- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Nekem is volt 520-am de hogy ugyan olyan gyors lenne mint a 950 az szerintem vicc! Nekem most 735 van és sokkal gyorsabb mindenben mint az 520 volt.Akár csak a menüben lépkedsz az is,az alkalmazások kezelésében meg ég és föld! Arról meg ne is beszéljünk,hogy az 520-as az 512 ram miatt állandóan kidobott alkalmazásokból (akár az explorerből is) és még néha újra is indult a teló. Ettől függetlenül jó kis teló volt az 520 de ne hasonlítsuk egy csúcskészülékhez mert nagyon messze van tőle.Iphonom még nem volt de szerintem a iphon 4 is azért jobb mint az 520,persze az ios más tészta,ha nem tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Mint írtam volt 520-am es a napokban is volt a kezemben!Az tény hogy nem akad de még a menüben való lepegetés is gyorsabb a 735-ön!Nézd meg ha tudod még egyszer egymás mellett,maga az animáció lasabb mint 735-ön!Ott gyorsabb a görgetés meg a beállításokban való össze vissza lepkedesnél is az animáció.Egyszerűen gyorsabban oda lép ahova kell és ez nem olyan különbség amit alig lehet észrevenni! Persze annyiban hülyeséget írtam,hogy 640-et és 950-et sose láttam használat közben és nem is próbáltam ,de gondoltam ugyan olyan gyors az animáció rajta mint 735-ön,de akkor lehet nem.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Nem unom de jó a változatosság .Eleve szebb a win 10 csempék mint 8.1-en de tök jó ,hogy lehet így is variálni .Én szeretem a szép háttérképeket és F.B.I fórumtárs kezdőképrenyőjén nagy felületen tökéletesen látszik.
De most 8.1-et használok úgyhogy nem tudom kipróbálni .[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz timelord1987 #11903 üzenetére
Nálam irja alatta hogy telepítve. 8.1 van fent igaz lumia 735 .
-
Imi1981
veterán
válasz Redchucky #11970 üzenetére
Ha az megvan akkor az explorerben a kedvenceket megnyitod és ott alul rányomsz a mappára
Ha ez megvan akkor ezt kell látnod
Persze nem biztos hogy pillanatok alatt szinkronizál.Erre már nem emlékszem mennyi idő telt el mire megjelenik az explorerben de az biztos hogy nem egyből!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest