hogyne. Sőt az aksit is gondolom ki kellene sütni - szerinte.
(vígan elvan a teló, akár egy hónapig is kikapcsolás nélkül)
-
Воланд
titán
-
-
gzbotii
nagyúr
Ha meg nem volt: WP8 screenshots (?)
-
De én még mindig nem értem ezt a Chevron-t. Csak úgy magától visszazáródik, vagy hard reset/update után, vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külpolitika
- PlayStation 5
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...