Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 920 lesz kekben.
-
Jhaj, csak legyenek lathato tabok a bongeszoben.
-
Jo kis size chart a keszulo WP8-as mobilokrol.
http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/postimages/4213/all%20scaled.jpg
-
válasz
Воланд #24884 üzenetére
Nem olcso. A 820-at erzem kicsit erosnek, mert ez a 8X araban van, es az utobbi hardveresen jobb telefonnak tunik. A 920 ara oke, mert ott nincs versenytars lenyegeben (akinek kell PV meg a tobbi egyedi josag, az ugyis megveszi, es 90%-ukat elofizeteses konstrukcioban adjak el).
-
válasz
Plazmacucci #20731 üzenetére
Ki az, aki nem? Es miert nem?
-
válasz
Plazmacucci #19308 üzenetére
Sysinfo szerint majus huszonvalahanyadika ota megy a telefonom, restart nelkul (akkortol, amikor vettem).
-
Ez off, de szamomra a legnagyobb problema az egesz MS-ecosystemmel: a live domains nem tud catch-all funkciot. Nekem van egy olyan strategiam, hogy sok kulonfele emailcimet hasznalok, amikor regisztralok kulonbozo oldalakra, es ez mind egy postafiokba erkezik, de igy egyszerubb szurni bizonyos dolgokat. Namost a hotmail nem tud ilyesmit, ha jol sejtem. Jol sejtem?
-
http://www.fool.com/investing/general/2012/06/06/dont-hang-up-on-windows-phone-yet.aspx
Windows reszesedes eloszor novekszik az utobbi honapokban, 3.9%-rol 4%-ra.
-
-
Negy nap hasznalat utan nagyon jo tapasztalataim vannak. Az egyetlen gondom az, hogy az instant uzenetkuldes kicsit nehezkes (IM+). Egyebkent meg tokeletes, nekem.
-
Na, vettem 'fillerekert' egy lenyegeben hasznalatlan Omnia 7-et, holnap kapom kezhez. Ha minden oke lesz, szepen migralok WP7/8-ra.
Valaki esetleg hasznal hotmail sajat domainnel?
-
Mekkora a valo eletbeli kulonbseg egy Lumia 800 es egy Omnia 7 kozott? Van itt egy gyakorlatilag tokeletes allapotban levo Omnia 7 kb. 38000 forint koruli osszegert, es arra gondoltam, hogy kiprobalom en is a WP 7.5-ot (asszonynak Lumia 800-a van, de en elvileg meg akartam varni a WP8-at).
-
válasz
@matthew@ #17525 üzenetére
Ezeket barmelyik OS tudja a harom nagy kozul. Valaszd azt, ami a legjobban tetszik. A baratnomnek azert vettunk WP7-et, mert neki ez a felulet/hardver tetszett a legjobban. Ha nagyon nem igazodsz ki rajta, akkor ne olyat vegyel (azert valojaban nem tul bonyolult, szerintem nagyon felhasznalobarat, nezd meg esetleg megegyszer).
-
Nokia Transportot hasznalja valaki? Itt Londonban nem tervez a metroval, csak busszal (eleg jelentos problema)
-
Megjott a cian 800-as. K*rvajo.
-
válasz
Воланд #17317 üzenetére
Mint ahogy lentebb irtam, a holgy tenyleg 99%-ban telefonalasra, sms-re, emailre, terkepre (kulfoldon is igen gyakran) es nagyritkan webre hasznalja a telefonjat. Teljes mertekben lenyegtelen, hogy lehet-e vele jatszani, van-e ra fingos app, van-e ra adatforgalom-mero, hirolvaso, stb. Ami meg fontos, hogy szep legyen, ne giccsesen, hanem igazan. Szerintem a Lumia 800 a piacon levo legszebb telefon (illetve a masodik legszebb az N9 utan), raadasul az alapfunkciokat kivaloan tudja, plusz van offline navigacio, ami extrem fontos (legalabb havonta egyszer repulunk ide-oda, ha valamelyikunknek van offline navi, az szuper).
A Google-fuggosege az egyetlen baj, majd meglatjuk, hogy megy.
En a magam reszerol megvarom a W8-at, es veszek. A 7.5 is eleg lenne, de nagyobb felbontast szeretnek, mint 800x480.
[ Szerkesztve ]
-
Na, vettem egy vadiuj Lumia 800-at az asszonynak 182 fontert, ebay, bontatlan dobozos, T-Mobile fuggo.
-
Ma vegignyomkodtam az osszes jelenlegi csucstelefont a boltban: HTC One X, One S, Samsung SGS2, Lumia 800, IPhone4, stb.
Kizart dolog, hogy barmi mast vegyek kovetkezo alkalommal, mint WP-t, egyszeruen annyival izlesesebb az egesz.
-
Sracok,
baratnomnek kellene uj telefon. Alapvetoen Google-user, leginkabb GMail, Picasa es Google Maps kell neki. A GMailrol biztosan nem szokik at semmire, a Picasa levalthato, a Google Maps szinten -- utobbihoz annyit, hogy Londonban elunk, ergo a Bing Maps es a Local Scout elegge jol mukodik. Ezen kivul csak telefonalasra es neha internetezesre hasznalna a telefonjat. Jelenleg egy Nokia 5800-al szenved.
A jelenlegi allas a kovetkezo:
I4S: ilyet nem akar, egyszer volt iPodja, es utalta az iTunest, ezenkivul taszitja a kore szervezodo kultura.
Android: az egyik baj, hogy jelenleg nincs szep Androidos telefon. A HTC One S jott szoba, de az fekete; ezen kivul nem nagyon tudok jo minosegu Androidos cuccot. A Google-szolgaltatasok miatt jo lenne az Android, de a mindenfele
Lumia 800 feherben: ahogy most latom, a WP7 pont neki valo lenne, tenyleg nincs szuksege tobbre, mint nehany alapfunkcio, de az macera nelkul, szep kulsovel es folyekony mukodessel.Tehat ami mindenkepp kell:
- merete nem kritikus, retikulben hordja
- egy GMail accountot kell kezelni
- mukodjon tobb Google CalendarVelemenyek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iOS alkalmazások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kés topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...