- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
azért érdekes ez a böngészős történet is, hogy hogy képes megát így megszívni..
nem képes folyamatosan a már nem nézett oldalaktól megszabadulni a háttérben és csak az aktuális oldalt memóriában tartani? soha sem értettem, hogy mi a túrótól nő meg bazi nagyra és lassul be, miközben már rég más oldalt nézel. az aktuális oldalak meg nem lehetnek akkora méretűek, hogy lehaljon tőle a rendszer.. vagy valami nálam hiányzik itt nagyon. nemtom -
T.Peter
őstag
Moonman nem tudom melyik topikban, de azt írta, hogy az androidban nincs (más) multitasking. Ez alapján nem értettem, hogy akkor hogy is van ez, mert utánanéztem, és tudtam, hogy van benne, csak a megvalósításról nem informálódtam. Gondolom mikor kiírtja a memóriából a programokat, akkor azért a helyzetet elmenti, nem? Mondjuk ez a böngészőnél lenne lényeges, de azt úgysem fogja bezárni, mert az a legnagyobb memóriafogyasztó, ráadásul előbb fog bezárni valamilyen jelentéktelenebb programot, gondolom. Vagy prioritáskezelő nincs beépítve?
-
Integra
titán
tudsz erről picit bővebben is mondani? ram-rom?
elég vicces fél laikusként, hogy itt pöcsölünk a semmin és mekkora szám ha +256 ram van benne a másikhoz képest..
ha a fogyasztás a szűk keresztmetszet, akkor megint ott vagyunk, hogy amíg nincsen valami áttörés az akksik terén, addig dughatjuk fel magunknak az egészet. -
Integra
titán
megkockáztatom, hogy félnek a gyártók egy-egy velős cikktől, meg a véleményektől, hogy szar és lassú, ami elterjed. az ellen nem lehet mit tenni, hogy júzer ráküld 20 app-ot és belassul és ezek után azt mondja hogy egy fosszar.
nagyon fél szerintem mindegyik a piac vesztéstől. talán az androidnál nem félnek ilyen jellegű kritikáktól, inkább azt látni, hogy meg akarják oldani a gondod, nem a fejet a homokba dugni. -
erdoke
titán
Igen, de most a Copy/Paste ill. "közös" tárhely nélkül kellene elképzelni egy ilyen egyszerű és mindennapos feladat kivitelezését.
WinMo-ban évekkel ezelőtt is egyszerűen megoldható volt...(#128) moonman
Sok RSS feedben már most is van Retweet funkció, de ez nyilván értelmetlen, ha olvasok egy friss angol hírt, amit magyarul szeretnék továbbítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest