- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Roadhammer #256 üzenetére
Nem, nem indul el. Felajánlja hogy vissza rakja.
-
Telefonőrült
tag
válasz
Roadhammer #251 üzenetére
Most néztem meg és tényleg csak az iránytűt ,az időjárást előrejelző appot,a beépített levelezőt és a tőzsdeinformációt tartalmazó appot lehet.
-
Telefonőrült
tag
válasz
Roadhammer #251 üzenetére
Más szóval ez csak átverés?Ha nem törli le csak az ikont akkor kamu az egész.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Roadhammer #49 üzenetére
Droiddal én is szívtam rendesen, pedig én 2013 óta már csak Nexusokat használtam. Az állandó probléma volt velük (Nexus 5 - 5X) hogy az akksijuk bitang gyenge volt. Megjegyzem papíron nem kellett volna annak lennie. Most a 6S-em kb 2-szer jobban bírja, mint az 5X-em, pedig annak 60%-kal nagyobb akksija volt. Pedig most jóval több appot használok, mert a Nexusaimon a végén már alig mertem telepíteni valamit az akksi (meg az általános Androidos appminőség) miatt...
Eléggé kiábrándító hibákat produkáltak a Nexusok, és minden főverzióval újak jöttek, amíg meg nem untam (pedig eléggé fanatikus droidos voltam...):Nexus 5 4.4 KitKat: kamera process néha kiakadt (heti 1-2-szer), újraindítás nélkül képtelenség volt fotózni, plusz merítette az akksit.
Nexus 5 5.0 - 5.1 Lollipop: Akksigondok, memóriaszivárgás. Amellett, hogy 2-3 nap alatt megevett 2GB ramot a telefon akkor is ha hozzá sem nyúltál, a hibát kb fél év alatt sikerült javítani a Google-nek.
Nexus 5 6.0 Marshmallow: még rosszabb akksiidő, wifi leszivja az akksit - kb 50%-kal (azóta sem javították).
Nexus 5X 6.0 Marshmallow: ugyanúgy rossz akksiidő, plusz az első 3-4 hónapban bitang lassulások a titkosítás miatt (ez 6P-t is érintette).És ezek a hibák nem egyediek voltak. A felhasználók nagy százalékát érintették. Az Android Issue Trackeren meg néha még válaszra sem méltatták őket több ezer elégedetlen vásárlói komment mellett sem. Persze ezek mellett a Nexusok még mindig a legjobbak szoftveresen droid vonalon, ami eléggé lehangoló.
Most pedig itt vagyok az első iPhone-ommal, amit áprilisban vettem, és nincs vele semmi bajom.
-
hdanit610
aktív tag
válasz
Roadhammer #55 üzenetére
Nem is feltétlenül téged vettelek alapul. Van pár ismerősöm, akik szívtak vele elég keményen, a tiéd csak ezek erősítése volt, bár nem minden téren (fura módon a következő telefonjuk is ettől a gyártótól származnak, tehát elég márkahűek).
Itt igazából a fórumtárs irománya irritált, mert mindig ez van: ha egy Apple user leírja, hogy xy androidos telója szar volt és váltott, akkor tuti, hogy jön pár megmondóember, hogy "nálamjóvolttehülyealmásvagy" kioktató és lekezelő stílusban. Ha rosszabb napjuk van, akkor minden almás magamutogató, gyökér, mert csak a romolható rendszer a jó rendszer, nem értenek a telefonokhoz, és persze minimum homokosok. Most ez egy lite verzió volt.
Nem védeni akarok senkit, mert nem tisztem. Természetesen sokan kivagyiságból veszik az almát, bár nem tudom mit lehet vele villantani, ugyanis már lassan mindenkinek az van a metrón.
-
doooo
veterán
válasz
Roadhammer #44 üzenetére
Semmi hasonlót nem tapasztaltam eddig S5-tel amiket te, vagy ha igen (merülés) akkor se úgy, ahogy te leadtad, és nem annyi ideig. Meg egyébként attól, hogy a szar lollipop (mellesleg időben) kijött rá, és felborította a rendet, nem sok kellett ahhoz, hogy javítsák a nagy hibákat, mint a merülés pl.. Irritáló kicsit, hogy még mindig nincs rá mindenhol 6.0, de azért hibajavítások havonta jönnek rá, működésben semmi probléma nincs. Kamera fókusza rendben, GPS-t az utóbbi időben rendszeresen használom, és semmi olyat nem csinál, amit másik telefon ne tenne. Merülés csakis normális ütemben, ilyen, hogy nem tér magához, ha nem bántod (ennél el se tudom képzelni mi a fenéről beszélsz) soha nem fordult elő. Te átvertnek érzed magad, mások (köztük én is) nem. Akkor fogadd el azt is, hogy pont ilyen ellentét lehet egy iFan, mint te, és egy más meglátású személy között. Azzal vagdalózol, hogy csak ki kell próbálni és biztosan tetszeni fog. Hát nem. Próbáltam eleget közülük, és csak még rosszabb lett az összkép.
-
Szakiii
addikt
válasz
Roadhammer #46 üzenetére
De miert cserel barki mondjuk i5srol? En pl ezt nem ertem peldaloznak itt folyamat az ios hasznalok hogy 1 giga ram eleg neki akkor miert valt olyanra amibe 2 van? Sebessegbe nem lehet belekotni de akkor miert valt olyanra amiben erosebb hw van? Egyszeruen nem ertelek titeket oke, legyen igeny a 4 colra de ez akkor is roluk szol nem rolatok.. 0 fejlesztessel kitoltak egy uj telefont ami regi es mindenki orul. Egyszeruen nevetseges.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Roadhammer #35 üzenetére
Itt ez a divat, unalmas perceimben imádom az ilyen topikokat, ahol a droid fanok győzködik egymást, hogy milyen sz*r az iPhone.
Az Apple-nek minden évben meg kell váltania a világot, a konkurenciánál elég ha az egyik évben kiveszik majd a következőbe visszarakják ugyanazt és ujjong mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest