- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
hidd el, így vagyok ezzel én is, hogy minden ilyet túlárazottnak tartok.
csak valami kell amivel mindent megtudok a jelenlegi káoszkészülék bazárom helyett csinálni. mert elegem van már.
csak egyetlen egyet akarok, nem 4-et. egyszerűen ki akarom pucolni a fiókjaim.
amúgy valóban nonsense, hogy a monitorom áráért egy ilyen cigisdoboz méretű szart kapok.. -
Integra
titán
ezzel egyet értek, én is várnék, de valamire szükségem van és a snap2 még messze. ahogy az is, hogy a htc samoledet kapjon.
viszont samut nem akarok venni, nem is érdekel, főleg mert nincsen rajta sense. azon túl hogy nagyon nem szeretném minden nap azt az ultragagyi samsung feliratot nézni, de ez személyes kukacoskodás
a kijelző méretet passzolom, mert tartósan egyiket sem használtam még. lehet hogy két hét múlva én is azt mondanám hogy a nagyobbat kellett volna, nemtom jelenleg.
vagy veszek addíg egy olcsóbb legendet és megelégszem azzal, majd lecserélem később egy jobbra és így picit kevesebbet bukok. -
Integra
titán
válasz
t72killer #166 üzenetére
na az érdekes lenne, de így lebontva részletekre, hogy mindegyik csak mondjuk az alkalmazás bezárások-futtatások kérdésében mit és hogy csinál, csak ez 2 oldal lenne és akkor hány ilyen része lehetne a cikknek..
evo-hd2-desire
nekem a desire a legszimpatikusabb, számomra elég az a kijelző méret, főleg úgy, hogy a nagyobbak sem tudnak többet megjeleníteni, mert csak a képpontok nagyobbak. ráadásul úgy érzem, hogy a képernyő és a váz mérete ránézésre jobb is, mint a másik kettőnek, vagyis a képernyő méretéhez képest a váz itt a legkisebb. a hardver meg szinte közel azonos. -
Integra
titán
válasz
#16820480 #156 üzenetére
pont ezt akartam kérdezni..
látszik az aktív futó alkalmazások listában, hogy vagy 2 tucatnyi app fut. de minek?
calendar. minek? majd lenyomom az ikonját és megvárom amíg betölti.
nem lehet ezt bekonfigolni úgy, mint pl msconfig? vagy más programmal, pl your uninstallerek is rég tudják ezt, szabadon állítod be azt, hogy bootoláskor mi fusson és mit ne indítson el a w7.. persze, elegánsabb lenne, ha ez az opció gyárilag integrálva lenne, de ha egyszer nincsen.."a home gomb hosszanti nyomására alegutóbb elindított 6 alkalmazást dobja fel, nem a leggyakrabban indítottakat."
ez a legutóbb elindított 6 alkalmazás az a 6 alkalmazás ami még aktív a rendszerben? vagy lehet ennél több aktív is? miért nem simán az összes aktívat mutatja, aztán kedvedre lőheted ki amit nem akarsz már? értelem szerűen annak függvényében, hogy miket állítottál be már az elején, hogy fussanak, amihez még jön amit pluszban elindítottál manuál. -
Integra
titán
azért érdekes ez a böngészős történet is, hogy hogy képes megát így megszívni..
nem képes folyamatosan a már nem nézett oldalaktól megszabadulni a háttérben és csak az aktuális oldalt memóriában tartani? soha sem értettem, hogy mi a túrótól nő meg bazi nagyra és lassul be, miközben már rég más oldalt nézel. az aktuális oldalak meg nem lehetnek akkora méretűek, hogy lehaljon tőle a rendszer.. vagy valami nálam hiányzik itt nagyon. nemtom -
Integra
titán
tudsz erről picit bővebben is mondani? ram-rom?
elég vicces fél laikusként, hogy itt pöcsölünk a semmin és mekkora szám ha +256 ram van benne a másikhoz képest..
ha a fogyasztás a szűk keresztmetszet, akkor megint ott vagyunk, hogy amíg nincsen valami áttörés az akksik terén, addig dughatjuk fel magunknak az egészet. -
Integra
titán
megkockáztatom, hogy félnek a gyártók egy-egy velős cikktől, meg a véleményektől, hogy szar és lassú, ami elterjed. az ellen nem lehet mit tenni, hogy júzer ráküld 20 app-ot és belassul és ezek után azt mondja hogy egy fosszar.
nagyon fél szerintem mindegyik a piac vesztéstől. talán az androidnál nem félnek ilyen jellegű kritikáktól, inkább azt látni, hogy meg akarják oldani a gondod, nem a fejet a homokba dugni. -
Integra
titán
na igen, de gondold végig, 2010-ben képtelen bárki is egy sima, használható vágólapot os-be integrálni, ami működik? mikor röpködnek a gigahercek, meg a ramok és romok és grafikus gyorsítók, meg mindjárt itt a 2 mag?
valljuk be, ez vérciki. holdasebemberrel értek egyet, bizony én is minipc tudást várok el egy okostelefontól. -
Integra
titán
na az ilyen döntés nálunk kizárt
azt tudom, hogy vizsgálják a szifont, meg az androidot is, de a szifonnak fingnyi esélye sincsen, az android is necces. win? a fene tudja, nagy ott a kuss, de most amúgy is win7 csere lesz, majd utána kitalálják. a blackberry marad, az biztos, az atom. -
Integra
titán
válasz
t72killer #105 üzenetére
szerintem úgy gondolják, hogy igazából akik most elfordulnak, nem nagy veszteség. mert valljuk be, kevesen vannak, vagyunk. ők sokkal inkább a már meglévő iszonyú sok millió x-box tulajt akarják megszerezni, erre építeni. szerintem. és úgy érzem nem állnak távol a valóságtól ebben a tekintetben.
én meg berendelek egy desire-t, puff neki, mi mást is csinálhatnék. -
Integra
titán
válasz
FoxiestFox #102 üzenetére
szélsőséges esetben lesz ms féle jb is..
-
Integra
titán
oks, vagyis hasonlóan sok futott nálad is mint nálam.
nálam alapvetően skype, messenger, egy böngésző mindig megy, emellett zene is. nem is értem igazából a feltételezést hogy ezek miért nem futhatnak háttérben. bekapcsolod és akkor azt bámulod? ezeknek pont az a lényegük hogy háttérben fussanak, amíg mással szöszmötölsz.
online banking programot használsz és akkor kikell mindent lőni.. nekem ez fura. ráadásul pont ilyen programoknál másol az ember előszeretettel emailből online be kódokat, számlaszámokat etc..
aztán ott a pdf e-invoice is ugye, etc etc..
jó lenne erről az egészről pontosabban is tudni hogy mi és hogy lesz..vagy akkor korlátozzák le alkalmazásonként, értem ez alatt, hogy ha navigáció megy, akkor csak a hívások jöjjenek be, meg sms értesítések. ilyenkor úgysem megy zene.. legalábbis nem szokott. ha játszik az ember, akkor is tiltsa le, mert az nagyon hardver zabáló. bár furcsa hogy akkor is a network klienseket miért kell lelőni.
sima statikus képernyős alkalmazásoknál, amik nem hardver zabálók, ott meg miért baj? lehal egy snapdragon 1 gigával 4-5 alkalmazás miatt? hát akkor rúgja meg az ms-t a ló, ezek már a win2003se pda-mon is mind futottak egyszerre... az meg nem na volt -
Integra
titán
és jöjjenek is az ábrák, mert megérdemlik
még a végén szifon 4g-m lesz?
2 hét és leadom a rendelést a desire-re asszem.egyébként elképzelhetőnek tartom, hogy ezt már jó ideje tudták, csak nem hozták nyílvánosságra. de mikor az apple ahogy mondod, ők is lépnek, erre az ms meg elapplesodik... hááááát...
főleg amikor egyre erősebb hardverek kerülnek piacra..
na mindegy, egészségükre. -
Integra
titán
háhá, milyen már hogy háttérben nem fog tudni egy normális network kliens se menni zenével együtt, netán egy fringe..
az ilyen ökör húzásoknak köszönheti majd az android a még nagyobb sikerét.
persze ha azok is hirtelen ilyeneket fognak művelni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topik
- Netflix
- Formula-1
- Kerékpársportok
- EA Sports WRC '23
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest