- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Roadhammer #256 üzenetére
Nem, nem indul el. Felajánlja hogy vissza rakja.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Telefonőrült #254 üzenetére
-
buvartacsko
addikt
válasz
Telefonőrült #252 üzenetére
Az összes gyári app nem foglal többet 150MB-nal, nem hiszem hogy nagyon szükséges letörölni. Pont ezert jo is, valaki eszetlenül torolget es rájön hogy hogy hopp megis csak jol jönne az az App akkor nem marad hoppon kesobb, nem veszít a mobilnetbol egy dekat se. (Ha van.)
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #243 üzenetére
Nálad biztos.
-
buvartacsko
addikt
Igen tudom hogy sok ilyen ember van, tudom hogy rengetegen nem tudnak rola sok mindent, de olyat en meg sose hallottam hogy "azé' me' drága". Ez kicsit túlzás. Nézd meg mennyibe kerül újonnan egy Galaxy S7 vagy egy HTC10. Azok se olcsók, lehetne arra is mondani, ja nem arra nem, a HTC-nel szerencsére nem akartak eladni anno jo drágán ilyen UltraPixel nevű szart.
Neeeem nem.
Csak azt se kellene állítani hogy mindenki ilyen, ... Mivel ugyanezeket el lehet mondani egy Android userrol is, ezert felesleges pont ezzel dobálózni... Sőt, ez igy kicsit valóban képmutatás.
Megkerdezhetunk par pláza cica S7 edge tulajdonos lányt is, hogy miért azt vette.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #240 üzenetére
Nem ment el az eszem. Miért segítenek? Akinek Droidja van az szuper okos ugy hallottam. Ha Droidra csak ncorerol lehet appokat szedni akkor ugy van.
-
buvartacsko
addikt
Ugy latom megint megpróbálja a droid közösség bedni hogy akinek droidja van az egy géniusz, és mindent tud a telefonjáról.
A droidos ismerősöm aki azert vett 50 ezerért valami alsó kategóriás Galaxy-t mert abban 12Megapixeles kamera van, az iPhone meg szar mert csak 8. Persze a play storet nem ismerte, csak ncorerol töltötte az appokat. Tök okos.
biztos megváltja majd a világot.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Telefonőrült #226 üzenetére
Soha senkit nem hallottam meg igy nyilatkozni pedig legalább 100 emberrel biztos beszéltem mar erről. Bullshit amit mondasz.
-
buvartacsko
addikt
Elárulom neked hiába van egy telefonban 8GB ram meg 5-6000mah akkumulátor ha nincsen rendes support hozza, nincs rendesen optimalizalva, akkor lehet lemerul 1 nap alatt az is bőven. Nem tudom miért foglalkoztok ennyire ezzel meg. Az S7ben is ott a 4GB ram, megis 5 perc utan ki dobálja a dolgokat belole es ujra tolt ameddig az 1-2GBos iOS eszközök nem csinálnak ilyeneket. Nem tudom akkor most melyik is a jobb ?
-
buvartacsko
addikt
Tehát ha többet megy 1500mahval a telefon mint egy 4000mah androidos készülék akkor egy szar, mert kevesebb a szám ??? Bár ezen sem csodálkozom, korábban lattam előjött mar hogy az a jobb telefon amin több kamera van, amivel meg nem tudsz empéhármat atkuldeni egy másik telefonra az SEMMIVEL SEM KOMPATIBILIS !!!!
DDDDDDDD
-
buvartacsko
addikt
mert mindkettőre fejleszt, ha dual simes lenne akkor is kettő lenne nála, arra próbáltam célozni, hogy felesleges köpködni meg vérengzeni úgy hogy nem ismered az emberek háttér sztoriját... honnan tudod miért volt az illetőnél két telefon? ugyan honnan tudnád? akkor láttad először és utáljra 5 perc erejéig.. de te látnok vagy, tudod hogy azért mert nem dual simes..
a másikra:
Igen, én is így vagyok vele, ha meglátok egy csinos nőt, aki épp a telefonjáért nyúl, imádkozom, hogy csak ne iPhone legyen Roadhammer
érdekes dolgokért megy itt az imádkozás....
-
buvartacsko
addikt
Fejlesztő ismerősömnek adott a cég 6s-t, meg 6s plust meg Apple watchot, hidd el nem azert van nala két telefon mert nem dual simes az iPhone, de mit is várhatnék egy olyan közösségtől akik amikor meglátnak egy nőt akkor azert imádkoznak hogy ne iPhoneja legyen androidos telefonja különben szoba se állnak vele.
es meg az Apple userek a vérfanok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest