- Prohardver app (nem hivatalos)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Nem az a gond, hogy esetleg megszűnik az áruház, hanem hogy a fejlesztők bedobják a törölközőt. Nem lesz mit letölteni, mert egyre kevesebben készítenek alkalmazásokat, a meglévőket nem fejlesztik olyan lelkesen (ha egyáltalán fejlesztik), és sorra szűnik meg a támogatásuk.
-
Attikusz
tag
Szia!
Minden megy rajta (win10): telefonálás, viber, msn, zenelejátszó, edge, naptár. Ha megszűnik valamikor az áruház, akkor is használható lesz a telefon, csak épp az okos mivoltát fogja elveszíteni. Fényképezős telefonnak használom a Nokia N8-at, na ott már se youtube, se böngészés, se áruház nem megy, még az email sem, sztem valami hasonlóra készülhetünk fel a telefonos windowsnál is.
-
Media lejatszasra a ccplayer mindenevo ,korrekt app , tecső playernek a tubecast for youtube ,tubeget for youtube , az edge elhetobb browser mint az ie11 , s ha lenyeges a kamera akkor l950 hasznaltan ..
bar annyiert hasznaltan mar telefont is lehet kapni elheto rendszerrelegyedul kameraban lehet erosebb a 950,mint a nem kivereztetett rendszerek hasonlo arfekvesu hasznalt darabjai . -
Deer76
aktív tag
Én 2 éve vettem, akkor Win 8.1 rendszerrel, szerintem a Win 10 alatti Edge böngésző jobb. AMúgy zenelejátszót azóta is használom, bár fontosabb volt a youtube. Erre a mytube vált be, amit azóta is frissít gazdája, szóval ajánlom. A vibert is használom meg időnként a Messangert is, bár azt mobilon ritkábban.
A SPotify is működik rendesen. Alap Outlook naptár is jó. Milyne program érdekel még?Remélem a Xiaomi Redmi Note 4 is jó telefon lesz, mert, ha a 640 (és a többi WP alól) nem rántják ki a talajt, akkor nem váltanék.
-
Igazad van , de azt is tedd hozza hogy rs1-el , amin a 640-en csak mokolassal hozhato ossze . De nem egy doogee,umi amivel ossze kellene hasonlitani , hanem egy arban egyezo telefonnal s itt a 640 indulo ara a mervado... abban az arsavban pedig mar talalni ellenfelet kameraban , egyebb szolgaltatasokban pedig nem egy lap a kukarobival ...
-
Wp 8.1-nel azt jelenti , hogy nagy valoszinuseggel az appok mar nem nagyon fognak frissulni , igy az esetleges hibakkal egyutt kell elni.. a meglevo appokat szep csendesen kivezethetik az aruhazbol. Az hogy nem frissul az os azt nem emlitem meg, mert a wp8.1 nagyjabol 1.5 eve frissult utoljara..
-
Wp 8.1-el porgos a rendszer , csak az alol mar kirugtak a samlit , a w10m jelenlegi verzioja pedig hat enyhen bugos... szolj ha kell 640 kapasbol 4-et tudok amitol szabadulnanak a tulajok ... wp 8.1-el jo telefon a 640 , de annak mar reszeltek, a w10m pedig kb sose lesz teljesen kesz , e mellett az eletciklusa se tul hosszu support teren...ha keves penzbol nagyjabol okosnak nevezheto telefont akarsz venni akkor a 640 nem oly rossz dontes , de par kompromisszumot el kell fogadnod, pl messenger kisse lassan nyilik meg es elegge light verzio, jelenleg a bongeszo sem teljesen hiba mentes , a tekepek app talan kezd magara talalni , de jobb megvenni a sygicet , az stabil ,furge ,pontos es nem draga, kicsit lagol a kapcsolatokba lepve ,kamera is jobb volt wp8.1 alatt,de ha megleled a windows aruhazban amire szukseged van , es tenyleg olcson hozza tudsz jutni a 640-hez , akkor talan meger egy probat, de 15000 ft-nal tobbet nem adnek erte az biztos .
-
-
-
Attikusz
tag
Szia!
Lumia 640 DS-em több hónapja fent van a Windows 10 - mflex leírása alapján telepítettem (biztos nem fogod eltéveszteni a sorrendet, könnyű frissíteni) - stabil, bár vannak kisebb hibák, de 90%-ban tudom ajánlani.
Telefon, sms, naptár viber, néha facebook, kamera, xbox, viber, zenehallgatás, messenger, időjárás, máv menetrend, navigáció - teljesen alap dolgokat használok rajta, nem játszok ezen. Árukereső van, mint program az áruházban. A Windows 8.1 fapados ehhez képest, bár ott sem volt gondom a működéssel.
Tavasszal 45.000 Ft-ért vettem, most láttam 35.000 Ft-ért is. WM 10-en nincs vírus, applikáció közel sincs annyi, mint egy Androidon.
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
Teljesen más gyártóról hasonló középkategóriás (de alsó közép) droidról váltottam erre. Szerintem ez már inkább a felső középkategóriába tartozik számomra legalábbis mindenképp. A héten vettem meg a készüléket akcióban, lényegében 30 ezerbe van a 640 XL ha a fóliát tokot nem számolom.
Nagyon elégedett vagyok. Boot idő atom gyors, rendszer nagyon jó minden kéznél van egyből. Nekem eddig teljesen pozitív. Nem erőltette rám az elején a play áruházat, mindent rá tudok tenni a micro sd kártyára (természetes ami előre telepített az marad mint pl facebook), de ezen felül bármit tettem fel, VLC, Youtube alkalmazás, játék (próbaképp), minden mehetett a micro sd-re a rendszer tárhelyhez hozzá se nyúltam még, csak ami a frissítéssel lejött ez hatalmas szó (számomra) mert droid esetében ilyen nem volt. Ha át is helyezhettem micro sd-re maradvány mindig maradt a rendszeren. Social network azonnal kéznél és mutatja ha bármi történik. Nekem a hangminőség is teljesen rendben van fülessel pedig azt nagyon lehúzták. Wifi az kettes hármas jelen stabilan hozza úgy, hogy a UPC Wi Free lent van a földszinten valahol (én tizediken lakom), ez bizonyára a nagy kijelző/antenna kombónak tudható be talán.
A kijelző gyönyörű és hatalmas. Abszolút nem zavaró az 5'7 inch, én majd teljesen átérem pedig nincs lapát kezem sőt.. Elmentem személyesen boltba és megnyomkodtam egy bemutató darabot, nem hallgattam senkire és jól tettem. Eddig csak jót tudok mondani ( 8.1 update 2), nem is vágyom 10-re pedig úgy mentem oda, hogy win 10 "mobáljt" veszek. Elsőre úgy kezdtem ok amire nekem kell arra JÓ KELL hogy legyen, azaz közösségi oldalam managelése üzenetekre azonnal tudjak reagálni, facebook függő vagyok mindig rajta lógok. Ezeket maximálisan hozza, de jóval több van benne mint számítottam. Felhívtam pár ismerőst vele és a beszélgetési hangminősége pazar. (Lehet az én igényeim voltak eddig alacsonyan) de..
Eddig 10/10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Futás, futópályák
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest