- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hdanit610 #125 üzenetére
Engem nem szokott izgatni ki miért vesz szifont,nem is turkálok senki zsebében,de általában ők kezdik hogy szar Samsung,minek vettél ilyet,az iphone sokkal jobb.
Hittérítőnek gondolja magát jópár apple user.
Aztán jön a meglepi amikor kirakom az S7 mellé a szifont is.Kaptam már meg hogy minek vettem fos androidot egy iPhone mellé,ez pénzkidobás és visszalépés,az iphone sokkal jobb,ekkor szoktam hülyefejemmel rákérdezni hogy "Na és miért?".
Pár értelmetlen agyfelb@szó indok után szoktam másfelé terelni a beszélgetést,mert bár én nyitott és szerintem objektív vagyok mind2 rendszerrel és telóval kapcsolatban,de sokszor a partner viszont nem az.
Persze van sok kivétel is (még 1x tisztelet nekik),de az elvakultság és a hülyeség megmagyarázása ki tud akasztani mind droidnál,mind szifonnál. -
válasz
hdanit610 #118 üzenetére
De azt nem lehet letagadni,hogy sokszor (tisztelet a kivételnek!) agyatlan érveket hoznak fel az iphone fanatikusok az iPhone mellett!Sok helyen hallottam hogy az iphone nem fagy le,a legjobb a kamerája,meg a leggyakrabban hallott érv,hogy az iPhone az azért a legjobb mert iPhone,és ez a világ legjobb mobilja.Valós, elfogadható és értelmes érveket kevés embertől hallok.Legtöbbször olyanoktól hallom,akik régen (s2-s3 idejében) váltottak és még mindig az alapján itélik el az androidot.
Mivel droid mellett nekem is van szifonom,így elismerem hogy jó okosteló,de nem kiemelkedő semmiben,viszont sokmindenben le van maradva,vagy legalabbis be van korlátozva (köszi Apple...).A hardvert hagyjuk,az tény hogy durva és lehet hogy benchmarkban durvát gurít és hasítanak a komolyabb grafikájú gamek,de a legtöbb ember faszbukozik/instázik/netezik rajta+zenét hallgat,arra meg gyakorlatilag az i5s,de még az i5 hardvere is elég.
Tagadhatjuk vagy elfogadhatjuk,de még mindig menőségből vásárolnak sokan itthon iPhone-t.
Itthon többségében még mindig státusz szimbólum. -
janeszgol
félisten
válasz
hdanit610 #60 üzenetére
"Haverok mondtak hogy rose goldot vegyek mert onnan tudni fogjak hogy 6s-em van es nem sima hat, hat mondom ez kesz. " Forrás.
Amúgy egyetértek veled! Ez olyan, mint a(z iszonyat randa) Nike cipők voltak egy időben. Nagyon menő volt, mindenki abban járt, akinek ez fontos volt. Aztán aki azért vette, mert amúgy is psortol és sportos is volt a testalkata, azt is "ledivatmajmozták".
Szakiii Én akkor mosolygok, ha egy lánynál/nőnél Lumia van.
De ez már dupla off!
-
doooo
veterán
válasz
hdanit610 #51 üzenetére
Mondtam, hogy nem hibátlan, és azt is, hogy megesik, ha másképp működik 1-1 telefon különböző embereknél. De én nem ismerősre hivatkozok, hanem a saját használatra (Roadhammer: Én is 4.4.2-vel vettem). Pontosan arra a kommentre válaszoltam, ami úgy volt megírva, amilyennek te az enyémet beállítod. Abból azt hihette volna az ember, hogy márpedig mind a több 10 millió eladott S5 egyformán használhatatlan (még ha utólag szépen meg is magyarázta a kolléga, méghozzá úgy, hogy az már nem ilyen hangvételű). Nem tudom mi értelme lenne, ha tagadnám, hogy én is pont úgy vagyok vele mint ő (valószínűleg már rég megszabadultam volna tőle)... Vagy fáj, ha az ismerősöd véleményét megcáfolom? Tökéletes telefon nincs. Pontosan ezért egy S5 vagy egy i6 se az.
"Ráadásul az S5 híresen pocsék széria volt ilyen téren, a saját gyártója tépázta meg a hírnevét: az a gagyi lepattogzó műanyag ezüstcsík, az 1-2 hónap után szinte biztosan leszakadó, eltűnő töltőcsati ajtó és persze a szoftveres gyötrődések. A 0 percesen lepattogó Samsung feliratot már nem is említem..."
A készülékházam teljesen ép, pedig nem lehet ráfogni, hogy csak tokban van, és több, mint másfél éve használatban van. Ha szeretnéd, lefényképezem neked. De egyébként is akkora baromságot írtál, hogy fáj. Ezután nyugodt szívvel ki lehetne jelenteni, hogy minden i6 meghajol a zsebben. Pont annyira racionális kijelentés lenne, mint a tiéd.
"Szóval természetesen ezek nálad nem fordultak elő, a tiéd kivételesen hibátlan volt, az ismerőseim hazudoznak és mindenki más is, tudjuk. Ja, főleg az almások, na, azok aztán a szegény birka átvertek csak zombiként mászkálnak és persze erősen saját neműket szeretik, magamutogatók és palimadarak is egyben."
Te mondtad, nem én. Ennyit erről. -
Szakiii
addikt
-
Roadhammer
tag
válasz
hdanit610 #51 üzenetére
Nekem a króm szélekkel nem volt gond, mondjuk tokban tartottam végig, a műanyag ajtóval sem, meg volt annak is a technikája, ráadásul egy kis csavar segítségével simán ki lehetett cserélni, én pl. ebay-ről rendeltem hozzá másikat, mert egy év után a fedélről lejött a króm a végén a sok nyitogatás miatt. Kb. 2 perc volt kicserélni újra, és egyébként nem volt rossz telefon, csak kellett hozzá némi türelem is néha.
Az elképzelhető egyébként, hogy neki jól működik, nem csinálja a hibákat, csak ha ugyanaz a hardver, ugyanaz a szoftver van rajta, akkor mi a magyarázat, ez a kérdés.
Az iPhone-osok magamutogatásáról lehet mondjuk beszélni, találkoztam már én is 1-2 nagyon irritáló fazonnal, akin látszott, hogy az agyát játssza, de nekem pl. Spigen neo hybrid tok [link] annyira takarja az egészet, hogy még 1-2 méterről se látszik, hogy ez iPhone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged