Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Netfone
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Nem unom de jó a változatosság .Eleve szebb a win 10 csempék mint 8.1-en de tök jó ,hogy lehet így is variálni .Én szeretem a szép háttérképeket és F.B.I fórumtárs kezdőképrenyőjén nagy felületen tökéletesen látszik.
De most 8.1-et használok úgyhogy nem tudom kipróbálni.
-
Imi1981
veterán
Mint írtam volt 520-am es a napokban is volt a kezemben!Az tény hogy nem akad de még a menüben való lepegetés is gyorsabb a 735-ön!Nézd meg ha tudod még egyszer egymás mellett,maga az animáció lasabb mint 735-ön!Ott gyorsabb a görgetés meg a beállításokban való össze vissza lepkedesnél is az animáció.Egyszerűen gyorsabban oda lép ahova kell és ez nem olyan különbség amit alig lehet észrevenni! Persze annyiban hülyeséget írtam,hogy 640-et és 950-et sose láttam használat közben és nem is próbáltam ,de gondoltam ugyan olyan gyors az animáció rajta mint 735-ön,de akkor lehet nem.
-
Imi1981
veterán
Nekem is volt 520-am de hogy ugyan olyan gyors lenne mint a 950 az szerintem vicc! Nekem most 735 van és sokkal gyorsabb mindenben mint az 520 volt.Akár csak a menüben lépkedsz az is,az alkalmazások kezelésében meg ég és föld! Arról meg ne is beszéljünk,hogy az 520-as az 512 ram miatt állandóan kidobott alkalmazásokból (akár az explorerből is) és még néha újra is indult a teló. Ettől függetlenül jó kis teló volt az 520 de ne hasonlítsuk egy csúcskészülékhez mert nagyon messze van tőle.Iphonom még nem volt de szerintem a iphon 4 is azért jobb mint az 520,persze az ios más tészta,ha nem tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Asztrofotózás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WOT - Roham
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Posta, csomagküldés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ford topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest