Új hozzászólás Aktív témák
-
Roadhammer
tag
válasz
buvartacsko #255 üzenetére
Ennek az egésznek nem a tárhely felszabadítása a lényege. IOS-en az összes program kint van a főképernyőn, és amik nem kellenek, begyűjtheted őket egy könyvtárba, hogy "Felesleges programok". Elegánsabb, ha le tudod őket szedni onnan. Kíváncsi vagyok, mi történik, ha törlöd a kalkulátort, akkor is elindul-e a control centerből.
-
Lacy6
senior tag
válasz
buvartacsko #244 üzenetére
"Csak azt se kellene állítani hogy mindenki ilyen, ... Mivel ugyanezeket el lehet mondani egy Android userrol is, ezert felesleges pont ezzel dobálózni... Sőt, ez igy kicsit valóban képmutatás."
Ember olvasd más vissza amit írtál és amire reagáltam. Nem azt mondtam hogy mindenki....ne égess ki.
Azt cáfoltam, hogy nincs olyan hogy valaki csak "menőségből" vesz Iphone-t!
Én pont tegnap találkoztam egy ilyen emberrel. Azért vette mert drága, mindenki azt mondta neki hogy a legjobb és megéri és megvette. Azt se tudja hogy jól, döntött-e mert nem is nézett semminek utána csak megvette mert drága=jó.
Erre leírod, hogy azt mondtam hogy minden Iphone tulaj sznob, na meg bezzeg az android userekOMG
-
Telefonőrült
tag
válasz
buvartacsko #244 üzenetére
Mondjuk ez igaz hogy más márkára is érvényes,viszont legtöbbször mikor megkérdeztem valakit hogy miért nem Samsung vagy Lg vagy Sony csúcsmodellt vett akkor azzal jön hogy:mert az iPhone jobb.
Osztálytársam el kezdete nekem magyarázni hogy az ő iPhone 6-ja jobb mint az én telefonom.Megkérdezem miért gondolja így erre mi a válasz:Mert az iPhone az iPhonePersze ő is egyike a marketing által könnyen befolyásolható embereknek.Megkérdeztem tőle hogy egyáltalán tudja mi az a RAM?Azt mondta valami alkalmazás
Itt abba is hagytam mert felesleges olyannal beszélni egy telefonról aki semmit nem tud róla.
Szóval vannak olyanok akik azért veszik mert Apple termék.És az ő logikájuk szerint ami nem iPhone az szar.Szóval van aki azért veszi mert drága és Apple termék. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #245 üzenetére
Én Ncore-ról nem tudok appot letőlteni,vajon miért?
-
Telefonőrült
tag
válasz
buvartacsko #242 üzenetére
Szerintem az iOS is jó rendszer. A dizájnja jobban tetszik mint az androidé.Ráadásul már lehet egyre nyitottabb lesz.
Pl:már az iOS 10-zel az összes gyári appot lehet majd törölni.Ez hasznos dolog.A stabilitása alapvetően a jobb optimalizációból ered,nem pedig a zártságából.Mert sokan így tudják.Nyilván a zártság is közrejátszik valamennyire de legfőképp nem emiatt stabil. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #242 üzenetére
Egyébként meg gondold csak végig a dolgot.
Biztos hogy okosabb,mint azok akik csak a Google Play Store-t ismerik.
-
Lacy6
senior tag
válasz
buvartacsko #238 üzenetére
"Soha senkit nem hallottam meg igy nyilatkozni pedig legalább 100 emberrel biztos beszéltem mar erről. Bullshit amit mondasz."
Erre reagáltam. Mert baromság volt ez a kijelentés.
Az Iphone-t sokan azért veszik mert drága és van értéke. Rengeteg sznob ember van elhiheted.
Örülj neki, hogy olyan szerencsés környezetbe vagy ahol nincs meg ez a negatív tulajdonság.
De azt is el kell fogadni, hogy sok emberbe megvan és pontosan azért veszi meg az Iphone-t mert villogni akar vele, hogy meg tudja venni.
Ettől nem lesz se több se kevesebb a szeretett telefonod, még mielőtt átharapnád a torkomat hogy márpedig ilyen nincs. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Igen azok vagyunk
Egyébként segítettél annak a droidos ismidnek?
-
válasz
Remélem nem rám céloztál!
De amúgy ez a melyik a király,melyik a jobb dolog alapjában is egy hallva született vita,mindenkinek más a preferenciája.
Az igaz hogy mindig lesznek droidos,de apple júzerek is akik mindig a másik felet és a telefonjaikat fogják fikázni,ez ilyen. -
Lacy6
senior tag
válasz
buvartacsko #229 üzenetére
Pont tegnap beszéltem a főnökömmel erről.
-Miért nem veszek céges telefonnak Iphone-t?
Mondom azért, mert nem kell nagy telefon és az I6 már nagy viszont az I5s üzemideje meg nem elég így az Z3 kompakt mellett döntöttem. (Amúgy számos oka volt neki, de azokat nem mondtam mert nem akartam megsérteni.)
Erre azt mondja, hogy pedig az Iphone a legjobb mert az a legdrágább. Mondom ez nem igaz.
Akkor jött azzal, hogy mondjam meg hogy miért van az hogy ezt veszik a legtöbben? Ismét bizonygatja hogy azért mert ez a legjobb.
Visszakérdezek, hogy és miért ez a legjobb, mit tud?
Jön a válasz, hogy ez annyit tud mint egy 64 Gb-os számítógép
Na akkor nem bírtam tovább kiszakadt belőlem a nevetés, nem tudtam tovább visszatartani, pedig nem szokásom kinevetni embereket csak azért mert valamihez nem értenek.
Szegénykémnek fogalma sincs az informatika világáról úgy összességébe, de azért megpróbálta megmagyarázni
A felesége azt mondta, hogy azért vesznek Iphone-t mert nekik mindig az volt és nem tudja, hogy tudná-e kezelni az androidot. Ezt az érvet még elfogadom, fél az ismeretlentől.(#232) Blyan:Azon nem csodálkozom, hogy nem ért hozzá. Azon képedek el hogy sokan úgy mondják hogy az Iphone a legjobb, hogy fogalmuk sincs milyen másik telefon létezik még
Ha meg azt mondod , hogy nem a legjobb ledöbben és jön a válasz: pedig ez a legdrágább -
Telefonőrült
tag
válasz
buvartacsko #229 üzenetére
Pedig így van én ezt tapasztaltam.Azt sem tudják mit tud a telefonjuk.
-
Postas99
senior tag
válasz
buvartacsko #134 üzenetére
Gondolom az ismerősöd nem EGYSZERRE nyomogatja a HÉVEN MAGASBA EMELVE a két telefont.
Ezt csapd le. Engem ne sorolj a közösségbe.Majd említsd meg az ismerősödnek, ha jut rá ideje jelezze az APPLE felé hogy a tárcsázó hibát javítsák ki, mert már 2016-ot írunk.
El nem tudom képzelni mi jó van egy karórának nevezett valamibe amit naponta kell töltögetni. Nem elég hogy az ember 2-3 naponta töltögetni a telefonját még egy energia zabáló xarság.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
buvartacsko #202 üzenetére
Nem kell pazarolni az idot youtube link gyujtesre se neki. Minden iOS topikba ugy jar hitet teriteni, hogy a 16. szazadi jezsuitak megirigyelnek.
-
Wesder
titán
válasz
buvartacsko #187 üzenetére
Nem tudom hol írtam azt, hogy szar. Azt mondtam hogy kicsi az akku, ami nem feltétlen jelenti azt hogy rossz lenne, de ne mondd màr hogy egy 4k-s akkunak nem örülnél, amivel 4 napig hasznàlhatod szeretett Almàdat?
Miért mindenki a Samuval jön, mikor köztudott hogy nem értenek a multitaskinghoz???
-
törölt tag
válasz
buvartacsko #173 üzenetére
De, 5c-m, de csak azért, mert bedőltem a pletykáknak, hogy a "c" a "cheap" rövidítése, és ciki lett volna visszatenni a pultra a Telekomnál, mivel annyira hülye vagyok, hogy nem nézem meg az árakat választás előtt. Persze ezt a konzumidióta attitűdöt a rózsaszín amerikai álomban fetrengő Tim Cook és Jony Ive sugallta nekem. Amúgy meg tudatos vásárló vagyok.
-
Szakiii
addikt
válasz
buvartacsko #134 üzenetére
Ki mondta hogy szoba se allna vele ha iphone lenne az illeto holgynel? Senki. Nem kell ferditeni.
Btw nem azert van nala mert nem dual simes hanem mert kapta
haha. Egyebkent miert van nala 2 ha nem ezert? De most komolyan.
Lord Sidious: lehet igazad van de akkor is felmerul a dolog hogy mennyivel egyszerunb ez egy sima masolassal mint szinkronizalgatni ossze vissza. De en se tudtam hogy ez megoldhato.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest