- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Nem az a lényeg hogy ki-ki személyenként hogyan profitál a multitaskingból, mert vélhetően mindenki másként.
De elég sokan állítják hogy kell, és a nagy része nem a levegőbe beszél..
És okostelefonokról beszélünk, csaknem teljes értékű operációs rendszereket futtatnak, és szerintem (is) elvárható, hogy a név kötelezzen, és ne legyen fabuta a készülék.
A PDA-sok nagy része napi szinten fórumozik, blogol, vagy tweetel és ki tudja még mit csinál a mobil eszközéről, és ehhez kell hogy fusson pár program egyszerre.
Böngésző, zenelejátszó (akár third-party, amit nem a rendszer old meg), hívásszűrő és rögzítő (említették fentebb, és én is használtam őket WM alatt), esetleg mellé beugrik a navi, vagy játszana az ember, simán le lehetett tenni háttérbe néhány kisebb játékot, és a másodperc törtrésze alatt visszamászni bele.
Ilyenekre gondolok én.
Gondolom nem azért találták ki régen a multitaskingot, mert olyan rossz és szükségtelen dolog lenne.
Én kemény pénzért nem olyan okostelefont szeretnék, ami egy szépen dizájnolt, és néhány alapszintű szolgáltatást tartalmazó felületen kívül semmit nem tesz lehetővé.Remélhetőleg leszünk elegen, és észreveszi az MS, hogy ez így használhatatlan.
Pedig többek között én is igencsak vártam a rendszert, a W7-tel visszaszerezte a szimpátiámat az MS, de ezek után... -
Ezt nem hiszem el.
De komolyan. Ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos cigaretta 🔞
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- LED világítás a lakásban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest