- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
kicsit olvasgattam csak utána, de mindenhol azt írták, hogy az olcsó kínai az vacak, azt nem éri meg, nekem meg elég gyorsan kellett valami, így német fóliát vettem. Erre is azt írja, hogy ütésálló, bár nem akarom kipróbálni
Érintésre egész kellemes amúgy ez is, érzésre jobb, mint a kínaiak.
De ha ez csere érett lesz, akkor lehet, hogy egy üvegre cserélem -
MongolZ
addikt
Nem, nekem személy szerint nincs W10-es telefonom, én csak fejlesztek rájuk, igaz, "hobbiból", kiegészítés képpen, úgyhogy nem ma láttam először W10-et telefonon. Én leírtam: sosem szabad új rendszert venni, akármelyik gyártóról is legyen szó. A W10-ek legtöbb problémája user fail, a mellett, hogy maga a rendszer sem jó. Az, hogy úgy alkotsz véleményt egy termékről (W10), hogy nem is használtad, az téged minősít.
DE ez a cikk nem is erről szól és a kezdeti beszélgetés sem innen indult.(#349) no more: Ugye ezt most viccnek szántad?
(#343) iwroteapoem: Egyetértek veled, rengeteg kihasználatlan lehetőség van, de ezért vannak az indie fejlesztők
Kár, hogy kevesen.
-
redgreg
tag
<<<hogy van aki szereti szopatni magát.>>>
Ha szeretném szopatni magamat, kivenném a fiókból a galaxy ace 3-at és azt használnám, de nem szeretném magam szopatni. Van egy telefonom, ami pár kisebb bugot kivéve tökéletesen üzemel (és igen, kisebb bugnak számít az, hogy 10 oldalanként egyszer újratölti az edge az adott weboldalt, jelenleg ez az egyetlen ami az ingerküszöbömet átütötte. Lehet szerencsés vagyok, de akkor is.) , és maga a rendszer igényes, nem erőforrás zabáló, és jól optimalizált a telefonomra.
Itt te minősítesz, egy általad sosem használt rendszert.
-
szupermacs
veterán
Ha egyszer frissítesz, a régebbi verziót már nem tudod feltenni?
Más: nem értem sokszor, hogy Androidnál és iOS-nél nagyon sokan várják a frissítéseket, de desktopon viszont mindenki kiakad egy Win frissítéstől, főleg akkor, ha kap egy újabb verziót az oprendszerből teljesen ingyen. Én tökre örültem, hogy használhattam ingyen az Insidert W10-ből, más kérdés, hogy a gépem nem bírta/sok bug volt benne. Persze a folyamatos frissítések ezeket a hibákat próbálják orvosolni.
-
redgreg
tag
De most igazából arról van szó, hogy egy általad ki nem próbált rendszerről azt mondod, hogy bughalmaz, mert azt olvastad. Ha minden hiba benne lenne a telefonomban, amit már olvastam róla, akkor már falhoz vágtam volna, és légkalapáccsal verem szét. Ehhez képest semelyik sincs kb.
-
redgreg
tag
Jaj ne már. Kérlek sorold azokat a hatalmas hibákat. Nem érdekel az L735 fóruma, egy majdnem két éves telefonról beszélünk, amire kb egy hete jött ki hivatalosan a W10. L640LTE-n elvétve futok hibába. Persze durván 3/4 éve, még volt jó pár, bár már akkor se nagyok. De akkor nem sírt a szám, mert még ki se jött rá hivatalosan. Mostanra viszont egy szinte kiforrt rendszer, minimális gyermekbetegségekkel.
Szóval légy szíves mond meg, miért bughalmaz?
-
kato78
tag
Tehát nem használod a W10 -et, és nem tapasztaltad meg személyesen, milyen a 650. Ami ez egyiknek fáj, a másik még lehet meg sem érzi. Nekem a +5C° kellemes, valaki megfagyna ha tehetné. Berágtál a 735 -re, és ezért nem akarod, mindegy is. Te dolgod. Amit szerettem volna megérteni, hogy miért csak 1 ember szavára hallgatva (ala teszt) zárkozol el a további WP elöl, vagy hogy megtapiz egy 650 -et. Lehet rosszul fogalmaztam az elöbb, nem akartam hogy W10 -t rakj a 735 -re, bár munkatársamnak frankón müködik azon is. Mindegy, te döntésed, telefonod, ...
-
kato78
tag
Kb. erre ment el a mai nap, hogy mindenki azt mondja, próbáld ki. Nekem a 640 -en, amit már eleve azzal dobtak a piacra ellentétben a 735 -vel, hogy megkapja majd a hivatalos W10 -et, szóval hogy ezen a telefonon a W10 jól üzemel. Ha már úgyis tudod, hogy a 735 -ön mi volt szar, akkor célirányosan tudnád összehasonlítani, megnézni a funkciókat. Neked is könnyebb lenne, és itt sem kellene egymást gyözködnünk valamiröl, amit még nem fogtál a kezedben velünk ellentétben. Ha utána is azt mondod, hogy nem jött be a dolog, ez van, nem fogunk gyözködni tovább egy próbáról.
-
Döglött Róka
veterán
"Hivatkozhat rá bárki bárhogy. A W10 az x86, ez pedig egy mobil OS, nekem ez W10M marad." - Szép dołog a hit ereje. Annyira ugyanaz a két OS hogy a beépített appok is ugyanazok, de ne zavarjon
Mellesleg ez nem teszt, hanem bégetés hogy de rossz a windows
Ennél még az indexes teszt is korrektebb, pedig a cellanapló szerkesztője minden héten eltemeti a microsoftot úgy en bloc.
Ugyancsak nagy butaság, hogy az insider verziók beszámolója alapján nem mered felrakni a production verziót, de közben itt fröcsögsz, hogy hejjdeszarawindows... Komolyan nem értem hova tűnik a racionális gondolkodás...
-
redgreg
tag
<<<<Bár bíztam benne, hogy személyedben elégedett W10M felhasználót tisztelhetünk.>>>
Bennem igen. Lumia 640LTE. Vannak a rendszernek hibái, de semmi olyan ami vállalhatatlan lenne. Viszonylag rég óta, legalább fél éve w10-el rajta. De mond, mi vállalhatatlan benne? A kinézete? Olyan mint a windows kinézete most már 3. oprendszere. Vagy mi?
<<<<Hivatkozhat rá bárki bárhogy. A W10 az x86, ez pedig egy mobil OS, nekem ez W10M marad.>>>>
Hivatkozhat rá bárki bármit, a vw 1980-as 55 le-ős diesel motorja passat motor marad, hiába szerelték golfba...
-
MongolZ
addikt
Te most komolyan a legelső WP7-es telefon alapján próbálod megítélni a mostani Lumiákat?
Meg egy olyan telefon alapján ítélet meg a W10-et, amire nem "mered" föltelepíteni?
(Én se tenném, de én sosem ugrok bele az első körbe)Az MS tudatosan kerüli a Mobile szót, hiába hivatkozik rá a wikipédián keresztül egy csomó újság is. Ezen az oldalon pl. összesen 1 helyen található meg a "Windows 10 Mobile" kifejezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hobby elektronika
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest