Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz SsPL711 #11658 üzenetére
Pénteken voltam egy meetingen és kellett volna mobilnet.
Mobil hotspot bekapcsol, nincs hiba, örül. Laptop kapcsolódik, nincs hiba, örül. Net nem működik. Telefont néz, ellenőriz mobil böngészőjét, net kiválóan működik, 3G, BIS, térerő full. Böngésző restart, nincs net. Gép restart, nincs net. Mobil hotspot próbál ki-be 3x, nincs net.
Hazafele gondol, telefont autó alá rak és áthajt rajta.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
MODERÁTOR
válasz SsPL711 #11161 üzenetére
Még jó hogy odatetted a végére a szmájlit, és nem kell leírnom, hogy egy 1 magos 850 mhz-es 512m ramos teló milyen messze van az S3/S4 teljesítménytől
Ha ez a galaxy chat legalább 2 magos 1.2 ghz-es, 1 giga ramos lett volna, akkor valamit nagyon el kellett volna cseszniük, hogy ne ilyenem legyen. Így elég volt a többi is. -
macilaci78
nagyúr
válasz SsPL711 #10957 üzenetére
Új munkahelyen adnának céges telót, ami egyfelől jó, mert az, másfelől azért rendszeresítettem magamnak dualSIM-es telót, mert meguntam a több készüléket. A cég BB-t használ, mert a termék jó és kihasználják céges szinten a készülék előnyeit. De régebbi Bold-ot használnak, ami napi rendszerességgel fagyogat. A Z10 és a Q10 közül szemezgetek, de esélyes a Z10 egy BT-os külső billel, meg egy külső akkupakkal.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
BéHGT
senior tag
válasz SsPL711 #10911 üzenetére
Még jó, hogy nem szólnak, miért szólnának? Amúgy nekem Samu-n is elég volt a 750 MB... Most meg 750 + 1GB van... Persze azért nem mobilnetről frissítettem az OS-t.
Pedig sok mindenre le lehet forgalmazni:
BlackBerry Messenger és más azonnali üzenetküldés
Facebook és Twitter használat
BlackBerry App World alkalmazások[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
válasz SsPL711 #10855 üzenetére
eventus: Pedig a T-Mobile oldalán csak a nagyobb csomaghoz írja a protectet, múltkor valaki meg is lepődött, hogy Ő is a 690Ft-os csomaghoz be tudta állítani...Elején én is beizéltem, mikor már vagy 8 perce a BlackBerry volt középen, de utána tovább lépett.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
gg72
veterán
válasz SsPL711 #10678 üzenetére
Hát ennek tényleg nem így kellene lennie, mert ezek szerint ha elfogyasztom az 1GB-ot, akkor a számlán közel 1 millió forintnyi összeg kerül kiszámlázásra, majd levonásra? Ez így ebben a formában nagyon nem kóser, mégha a végösszeg nulla forint is lesz...
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz SsPL711 #10674 üzenetére
Illetve még valami (elnézést, az előzőbe nem fért bele, kifutottam az időből). A kapott számlán szerepel az alábbi tétel:
BlackBerry Instant E-mail; 50MB Postafiók:0 100MB Postafiók:0
Ezt tudja értelmezni valaki?Lehetséges az, hogy 1143803 bytes adatforgalom majdnem 1000 Ft-ba kerül? Jó, ez utólag levonásra került kedvezményként, de azért mégis hatalmas összeg 1.09 megabytes adatforgalomért...
[ Szerkesztve ]
-
-
lezerpiramis
őstag
válasz SsPL711 #10591 üzenetére
Ha nem elég új a BB, akkor ezzel valóban lehet szívni, mert egyrészt egy rakás rendszergazda nem foglalkozik ilyen factory reset parancsokkal, másrészt a parancssorból megoldható factory reset csak OS 4.5-től működik. Szerencsére ennél régebbi BB-ket már csak a megszállottak használnak
-
lezerpiramis
őstag
válasz SsPL711 #10587 üzenetére
Én se
Egyébként néhány dolog nehezen érthető, ez alapvetően az OS 7 (és 7.1) miatt van, mert annál a BB ID-val is költöztethető a BIS fiók az alábbi esetben. Én anno úgy csináltam a 9900-asnál (hogy áttekinthetőbb legyen, és úgy menjen, mint a régi BB-knél), hogy bekapcsoltam a telót, felregisztrált a hálózatra (4 pötty stb.), és még a BB ID beállítása előtt a weben regisztráltam a BIS-fiókot (felh.nevet és jelszót választottam, megadtam a PIN-t és IMEI-t), majd ott belőttem a fiókokat, ezt követően pedig beállítottam a BB ID-t. Nekem valamiért így volt kényelmesebb, bár tény, hogy ebben az esetben csak a szolgáltató tudja törölni a BIS-fiókot a teló "felszabadítása" végett.
-
Tamy
senior tag
válasz SsPL711 #10578 üzenetére
Akkor rosszul tettem fel a kérdést. Fentiek alapján az, hogy lemondja-e a BIS-t, az az ő magánügye, részemről mindegy, ha akarom így is megrendelhetem. De a BB World használatához is kell a BB ID, ha jól tudom. Na most ez viszont a telefon sajátja. Ha ő nem törli a regisztrációját (feltéve ha van neki), akkor én azt nem fogom tudni használni? Gondolom regisztrációnál nem csak az ID-t kell megadni, ezért azt hiába tudom, addig nem tudom használni, amíg nem regisztrálok én is. Ehhez viszont neki előbb törölnie kell. Jól gondolom?
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
lezerpiramis
őstag
válasz SsPL711 #10578 üzenetére
Volt már párszor, de leírom még egyszer
A régi BB-knél először a hálózaton regisztrált a telefon, és ezt is regisztrációnak nevezzük. Ekkor jöttek meg a service bookok, ekkor került oda a négy pötty a 3G mellé, ekkor jött meg a regisztrációs üzenet stb. Innentől megy a BB World, a BBM, a böngésző, a BB Maps stb.
Az instantemail-es regisztráció már a második lépés, és ez csak és kizárólag az email-ezéshez kell, semmi máshoz. Itt kell megadni a PIN-t és az IMEI-t, és ez az a regisztráció, amelyet töröltetni kell a szolgáltatónál. A hálózaton történő regisztráció akkor is megtörténhet másik SIM-mel (akár más, akár ugyanazon szolgáltatónál), ha egyébként a telefonhoz már tartozik instantemail-es fiók. Ez az a regisztráció, amelyet telefonból is el lehet végezni, de akkor a weboldalhoz nem lesz felh.neved + jelszavad.
A BB10 megint más, ott az email-ezéshez sem kell instantemail-es regisztráció, egyedül a BBM-hez kell maga a BIS, de az is csak a T-nél.
-
-
BlackSoft
addikt
válasz SsPL711 #10468 üzenetére
De akkor mi értelme annak, hogy van a készülékben GPS vevő? Ha csatlakozni kell netre, akkor a laptopom is kiírja, hogy éppen hol vagyok...
A standalone GPS-ek meg ténylegesen a műholdakkal kommunikálnak, és működnek külföldön is. Miért nem megy egy telefonon is ha már megvan hozzá a hardver?!
A google maps-ot ha belerakom, akkor az azért megy csak online, mert a térképet netről tölti be. Valahogy jó lenne, ha nem töltené be, hanem letöltené, és akkor ott is maradnak...kit érdekel az a 20mb-os térkép...---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
bigsee
addikt
válasz SsPL711 #10358 üzenetére
Már írtam én a Z10 és a 9900 mellett vacilláltam... mindkettőt kihozattam a raktárból, úgyhogy nem sokon múlt a dolog. De maradtam a 9900-nél, mivel a 10-esek még nem voltak/nincsenek igazán kiforrva... sem a háttér... de az most be is fagyott úgy látszik...
Ha sima telefonnak nézed, akkor sztem megéri (fanoknak persze) de aki fan, annak kell más is a tapiképernyő mellett egy BB-től
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
eventus
veterán
válasz SsPL711 #9950 üzenetére
100 MB bis?? Már rég több. Vagy flotta csomag? A T így szamlaz, mindent mutat es minuszol a végén. es sosem nézegetem, csak a végösszeget. Ha átlagnál sok, akkor megnzem, és látom sokat pörgött a telefon és pont. Megnyugszom, hogy nem volt reális az érzésem, mennyit telefonáltam. Kedvencem: de én nem is telefonáltam stb annyit... Másik meg írja es nézi a telefon szamlalojat.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hogwarts Legacy teszt
- Horgász topik
- NBA és kosárlabda topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CNC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest