Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
akksi pontos százalékát csak úgy tudom elérni, hogy settings>>>battery saver?
-
Dale
aktív tag
válasz
negyedes #20489 üzenetére
Nem kell, én nem tettem... Viszont a 8112 telepítése után nem jelzett újabb update-et, ellenben kis letiltogatás után itt is a 7.10.8773.98 ami egy kicsit furcsa, de tulajdonképpen mindegy, a lényeg hogy jön.
Na, cool, néha kipusztul nálam az nvidia driver valamiért, újra is indul magától de a Zune a WPF felületével ilyenkor kakukk, fehér. Most izgulhatok hogy jó lesz-e az update, és nem ez az első eset hogy ez előfordult. Ki nem állhatom a WPF-et...
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Nem kell egetrengető újdonságokra számítani, internet sharing ami látható és csókolom, Lumiákra néhány app ami a Refresh nélkül nem elérhető, elérhetővé válik, de ennyi, nem kell izgulni miatta
Barthezz2: Mint láthatod, én se számítok sokmindenre, de hátha egy kis optimalizáció belefért a keretbe
[ Szerkesztve ]
-
Korábban a Mango-nál is így lehetett elérni, hogy kidobja a frissítést, mikor net megszakítás nélkül még azt írta, hogy up to date.
Mondjuk én nem próbáltam most sem, meg akkor sem, megvártam míg jelezte.(#20481) btudos: Le van majdnem merülve a telefonom, így most töltőn ül előbb. mukibuci szerintem mindjárt meglesz vele.
[ Szerkesztve ]
-
Dale
aktív tag
válasz
modd3r #20476 üzenetére
A Zune-ban ráböksz az update-re, és ha azt írja ki hogy nincs új verzió (de te megérzed hogy mégis van) akkor a hálózati csatolót amit használsz (legyen az ethernet vagy wifi) egy jól irányzott mozdulattal le kell tiltani (disabled) egy picivel azután hogy rányomsz az update menüpontra a Zune-ban. Ilyenkor pár próbálkozás után, ha szerencséd van, felhozza hogy van update, és a telefonon is megjelenik ez. A net visszaállítása után már kezdheted is a telepítést.
Most olvasom hogy bár nekem 7.10.8112.7 jön éppen, utána a 8773-at is telepíteni fogja a Zune.
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
Nekem meg nem jott semmi.
-
Rage47
veterán
Nokiákra jön legkésőbb?
-
Dale
aktív tag
Netmegszakítós trükkel (én a hálókártya drivert szeretem letiltani ehhez, de kinek mi jön be) független LG Optimus 7-hez is van frissítés, mindjárt indítom is...
Régi: OS 7.10.8107.79, FW 1.1.9.10
Új: OS 7.10.8112.7
A leírás ugyanaz mint a fentebbi screenshoton.
-
-
pushalias
addikt
Az aktív G+ felhasználók több, mint 20 percet töltenek vele naponta. Amazing
Félelmetes, hogy tudnak neki örülni.
-
pushalias
addikt
És a DLNA-t is felfedezik. Wow.
Na jó, a social stream érdekes.(#20458) pzstm
Nagy csalódás lesz. Én szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
NAptárba jó lenne heti nézet. Díjaznám
-
pushalias
addikt
Baszki, most esett le, min mutatták be az offline Voice Typingot.
Egy e-mailen.
-
pushalias
addikt
Ezek feltalálták az eBookot
(#20448) woland_y2k
"nem, itt ilyen szinten nem fernek hozza az alkalmazasok a rendszerhez.
"
A jóistennek hála
(#20449) pzstm
Csak annyira, mint pl. a Messages. Kapsz értesítést, ha van valami, és annyi.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
Nem mertem erre tippelni.
Érdekes, IO-n közönsége inkább áll rajongókból, meglehetősen gyakori a sikongatás pedig az eddig bejelentett dolgok java része facelift és/vagy más rendszerek, alkalmazások jóságainak átvétele,
@(#20443) modd3r
Nekem meg elég érdektelen, hetek óta Tango van fent.
[ Szerkesztve ]
-
modd3r
őstag
Valami tényleg elkezdődött, Ausztriában már elérhető szinte az összes szolgáltatónál a Nokia információs oldala szerint.
pushalias: Nem, a Telenor-os Lumia 800-nál "UPDATE AVALIABLE" van...
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
Azok egész jók, de utána meg a Local Scout átvétele jött.
(#20436) pzstm
A hiba az ön készülékében van, nem lehetséges, hogy nem volt frissítve?
(#20437) modd3r
Ha megnézed a Hungary szekcióban végig Waiting for approval van.
Na, IO-n SDK jön, hát azon van mit javítaniuk, egy fos az egész.
[ Szerkesztve ]
-
modd3r
őstag
Megindult a frissítés!!
Legalábbis a Nokia oldala szerint Lumia 800-ra már "Update avaliable" van kiírva!! -
pzstm
titán
-
pzstm
titán
no itt van nálam egy Lumia710. Elkezdek ismerkedni a platformmal
-
pushalias
addikt
válasz
Oppenheimer #20428 üzenetére
Jah, erről hallottam.
-
pushalias
addikt
válasz
Oppenheimer #20425 üzenetére
Akkor még nem jártam errefelé, hogy volt?
-
válasz
Oppenheimer #20418 üzenetére
akkor biztos a kisujjukból szopták ki az emberek
-
pushalias
addikt
válasz
mukibuci #20417 üzenetére
"nem kellene mindenhol úgy hirdetni az igét, hogy 27én lesz elérhető és akkor nem keresné mindenki"
Nem kellene azt a hírt, hogy az Egyesült Államokban az egyik szolgáltatónál 27-én frissül úgy értelmezni, hogy a világon mindenütt 27-én frissül, és akkor nem kellene "mindenkinek" keresnie.
-
neooen
aktív tag
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy amikor telefonálok és valaki SMS-t küld, akkor ne nyomja már bele a pofámba az üzenethangot, hanem csak pittyegjen (de fura ezt leírni
) egy szolidat, mint a normális telefonoknál, mert rohadt idegesítő.
-
behemót
csendes tag
üdv!
facebook chat használatánál van jelentősége, hogy mire van állítva a csevegési állapot? kivéve persze a rejtett és offline. -
válasz
legiaap #20399 üzenetére
Nem, nem ezen múlik. Azon múlik, hogy tesztelni kell minden hivatalosan kikerül frissítést, mert lehet hogy épp belenyúltak - erőforrás optimalizálás - a 3G/HSDPA chipek kezelésbe, és ezeket tesztelnie kell minden alkalommal a szolgáltatónak, hogy az ő berendezéseivel megfelelően működik-e a készülék.
-
pzstm
titán
-
z0d1AK
nagyúr
HTC Radar 70 alatt, igaz, hogy ez Franciaországból jön.
-
pzstm
titán
ha minden jól megy, pár napig ma estétől én is WP7 tulaj leszek (Lumia710)
Délben megnéztem egyet de hát sajnos sérült volt és a hirdetésben hibátlanként volt jelezve
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Konteó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külpolitika
- PlayStation 5
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...