- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer #177 üzenetére
Továbbra sem értem ezt a FullHD lejátszás problémáját. Lehet hogy én vagyok a kekec, de miért akartok 800x480-on nemhogy 720p-t, de 1080i-t kijátszani, ami ráadásul jóval nagyobb adatmennyiség, így nagyobb tárhelyet igényel, és a kijátszása is erőforrás igényes. Jah, és a marketing bullshittel azért sikerült mindenkit megkavarni. . . a FullHD 1080/50p-t jelent, de valahogy így vonult be a köztudatba, hogy a 1080/50i is az, amire a gyártók is rásegítettek a drága fullhd matricákkal
-
Integra
titán
válasz
t72killer #166 üzenetére
na az érdekes lenne, de így lebontva részletekre, hogy mindegyik csak mondjuk az alkalmazás bezárások-futtatások kérdésében mit és hogy csinál, csak ez 2 oldal lenne és akkor hány ilyen része lehetne a cikknek..
evo-hd2-desire
nekem a desire a legszimpatikusabb, számomra elég az a kijelző méret, főleg úgy, hogy a nagyobbak sem tudnak többet megjeleníteni, mert csak a képpontok nagyobbak. ráadásul úgy érzem, hogy a képernyő és a váz mérete ránézésre jobb is, mint a másik kettőnek, vagyis a képernyő méretéhez képest a váz itt a legkisebb. a hardver meg szinte közel azonos. -
zoltanz
nagyúr
válasz
t72killer #120 üzenetére
"rendszeren repült a netscape-en altavista kereső, az office 6.0 és valami játék"
Az túlzás, mondjuk úgy elindúltak, lehetett használni ráfoghatjuk (elég komoly hiányoságokkal mai viszonyokhoz képest persze). Játékok, hát pasziánsznál csak egy fokkal jobb játékok voltak.
-
-
Integra
titán
válasz
t72killer #105 üzenetére
szerintem úgy gondolják, hogy igazából akik most elfordulnak, nem nagy veszteség. mert valljuk be, kevesen vannak, vagyunk. ők sokkal inkább a már meglévő iszonyú sok millió x-box tulajt akarják megszerezni, erre építeni. szerintem. és úgy érzem nem állnak távol a valóságtól ebben a tekintetben.
én meg berendelek egy desire-t, puff neki, mi mást is csinálhatnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Macska topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest