- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ezzel egyet értek, én is várnék, de valamire szükségem van és a snap2 még messze. ahogy az is, hogy a htc samoledet kapjon.
viszont samut nem akarok venni, nem is érdekel, főleg mert nincsen rajta sense. azon túl hogy nagyon nem szeretném minden nap azt az ultragagyi samsung feliratot nézni, de ez személyes kukacoskodás
a kijelző méretet passzolom, mert tartósan egyiket sem használtam még. lehet hogy két hét múlva én is azt mondanám hogy a nagyobbat kellett volna, nemtom jelenleg.
vagy veszek addíg egy olcsóbb legendet és megelégszem azzal, majd lecserélem később egy jobbra és így picit kevesebbet bukok. -
Integra
titán
na igen, de gondold végig, 2010-ben képtelen bárki is egy sima, használható vágólapot os-be integrálni, ami működik? mikor röpködnek a gigahercek, meg a ramok és romok és grafikus gyorsítók, meg mindjárt itt a 2 mag?
valljuk be, ez vérciki. holdasebemberrel értek egyet, bizony én is minipc tudást várok el egy okostelefontól. -
moonman
titán
ahogy mondtad, a helyettesítő megoldásokon múlik. ha RSS readerben pl. van "share via twitter" vagy ahogy most is rengeteg alkalmazás kapcsolódik egymáshoz (YouTube-ból email, RSS-ből email, albumból email vagy feltöltés), akkor működőképes lehet. mindenesetre számomra az "okos"telefon attól okos, hogy igenis egy mini pc tudása (és kezelése) van benne.
-
Érdekes módon ez a példa simán kivitelezhető iPhone OS-en anélkül, hogy lenne 1) univerzális fájlkezelő vagy 2) egyszerre futó két alkalmazás. A képet lemented (a képek tárolására van közösen elérhető tárhely, nomeg API ennek elérésére), a linket pedig copy-paste-tel átviszed.
-
Integra
titán
na az ilyen döntés nálunk kizárt
azt tudom, hogy vizsgálják a szifont, meg az androidot is, de a szifonnak fingnyi esélye sincsen, az android is necces. win? a fene tudja, nagy ott a kuss, de most amúgy is win7 csere lesz, majd utána kitalálják. a blackberry marad, az biztos, az atom. -
-
Igen, igazából a megszorítások mindegyike "politikai jellegű" (no multitask, vágólap, marketplace-es telepítés, no külsős felület)
Ezeket ha akarnák, már a végleges WP7-ből is kivehetnék, csakhát mivel cégpolitika miatt kerültek bele, így kérdés, kiveszik-e (illetve mennyire játsszák meg azt, hogy vedd meg a következő verziót, mert abba visszateszünk egy hasznos fícsört).Mindenesetre hasznos, hogy nagyjából egyenlő fajsúlyú ellenfelek osztoznak a piacon, és a legszabadabb, nyíltforrású rendszerek (Symbian és Android) a piac nagy szeletét birtokolják. Ezt nem árt a M$-nak észben tartania, és ehhez mérten alakítani a cégpolitikát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest