- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erre
csendes tag
Köszi!
Tehát akkor ez egy BB net alapú chat. Magyarán a mobilnet élőfizetést eszi.
Ehhez be kell regisztrálni, vagy ez automatikusan jár a BIS/BES előfizetéssel?Más!
Mi a teendő, ha én itthon regisztrálom a telefont ( remélem jól mondom ), de huzamosabb ideig külföldön szeretném használni ( USA ). Nem lesz más dolgom, csak beteszem a kinti Sim kártyát és előfizetek az ottani BIS -re?
-
erre
csendes tag
-
Bobby G.
senior tag
Szerintem nem lehet látni, hogy képes-e fogadni az üzenetet, csak azt, hogy megkapta-e, vagy éppen ír-e választ... De lehet csak én nem találtam. A pint el kell kérni, nem lehet keresni. Végül is ez a telefon nagyon a biztonsági dolgokra megy, lásd pl.a bluetooth megosztásokat, ahol nem lehet csak úgy küldözgetni bármit egy blekire.
-
Bobby G.
senior tag
-
erre
csendes tag
válasz Bobby G. #310 üzenetére
Én pannonos vagyok, de a BIS 2 ezer ft és csak 150 MB -ot tartalmaz. Elég az?
Őszintén megmondom, hogy most van egy e72-m, de egy kicsit csalódott vagyok tőle és félek, hogy gyorsan be fog szni.
Mindig is két telefonom volt, mert két kártyám is van. Nagyon szimpatikus kezd lenni a BB, mert nincs fölösleges ficsörökkel teli rakva, amik csak hibalehetőségek.
Nekem kb 900 kontakt van amit használok. Ezzel megbirkózik?[ Szerkesztve ]
-
Bobby G.
senior tag
Vodánál 3 ezer és 50 mega.. Nekem elég, bár túl sokat nem használom. Levelezés, néha GPS. Kontaktokkal szerintem nem lesz gond, bár nekem csak kb 250 kontakt van rajta. Azért kicsit más a Bleki kezelése mint egy nokiának, egy darabig eltartott mire hozzászoktam, de most már nagyon bírom.... 1 év alatt egyszer fagyott, akkor is mert rátelepítettem egy hülye programot. Gyors, megbízható, és jó a minősége.... Ennyi!
-
lezerpiramis
őstag
Sziasztok!
Egy kártyafüggetlen BB 8520-asom van, teljesen jól szuperál. Egyelőre vodás vitamax kártyával használom (OperaMinin keresztül megy is a net), de később beröffenteném a pannonos számomon a BIS-t.
Ezzel kapcsolatban egy kérdés: a Pannonnál a BIS 150 megája felhasználható netezésre is ugye? Mert a szolgáltató oldalán van néhány ellentmondásos info. Azt írják, hogy webes tartalmak elérésére is felhasználható, viszont lejjebb az van, hogy csak internetes opcióval együtt működik, ergo a 2070 forintos BIS mellé kell vmilyen havidíjas netcsomag.
Vkinek vmi tapasztalata ebben az ügyben?
Előre is köszi!
-
P100
senior tag
Sziasztok,
Kérlek segítsetek:
hogy tudom magyarítani a a BB Storm 2 9520 telefonomat?
Másik kérdés: ha megjelenik egy új BB operációs rendszer (OS 6), akkor azt fel tudom majd tenni valahogy erre a készülékemre is?
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
CosmicLaca
csendes tag
Üdv, az lenne a kérdésem, hogy a kicsit régi BB 8700-at Bluetooth GPS-el lehet-e használni, és ha igen mi kell hozzá, hogy kell konfigurálni? Ha valakinek sikerült kérem segítsen.
Kösz
L -
mlinus
őstag
üdv.
vodánál vettem egy bb 9500 storm-ot. vettem hozzá bb internetet, be is állítottam a windows live-os címemet. kipróba, megy, minden stimmel, fasza.
2 órával késöbb küldtek emailt ,de a telefonra nem jött meg (azóta többször próbáltam, újra is elküldtem a szervízkönyveket, stb, nem segített). viszont ha a telóról írok, az elmegy teljesen jól.
ráraktam a gmail-es accomat is, az persze hibátlanúl működik.
ilyenkor mi lehet?
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok, nekem van par kerdesem, ami meg nem tiszta...
- azzal, h elofizetek a BIS-re, csak 1 postafiokot tudok beallitani, vagy tobbre is lehetoseg van?
- jelenleg milyen firmware fut a 9700-es Bold masinan, illetve mi az oprendszer verzioja? esetleg van valahol olyan video, amin meg tudnam nezni a funkcioit es a szoftver kepessegeit?
- roamingolas eseten ugye egyszeruen kikapcsolhato a szinkronizalas? a gatyam is ramenne....Koszonom,
b[ Szerkesztve ]
-
erre
csendes tag
Sziasztok!
Független BB -t szeretnék vásárolni. Melyik környező országban van BB store? Létezik egyáltalán ilyen?
Van valami honlapjuk?
-
D@niel
addikt
Értem. Itthon nincs ilyen, német országban lennie kell. Amúgy a Speedshop-ot nekem sokan szokták ajánlani, szerintem megérne egy próbát. Nem tudom mi volt a gond vele régen, de szerintem most nagyon jó üzlet, én csak ott vásárolnék.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
lezerpiramis
őstag
Hello!
-BIS esetén max. 10 postafiókot regisztrálhatsz, illetve még egyet, amely a BIS regisztrációs felületéhez kapcsolódik (ennek címe a szolgáltatótól függ).
-Úgy tudom, hogy az OS 5.0.0.405 fut most ezen a telón.
-A "Beállítások" menüpont "Mobilhálózat" pontjában van egy lehetőség, ahol meg lehet adni, hogy barangolás közben is éljen-e z adatszolgáltatás. Ha itt kikapcsolod, nem fog szinkronizálni.Üdv:
lp -
lezerpiramis
őstag
Nekem is lenne egy kérdésem: ha van BIS a kártyámon, de van aktív Wi-Fi kapcsolat is, akkor egy BB 8520-as melyiket fogja előnyben részesíteni? Ki kell valahol választani a telóban, hogy a levelek ilyenkor Wi-Fin keresztül jöjjenek, illetve hogy az egyéb alkalmazások (msn stb.) is ezt használják? Egyedül a gyári böngészőnél lehet ezt külön kiválasztani.
Előre is kösz!
lp
-
lezerpiramis
őstag
válasz lezerpiramis #326 üzenetére
Közben meg is van a válasz, mivel a "Szolgáltatások állapota" menüpontban ezt le lehet csekkolni. Úgy látszik, hogy a Wi-Fit előnyben részesíti a telefon.
-
ZP67
tag
Sziasztok!
Az App World mi alapján azonosít be engem?
Reménykedtem, hogy Németországban menni fog, de sajna nem.
Állítólag van remény hogy a Bold II-m független, esetleg egy külföldi sim kártya segít? Vagy a service book-ok úgyis elárulnak?
Köszi előre, bocs, hogy nem jártam bővebben utána mielőtt írtam.
Üdv,
ZP -
Dundy
tag
Hallottam, hogy vannak olyan Skype verziók, amik bár furmányos módszerekkel, de engedélyezik a Skype VOIP kommunikációt BB-n. És nem arra gondolok, hogy a Skype Out szolgáltatásnak adok egy közelemben levő mobil/vezetékes számon és azon visszahívnak és fizetem azt a hívás plusz a másik fél felhívását.
Hanem, hogy pl. Skyperól Skypeot ingyen hívhatok. Erről tud valaki bővebbet?
-
Breaker
tag
Szia!
Nekem BB Storm 2 9550em van , és Crackutil nevu programmal folraktam az Appworldot és teljesen jol mukodik, kivéve a fizetős része - az nincs magyarorszagon.
A T-mobile nekem azt mondta hogy idén bevezetik itthon is.
Udv,
BreakerMSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
Joe bácsi
őstag
Hy All!
Előre is bocsánat a h*lye kérdésért, de nem ismerek a BB. rendszert. Magyar nyelvű a teló?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
S73V3
tag
Meg tudnátok mondani, hogy a BIS/BES aktiválása nélkül lehet-e klasszikus push emailt fogadni ezzel a BB vel? Tehát sima mobilneten keresztül.
Előre is köszi -
soap
csendes tag
Srácok, segítségeteket szeretném kérni. Erősen gondolkodom egy Bold 9700-as beszerzésén, azonban kicsit utána jártam, és rájöttem hogy a modell már több mint fél éves.
Na most ezzel csak annyi a problémám, hogy mindenképp a legfrissebb RIM csúcstelefont szeretném megvenni, és tulajdonképpen az érdekelne, hogy szerintetek érdemes-e várni a következő modellfrissítésre, 1-2-(3) hónap várakozás nekem se jelentene komoly gondot... Mi a véleményetek erről? -
erre
csendes tag
Sziasztok!
A Bold 9700 tud csoportos sms-t küldeni?
Sms -ről van visszajelzés lista? -
erre
csendes tag
Él még ez a fórum?
-
CosmicLaca
csendes tag
Sziasztok!
Egy megázott BB 8700-hoz keresnék korrekt szervízt. Úgy tűnik funkcionál de a kijelzője nem működik (fehéren világít, az ázás után pár napig még működött). Ha megérné megjavíttatnám de nem találok szervízt hozzá.
L
-
19csiga88
csendes tag
Sziasztok!Létszíves segítsetek! Venni szeretnék egy Blackberry 9530 Storm-ot ,és van is egy de az ember azt mondja hogy külföldi vodafonos ,és itthon függetlenítve lett, az lehet regisztrálni vagy lehet azon netezni, e-mailozni? mert valahól olyat olvastam hogy ezeket itthon nem lehet így regisztrálni mert az ottani kód kell vagy mi ,pontosan nem tudom, mert nem értek hozzá és hülyeséget nem akarok mondani!
Aki ért hozzá könyörgöm segítsen, hogy megéri e megvenni minden rendbe lesz e vele e téren vagy hagyjam, mert az ember 35 ezerért árulja!Doboztól kezdve minden tartozék megvan hozzá szóval elhiszem h külföldi de mennyire neccesek ezek?
üdv. András
19csiga88 felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
amanoba
őstag
hali
adott egy BB 8310, sms írásnál hogy lehet beállítani, hogy ne csak 70 karakter legyen?
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- A fénynél gyorsabban
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest