Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
Droid_ #24858 üzenetére
Kollégának igaza volt, itt lehet böngetőben összerendelgetni. (kezelés/névjegyek karbantartása
Én a facebook, live és gmail kontaktjaimat is szinkronizáltam, aztán a telefonon összerendelgettem a duplákat/triplákat. Bántani nem bántják egymást, béke van a telefonon
Szerintem nem kell 1 fiókba összeszedni mindenkit.[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz
Droid_ #19374 üzenetére
Zuneba megadod a zenéid helyét....megjelenik benne az összes szám/album...amelyiket akarod jobb klikkel leszinkeled a telóval, amit ugye ilyenkor már csatlakoztattál.
Nincs mappa alapján rendezés...más lejátszót nem kerestem. Az összes zeném előadó alapján van rendezve és alatta dátum+albumcímmel szerepel minden. Lassan egy lejátszóba se...
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz
Droid_ #19026 üzenetére
Neked igen, nekem hiányzik a normális vissza gomb (ha kilépsz és vissza már nem lép vissza egy oldalt, hanem visszalép a menübe), oldalon nem lehet keresni (csak okosítással), nincs forward (csak okosítással), nincs újratördelés (ez húzza le a lehető legjobban az élményt, hiszen szuper gyorsan tölt, szuper gyorsan zoomol és szuper gyorsan scrollozhatsz jobbra-balra, ha a gyári méret nem jó).
Szóval nálam a 95% helyett a sebesség kb. 50%, a többi meg a kényelmi szolgáltatás.
-
Blyan
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!