- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
benisti
csendes tag
válasz
Fooler89 #1117 üzenetére
Én is két sim kártyával használom a telefont /mindkettő telekom, 1. előfizetéses+mobilnet 2. domino/. Nálam is ez a jelenség, hogy az egyik sim térereje gyengébb mint a másik. Általában 1 csíkkal kevesebb, de van hogy fel-le ugrál. Felcseréltem a kártyákat,a helyzet ugyanaz. Annyit tudtam kiszűrni a beállításokban, hogy csak azon a simen jelentkezik ez a térerő probléma amelyikre be van állítva a mobilnet a telefonon a mobilhálózat+sim kártya menüpontban. Átállítottam a dominos kártyára amin nincs mobilnet,onnantól ennek a kártyának a térereje volt gyengébb, a másik stabilan max térerőn volt...Valaki találkozott még ilyennel?
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Fooler89 #1117 üzenetére
Két SIM-mel használom, de erről nem tudok nyilatkozni, mivel egyik szlovák a másik magyar, és értelemszerűen ahol vagyok az az erősebb. Esetleg próbáld meg felcserélni SIM-eket, hogy úgy is gyengébb lesz-e a netes. Mobilnetet nekem is néha ki-be kell kapcsolnom, hogy újra menjen.
Telefon aktiválódást nekem megoldotta egy becsúsztatós tok, de kíváncsi leszek majd "üvegfóliánál" újra jelentkezik-e ez. (Még nincs fent legújabb frissítés.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest