Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Egy hüje kérdésem lesz... Miért nem menti a névjegyeket a live.com-ra a telefon? Amióta megvan, mindig is a gmail-nél adtam meg, hogy onnan szedje le flash után a kontaktokat. De jó lenne, ha mentene egy példányt a live-re is. Hiába adom meg először - flash utáni első lépésként - a live.com-os e-mail fiókot, a névjegyeket a gmail-ről szedi le - miután persze azt is beállítottam - és a beállítások/e-mail és fiókok/live részen nem is tudom csak az e-maileket bejelölni, hogy azokat szinkronizálja...
-
bigsee
addikt
"Windows Phone 8 will not run on existing devices."
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
They'll be available in 180+ countries in 50 languages.
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
"Those six things, for the record: Faster hardware, games, improved multitasking, talking with apps, in-app purchasing, and enterprise."
-
bigsee
addikt
válasz
WolfheartGR #19812 üzenetére
Őszig használd, mint mi és akkor kezdj csak el aggódni...
-
bigsee
addikt
"The solitaire game was ported from iOS to WP8 in two weeks, and it looks pretty smooth."
Végre, no rohanok Friscoba, új mobilt venni, mit nekem natívkód, meg duálkór...
-
bigsee
addikt
"It's the sexiest thing in Windows Phone 8."
"The right rail is gone"
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
válasz
Plazmacucci #19739 üzenetére
Pesszimizmus
"Next up: removable microSD supported. (Finally!)" Na ezt még én sem ismertem...
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
B*sszátok meg, úgy izgulok, mintha bármi is függne ettől, remegő gyomorral frissítem a Teh Verge oldalát...
A Channel 9-en megy a zene...
blex: rájöttem, köszi
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
válasz
Barthezz2 #10286 üzenetére
"...és a 80%-a se fogyott el egyszer sem(akkor kapok sms-t)..."
Először én is azt hittem, hogy ez így működik... aztán eddig (amióta a go, net80, meg ezek vannak, olyan két éve kb.) egy, azaz egy darab értesítő sms-t sem kaptam. Máig. Mivel ma a netbookhoz járó 7 GiB-s csomagra jött egy üzi, hogy elfogyott a 7 giggancs és nagyon szívesen szolgáltatnak a forduló napig 128 kilobittel netet... néztem is nagyot...
Csak azért írom, hogy én jobban vigyáznék ezzel az értesítő SMS-el...
-
bigsee
addikt
válasz
Tetrion #8639 üzenetére
Érdekes... Havernak fagyott az Omniája, bevitte T szervízbe (Sopron), már második alkalommal viszi be egyébként, és amikor visszakapta mindkét esetben csont alap 7004-el kapta vissza... Szegény nagyon megjárta, pedig ahogy mesélte, ráíratta a szervízlapra, hogy a szoft frissítése mellett legyen magyar is a cucc... Sz*rtak a fejére
-
bigsee
addikt
válasz
Next Win ® #6974 üzenetére
-
bigsee
addikt
Ez még az "anno" korból való, Nokia 5110 és érája, amikor a vízszintes tokból olyat vettem (direkt), ami nem csak rápattintós-belecsúsztatós, hanem mint a bújtató, az öv átmegy rajta (és nem tud leesni), és nem volt másik, hogy az asztalon arra rakjam... azóta fejlődtem én is, tok is játszik, de akár a fejhallgató zsinórja is, papírlap a minimum, de egy pihepuha, illatos pzs-nek hidd el nincsen párja...
-
bigsee
addikt
Idegbajt tudnék kapni, amikor az új telefont lebassz*k az asztalra...brrr... hihetetlen... szolgáltatónál is szívbaj nélkül kicsomagolja és elémperdíti az asztalon... amióta telefonom van, azóta fóbiaszerűen mindig tartok alatta valamit, jellemzően pzs-t, vagy papírt, mindegy, csak ne csikorogjon az a szerencsétlen...
Amúgy szép kis cucc, minek ide tablet, nem kell, elég egy tájtön...
-
bigsee
addikt
válasz
catroot #6180 üzenetére
2- Ööööö... ez nem csak a Pictures Hub-ra vonatkozik, a tiles-ra ekkor nem azt rakja ki, vagy lehet, hogy tévedek... szerk.: de, megnéztem, csak a Hub-ra vonatkozik!
4 - Mango-ban valóban van fektetett címsor és menü (...)(#6179) joamilestoné
A Windows gombra - egyedüliként - nem rezeg...[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
-
bigsee
addikt
Nah, szóval beléptem én is a WP7 táborba és egykét dolog kellene nekem. Az első egy 3g monitorozó progi lenne (olyan mint a tudodmelyikoprendszeren
a CallMeterNG, vagy a Watchdog), mivel most még csak 100 MiB-os csomagom van. A másik meg a BT kiváltására lenne a Dropbox, egy trialféleséget találtam csak, de nem az igazi.
Köszi előre is, még olvasgatok a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!