- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
monosgeri21 #6071 üzenetére
Droidon mi megy? Most totál mindegy, hogy az Samsung! A példa a drága telefonra helyezte a hangsúlyt.
Igazából az előbb felsorolt dolgok. Ami pluszban van droidon, arra az S6 vagy S5 is megtenné.
De pettingelhetjük bármeddig a témát, a kör vége az, hogy érdemes gondolkodni vásárlás előtt! -
hroberto
veterán
válasz
monosgeri21 #5168 üzenetére
Nem gondolom, hogy "vérfan" lennék. Nekem kielégítette az igényeim a 950, csak a javítatlan és az újabb és újabb bugok miatt mondtam azt magamban, hogy elég!
-
Dzsosy
senior tag
válasz
monosgeri21 #1515 üzenetére
Te kis csacsi.. Én még anno 7.5-tel kezdtem és azóta volt 7.8, 8.0 és 8.1 is. 5. éve vagyok wp-s.. 😉
És igenis 950-en jól működik a W10M. 😉Ettől függetlenül nem értek veled egyet, hisz a kollegát nem a wp8 vagy 8.1 érdekelte a kérdésében, szóval teljességgel irreleváns mennyit használta valaki az említettrendszereket. 😉
-
confuser
senior tag
válasz
monosgeri21 #960 üzenetére
Ki akartam próbálni a tipped, de nekem most jól működik, mindig kiírja a @-ot. És nem csak az Edge-ben próbáltam (kicsit máshogy kezeli a billentyűzetet, mint a többi app), Outlook-ban is jó. .63 930-on. Meg mernék esküdni, hogy eddig rossz volt
-
Steelers
senior tag
válasz
monosgeri21 #877 üzenetére
a jövőt!
-
gretzky77
veterán
válasz
monosgeri21 #768 üzenetére
Nem volt szerelem, de félreértés ne essék szerintem a 950 semmivel nem rosszabb mint bármelyik csúcs és nekem a rendszerrel sem volt semmi problémám! Csak kütyü űzi vagyok és sűrűn cserélgetek ennyi. Párhuzamosan volt pár napig egy xiaomi note az is egy szerethető készülék csak a kamerája gyengusz főleg a Lumiához viszonyítva!
-
zh1972
tag
válasz
monosgeri21 #469 üzenetére
most ez mire a válasz? ...a kérdésem az: miért nincs végre led (is) a lumiákon? Szerintem az a jó teló amiben sok az opció! ...ha úgy akarom világítson mint egy karácsonyfa, ha nem akarom, kikapcsolom a fícsört! A led-es üvöltőfény bizony jól tud jönni bizonyos szituációkban! ...ha valaki veszi a fáradságot és felmegy ms kívánsággyűjtő lapjára, ott azért a led a top 10-ben van többszázezer user (Te meg én) kívánságlistáján!!!
...hiányzik az!
-
Rob700
senior tag
válasz
monosgeri21 #429 üzenetére
Szerintem 950xl hardver kellett volna FÉM 1520 külsővel. Tuti recept lett volna...
-
tomboy0013
veterán
válasz
monosgeri21 #429 üzenetére
Nálad elmarad a Wow hatás nálam pedig végre jelen van.
-
tomboy0013
veterán
válasz
monosgeri21 #402 üzenetére
Úgy, hogy egymás mellé raktam a 3 telefont és azt láttam, hogy sokkal egyedibb és szebb a dizájn mint a 930 esetében. A fém keret elegáns a 930-on és valószínűleg a 950-eken is dobott volna, de igazából haszontalan. Egyébként meg mitől annyira különleges a 930, hogy az annyira szép dizájnú, hogy mindenki azt fújja. Egyszerű, elegáns de semmi extra. A 950-eket a kamerarész és a minimál MS logó sokkal jobban feldobja. Meg szerintem az érintő gombok nélküli full fekete előlap is. A mostani felsőkategóriás okos telefon kínálatból csak ezeket tudom kiemelni dizájn szempontjából, a többi nekem vagy túl egyhangú, vagy lerágott csont vagy csúnyácska.
-
Integrale
veterán
válasz
Nekem tetszik a Multipla, mar csak a kretensege miatt is. Nem beszelve a praktikumarol es a beltererol.
-
hroberto
veterán
válasz
Így van, az ízlés szubjektív, tehát tényleg jó lenne már befejezni az ilyen jellegű vitát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Epson nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Horizon Forbidden West
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged